RedPanda Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Σχεδόν με τσατίζει ο Malthador που ξεκίνησε το thread, δεν είπε τίποτα αν τον βοηθήσαμε και ούτε καν με ευχαρίστησε για την δικιά μου καταπληκτική πρόταση...
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Σχεδόν με τσατίζει ο Malthador που ξεκίνησε το thread, δεν είπε τίποτα αν τον βοηθήσαμε και ούτε καν με ευχαρίστησε για την δικιά μου καταπληκτική πρόταση...Εξαιρετική η πρότασή σου. :Ρ Και, εν τέλει, μάλλον για PS3 με βλέπω. Παιχνίδια τύπου Gears of War και God of War με αφήνουν παγερά αδιάφορο και πρέπει να παίξω οπωσδήποτε Ni no kuni, από τα λίγα videos που είδα. Πέστε κανά άλλο καλό rpg/j-rpg που να μην υπάρχει σε pc. Επίσης, γιατί τα μεταχειρισμένα slim στις αγγελίες του insomnia έχουν 200 και 250 ευρώ; Μου διαφεύγει κάτι ή είναι λόγω της κλασικής ελληνικής απληστίας;
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Κλασσικη ελληνικη απληστια. ΑΑΑΑΑ εγω το αγορασα 600 ευρω αυτο πριν απο 150 χρονια οποτε σημερα θα το πουλησω 400 ευρω... Κατα τα αλλα οι επιλογες RPG αυτη τη γενια ειναι λιγες. Για PS3 οπως και δηποτε Ni no kuni που ειπες, κοιτας Resonance of fate, Demon Souls, Star ocean-last hope, Valkyria Chronicles (ποιο πολυ strategy παρα RPG αλλα εξαιρετικο), Folklore ειναι μεσα σε αυτα που μαλλον σε ενδιαφερουν. Υπαρχουν και αλλα που δεν ειναι τοσο καλα οσο τα παραπανω και ισως αξιζει να τα κοιταξεις μονο αμα εχεις μεγαλη λοξα. Εννοειται οτι θα κυκλοφορησουν ορισμενα διαμαντια μεσα στο 2013 απο RPG για να γουσταρουμε. 1
guardianx71 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Σε αυτά να προσθέσω eternal sonata , final fantasy xiii κτλ , White Knight Chronicles , Atelier series , Tales of Graces f , agarest war 1 0 2 και τα 3 neptunia... άφησα τίποτα? Α υπάρχει και το ar tonerico qoga
mtzs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Επίσης, γιατί τα μεταχειρισμένα slim στις αγγελίες του insomnia έχουν 200 και 250 ευρώ; Μου διαφεύγει κάτι ή είναι λόγω της κλασικής ελληνικής απληστίας; Για πολλους και διαφορους λογους. Καποτε και γω ακομη θεωρουσα πως 200 ευρω ειναι πολλα για μεταχειρισμενο σλιμ και το εχω αναφερει σε πολλα ποστς. τοτε ομως φιλε μου το σλιμ ειχε 199 το 160αρι και 230 το 320αρι σκετα χωρις παιχνιδια. Αξιοπιστα και γερα μοντελα το εχουν αποδειξει στον χρονο. τωρα πλεον ειναι δυσευρετα και τα ορισμενοι τα ζητανε οποτε σου λεει ο αλλος γιατι να μη το βαρεσω οταν το 12αρι εχει 200 σκετο και το 500αρι εχει 260. Βαλε και αυτα που εχουν cfw και σου λεει θα παιζεις οτι θες απο backup να πως φτανουμε στα 250. Η αγορα διαμορφωνει τις τιμες και σημερα θεωρω πως 200 ειναι τιμια τιμη για μεταχειρισμενο σλιμ, ειδικα αν σου δινει μαζι και 2-3 παιχνιδια η ενα εξτρα DS3 που κοστιζει 40 ευρω στη χειροτερη.
