aslanG7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο executive producer David Rutter, σε συνέντευξή του στο OXM, αποκαλύπτει πως στο επόμενο FIFA θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην on line εμπειρία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το single player θα υστερεί σε κάτι ή δεν θα είναι το ίδιο διασκεδαστικό. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ότι και αν έχετε κάνει στο παιχνίδι , θα μπορούν να το δουν και οι φίλοι σας. Επίσης, κατεβάζοντας μία εφαρμογή, θα υπάρχει η δυνατότητα να διαχειρίζεστε την ομάδα σας (ultimate team) από όπου και αν βρίσκεστε, στη δουλειά σας ή στο λεωφορείο, έχοντας πρόσβαση στον EA SF Catalogue, όπου θα υπάρχουν πραγματικά δεδομένα για τους επαγγελματίες παίχτες. Αυτό είναι κάτι που θα το αναπτύξουμε περισσότερο τα επόμενα χρόνια». «To FIFA 14 θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, γεμάτο με εκτενείς δυνατότητες, τόσο στο multiplayer όσο και στο single player, έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη, τη διαφορετικότητα του κάθε φίλου της σειράς». Πηγη http://www.enternity.gr Oct 2013 Update: Υπάρχει Demo για PC (μέσω της Origin πλατφόρμας. Από το link "Try FIFA 14 DEMO before you buy!" στη σελίδα): https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-14-ANW.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Fifa 14 Officially Revealed – First Details, Screenshots & Videos Electronic Arts today officially unveiled the first details of FIFA 14, a soccer game that is currently planned for release on the PS3, X360 and PC. EA has also released the first screenshots and videos that can be viewed below. For those wondering about a possible next-gen version of Fifa 14, EA stated that additional platforms will be revealed at a later date. Fifa 14 promises to take the franchise a step forward with a new feature called Pure Shot and a brand-new ball physics system that promises to transform shooting, making every shot attempt feel real, and when players connect with the perfect strike, feel exhilarating. David Rutter, Executive Producer for FIFA 14 said: “FIFA 14 will play the way great matches are contested with build up through midfield, tension throughout the match as chances are created, and incredible finishing. Opportunities in FIFA 14 will be rewarding and great goals will look stunning.” The game will also feature: - Changes to the wildly popular FIFA Ultimate Team - A new online Mode that will encourage social competition - Multiple new features and benefits to EA SPORTS Football Club, the live service that is the heartbeat of FIFA - Complete authenticity with more than 500 officially licensed clubs. FIFA 14 is in development at EA Canada and will be available in stores world-wide this Fall. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FKpW8ZgIwF8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anxolakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 περα απ αυτα βλεπω τα επομενα χρονια να μην εχει τρελη βελτιωση , περα απο το ονλαιν, στο οποιο λογικα θελουν να επενδυσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Το πρώτο βίντεο δε νομίζω να μας δείχνει κάτι το σουτ που κανει στο fifa 14 γίνεται και στο 13 πατώντας το finesse shot (εγώ το έχω στο R2). Στο δεύτερο βίντεο παρατηρώ αλλαγές κυρίως στο dipping shot αλλα κ στο curled και στο rising shot.http://www.thegang.gr/170413/anakoinothike-fifa-14 ...ενώ θα έχετε την ευχέρεια να ντριμπλάρετε με περισσότερη ακρίβεια και να αλλάζετε κατευθύνσεις ακόμα κι αν βρίσκεστε σε full ταχύτητα, χάρη στο Sprint Dribble Turns. Τώρα, λόγω του Variable Dribble Touches, οι πιο τεχνίτες ποδοσφαιριστές, θα έχουν καλύτερη πρώτη επαφή και κοντρόλ κατά τη διάρκεια της ντρίπλας, κάτι που σημαίνει, σε συνδυασμό με τις αλλαγές κατευθύνσεων που προαναφέραμε, ότι θα είναι σε θέση να πετύχουν πολλά περισσότερα πράγματα σε σχέση με τους "πιο ξυλοκόπους". Δε ξέρω κατα πόσο θα είναι καλό αυτο που διαβάζω εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Κααααααλά. Ό,τι και να λένε, αν δεν δω δεν πιστεύω. Το 2vs2 Seasons πρέπει να φτιάξουν στο online και να κάνουν λιγότερο scripted το παιχνίδι. Αυτά μου αρκούν. Φέτος πάντως δεν έχει προπαραγγελία. Το μόνο που εύχομαι είναι τα πρόβατ..., συγγνώμη οι επαγγελματίες reviewers που θα παίξουν το παιχνίδι, να πουν τα πράγματα όπως είναι και να μην γράψουν αυτά που