cortaN@ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εξαιρετική η πρότασή σου. :Ρ Και, εν τέλει, μάλλον για PS3 με βλέπω. Παιχνίδια τύπου Gears of War και God of War με αφήνουν παγερά αδιάφορο και πρέπει να παίξω οπωσδήποτε Ni no kuni, από τα λίγα videos που είδα. Πέστε κανά άλλο καλό rpg/j-rpg που να μην υπάρχει σε pc. Επίσης, γιατί τα μεταχειρισμένα slim στις αγγελίες του insomnia έχουν 200 και 250 ευρώ; Μου διαφεύγει κάτι ή είναι λόγω της κλασικής ελληνικής απληστίας; Και το 360 εχει καλα j-rpgs και πολλα δυτικα rpg's αν σε ενδιαφερουν. Aπο j-rpg καποια απο τα καλυτερα exclusives του 360 ειναι: Lost Odyssey, Tales of Vesperia, Magna Carta II, Blue Dragon και το The Last Remnant (κυριως για το gameplay και το συστημα μαχης - έχει κάποια προβλήματα στο frame-rate). Eπισης εχεις τα Dark Souls (λίγο καλύτερο στο 360), Eternal Sonata (λίγο καλύτερο στο ps3), Star Ocean IV (η εκδοση του ps3 ειναι καλυτερη), Nier, Final Fantasy XIII και XIII-2 (το XIII είναι καλύτερο στο PS3), το καινούριο Lightning: Final Fantasy XIII-3 που θα έρθει, κτλ Και από δυτικά exclusive στο 360 έχεις τη σειρά των Fable (το καλύτερο το Fable II δεν υπάρχει στο PC), το Witcher 2, την τριλογία Mass Effect (1>2>3), το Kameo (action με rpg elements), το Risen (PC/360) και έχεις και κάποια adventures όπως το Grey Matter αν δεν τα έχεις ήδη δει στο PC. Γενικά δύσκολη η επιλογή με βάση τα RPG's, γιατί ναι μεν το PS3 έχει περισότερα τώρα (π.χ. Ni No Kuni, Tales of Graces, Tales of Xillia, Αtelier κτλ.) αλλά το 360 έχει 2-3 από τα καλύτερα RPG που βγήκαν σε αυτή τη γενιά. Π.χ. το Tales of Vesperia είναι απίστευτο παιχνίδι. Και το Lost Odyssey που σου ανέφερε και ο Vaul Maulder. Επίσης σχεδόν όλα τα καλά RPG του 360 μπορείς να τα αγοράσεις και Digital σε τιμές από καλές ως πολύ καλές. Οπότε δεν υπάρχει θέμα στο να τα βρεις. Μπορείς να κοιτάξεις αν σε ενδιαφέρουν και άλλα είδη παχνιδιών και να δεις μία συνολική ματιά στον κατάλογο των 2 κονσολών (π.χ. τα Alan Wake στο 360 ή το Heavy Rain στο ps3 και το νέο Beyond), επίσης αν σε ενδιαφέρουν τα Live Arcade παιχνίδια (που το 360 έχει αμέτρητα και αρκετά καλά exclusives) και τέλος να δεις με ποιο χειριστήριο είσαι πιο άνετος. Ποιο εκ των δύο σε βολεύει περισσότερο. Και μετά θα μετρήσει και η τιμή. Δηλαδή πόσα είσαι διατεθειμμένος να δώσεις για Slim PS3 (αν βρεις - πιστεύω θα βρεις) Vs Slim 360 (μπορείς να πάρεις και την έκδοση με τα 4gb, θα σε καλύψει καθώς μπορείς με usb stick (ή external usb drive) να επεκτείνεις τη χωρητικότητα μέχρι 32gb ανά usb). Πάντως όπως ξαναέγραψα, η άποψή μου είναι αν πας για PS3, να μην πας για το Superslim. Πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου..Από την άλλη το Slim είναι ακριβό αυτές τις εποχές και όσο πάει θα ακριβαίνει. Ά ρε Sony με τα redesign σου μέσα...πφφφ 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εγραψες εκθεση για κατι που ξεκαθαρισε το παιδι απο την αρχη...εχει PC και δεν θελει προτασεις που ηδη υπαρχουν στο PC. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εγραψες εκθεση για κατι που ξεκαθαρισε το παιδι απο την αρχη...εχει PC και δεν θελει προτασεις που ηδη υπαρχουν στο PC. Ναι, βασικά αυτό. Witcher 2, Alan Wake, Mass Effect Trilogy, οτιδήποτε υπάρχει και σε pc το έχω παίξει ήδη εκεί. Γενικά προτιμώ να παίζω στην 560Ti μου παρά στα 30Hz. :Ρ Ωστόσο, νιώθω ότι δεν είμαι καλυμένος σε αυτή τη γενιά μόνο με pc και Wii και πως έχω χάσει μερικά διαμαντάκια. Άρα για να καλύψω το κενό πρέπει να τσιμπήσω ένα εκ των twins. Επίσης, οκ, είμαι rpgάς κατά βάση αλλά δεν λέω όχι και σε οποιοδήποτε game με καλό gameplay και ενδιαφέρον σενάριο. Και καλώς ή κακώς, με βλέπω για PS3 γιατί τα games του πιο δύσκολα θα τα βρω σε pc ακόμα και μελλοντικά. Για αρχή λέω για Ni No Kuni, για τα δύο Tales που αναφέρθηκαν και για το Heavy Rain. Μια άλλη ερώτηση (ξέρω ότι ακούγονται χαζές ή ότι έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά το βιάζομαι :Ρ) -> Στο PSN υπάρχουν PSX/PS2 remakes με HD γραφικά; Οι τιμές είναι φυσιολογικές εκεί;
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Υπαρχουν αλλα οχι hd και τα παιχνιδια που υπαρχουν ειναι τοσα λιγα που ουτε καν αξιζει να ασχοληθει καποιος. Θα σου βγει πολυ φτηνοτερα και βολικοτερα να παρεις ενα PSP και να του περασεις ενα CFW και να παιζεις οτι παιχνιδι του PS1 γουσταρεις (και μαλιστα τις πολυ καλυτερες USA εκδοσεις, οχι τις αθλιες EU που τρεχουν στα 50Hz με μαυρες μπαρες πανω-κατω και 22% λιγοτερη ταχυτητα). Και ναι, δεν υπαρχει καμια συγκριση, το PS3 ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη επιλογη γι αυτο που ψαχνεις. Γενικα το Ni no kuni αν και δεν ειναι τοσο καλο (κατα τα λεγομενα) οσο το Xenoblade ειναι αρκετα ψηλα ετσι ωστε να δικαιολογει αγορα του μηχανηματος μονο για την παρτυ του.
empire_1924 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Για exclusives RPG του 360 επειδή έγινε λόγος: Lost Odyssey Tales of Vesperia Blue Dragon The Last Remnant Infinite Undiscovery Magna Carta 2 Fable 2 Witcher 2 Και σίγουρα παίζει να μου διαφεύγουν και άλλα....στο θέμα RPG νομίζω ότι το 360 είναι leader!!! Σ'ότι αφορά το "σπάσιμο" και επειδή ο φίλος θέλει να παίζει αντιγραφές....στο 360 εκτός του LT υπάρχει και το RGH που παίζεις κυριολεκτικά τα πάντα.Πέραν των retail games,παίζεις όλα τα xbla,indie,όλα τα DLC που "βγαίνουν" για κάθε game και επίσης υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι emulators και όλα αυτά απο έναν εξωτερικό δίσκο μέχρι 2ΤΒ αλλά και εσωτερικό φυσικά. Αν θέλεις να έχεις πολλές/άφθονες επιλογές παιχνιδιών πήγαινε για 360 και θα είσαι καλυμμένος/"άρχοντας" τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια με τόσα εκατοντάδες games, Αν θέλεις πια τόσο πολύ αυτά τα 3-4 exclusives του ps3,τι να πω πάρε ένα ps3 αν και αυτά τα 3-4 εδώ είμαστε στο επόμενο play θα βγουν σταντέ σε hd(collection). 1
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αν το PS3, ιαπωνική κονσόλα, "χάνει" σε RPG απο το δυτικό Χ360.. Οκ, τι να πώ.. Πάω πάσο... υγ : έχει PC το παλικάρι, oπότε τα The Last Remnant και Witcher 2 φεύγουν, επίσης το Tales of Vesperia υπάρχει και σε PS3
empire_1924 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αν το PS3, ιαπωνική κονσόλα, "χάνει" σε RPG απο το δυτικό Χ360.. Οκ, τι να πώ.. Πάω πάσο... υγ : έχει PC το παλικάρι, oπότε τα The Last Remnant και Witcher 2 φεύγουν, επίσης το Tales of Vesperia υπάρχει και σε PS3 Εγώ τουλάχιστον παρέθεσα τα επιχειρήματα μου/προτάσεις και σίγουρα στο θέμα αριθμός/πληθώρα games που διαθέτει το 360 υπερτερεί σε σχέση με το ps3,απο εκεί και πέρα ο καθένα κάνει τις επιλογές του. Το ότι είναι ιαπωνική κονσόλα το ps3 δεν το κάνει "αυτόματα" καλύτερο σε "κάτι"...!!! lol Το tales of vesperia υπάρχει σε ιαπωνική μόνο έκδοση για το play,οπότε καλό είναι το παιδί να μάθει την γλώσσα πρώτα....έλεος λέμε!!! 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Σιγαμα σιγαμα και αλαργα. Μιλαμε συγκεκριμενα για το τι ταιριαζει στον OP και δεν μιλαμε γενικα για τις κονσολες. Το Χ360 υστερει σημαντικα γι αυτο που ψαχνει ο Malthador οποτε τραβα λιγο τα χαλιναρια και δωσε βαση σε αυτα που ζηταει ο ανθρωπος. Αν ηταν να πουμε ο καθενας την παπαρια του γενικα και αοριστα υπαρχει και το αναλογο thread. 2
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δεν έγραψα πολλά γιατί στις προηγούμενες δύο