τους υπαγορεύει η ΕΑ (που τους πληρώνει ταξίδι, φαγητό, γυναίκες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο). Γιατί μέχρι στιγμής κάθε χρόνο όλα καλά τα λένε, μα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Φαίνεται και από τα user ratings του metacritic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 To καλό είναι ότι κάθε χρόνο έχουμε demo οπότε κάποια χαρακτηριστικά θα μπορέσουμε να τα κρίνουμε από εκεί. Τα 2 τελευταία χρόνια προτίμησα το FIFA, αλλά φέτος λόγω έλευσης του PES με καινούρια μηχανή γραφικών ο ανταγωνισμός -πιστεύω- θα είναι αυξημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αν αλλάξει μόνο γραφικά ο τσακατσουκας πάλι θα απευθείνετε αποκλειστικά στους "μπλειστέσιο και pro".... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ναι ρε παιδιά, τι γραφικά λέμε τώρα. Το Προ (και οι οπαδοί του) κάποτε περηφανεύονταν ότι δεν είναι τα γραφικά που κάνουν το παιχνίδι, αλλά το gameplay. Με βελτίωση στα γρασίδια και τις φάτσες δεν σώθηκε ποτέ κανένα ποδοσφαιράκι. Αυτοί βέβαια που ακόμα προτιμούν το Προ, θα εξακολουθήσουν να το κάνουν ό,τι και να βγάλει ο Τσακατσούκας (που μου φαίνεται πλέον έχει αποχωρήσει; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Στις μεγάλες σκαφτές μπαλιές θα προστεθεί και φάλτσο, ώστε να μπορείτε να δίνετε τις πάσες εκεί ακριβώς που επιθυμείτε. Τρομακτικό το παραπάνω και ελπίζω να μην υλοποιηθεί όπως στο FIFA 2002 (νομίζω), που με το shift ήταν το φάλτσο προς τα δεξιά και με το alt το αριστερό. Πήγαινα να κάνω μια μπαλιά και σκεφτόμουν πόση ώρα τι φάλτσο να βάλω για να πάει εκεί που θέλω. Επίσης υπάρχει και θέμα animation. Δε γίνεται δηλαδή να κάνεις μπαλιά με το πλασέ και να παίρνει φάλτσο σαν να το έκανες με το εξωτερικό. Αυτό είναι κάτι που με ενοχλούσε πολύ οπτικά στα τελευταία Pro που ασχολήθηκα (2010-2011). Το πρώτο βίντεο δε νομίζω να μας δείχνει κάτι το σουτ που κανει στο fifa 14 γίνεται και στο 13 πατώντας το finesse shot (εγώ το έχω στο R2). Στο δεύτερο βίντεο παρατηρώ αλλαγές κυρίως στο dipping shot αλλα κ στο curled και στο rising shot. Στο βίντεο δείχνει το πόσο ολοκληρωμένο είναι πλέον το animation του σουτ. Στο 13 ο παίκτης ψιλογλυστράει στο χόρτο πριν σουτάρει, ενώ στο 14 κινείται πολύ πιο ομαλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Εκτός PC η νέα μηχανή γραφικών του FIFA! http://www.gameslife.gr/ektos-pc-h-nea-mixani-grafikwn-toy-fifa-63479 Αντε ρε ΕΑ sports κοροιδεύεις τον κοσμο.Αντε απο κει Επεξ/σία 22 Μαΐου 2013 από BLuE_PaNtHeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ε, ξέρει η ΕΑ από καλό "λάδι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ένας μήνας πέρασε από την επίσημη ανακοίνωση του FIFA 14, αλλά η EA μάλλον περίμενε την παρουσίαση του Xbox One για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία θα είναι η 27η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για τα Xbox 360, PS3 και PC. Οι αντίστοιχες εκδόσεις του FIFA 14 για Xbox One και PlayStation 4 θα κυκλοφορήσουν “μέσα στους επόμενους 12 μήνες” (….), προφανώς επειδή πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά με τη νέα μηχανή γραφικών Ignite. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για Xbox One θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο για το FIFA Ultimate Team mode. Τέλος, το FIFA 14 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά για το Nintendo Wii U και πιθανότατα θα “κοπούν” οι εκδόσεις για Nintendo 3DS, PS Vita, PSP και PS2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Βγηκε το 1ο Trailer για το FIFA 14.Δειτε το εδω και πειτε γνωμες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zachaoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγω προσωπικα ειμαι fifaκιας..Το pro δεν μ αρεσει καθολου. Επαιζα παλια αλλα οταν ανακαλυψα το fifa δε το ακουμπαω.. Οσον αφορα την εκδοση που προκειται να κυκλοφορησει βλεπω οτι στα γραφικα δεν εχει γινει μεγαλη αλλαγη..Και εχω περιεργεια να δω ποτε θα φτιαξουν τα γραφικα απο τους θεατες απο τις κερκιδες..Το gameplay φαινεται καλυτερο γιατι βλεπω και τη μπαλα που χοροπηδαει και εχει μια ρεαλιστικη κινηση..Με εντυπωσιασε ο τροπος που μπορεις να καλυψεις τη μπαλα..Πολυ καλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Υπάρχει θέμα εδώhttp://www.insomnia.gr/topic/479210-fifa-14/?do=findComment&comment=52382557 Κάποιος mod ας τα συνενώσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα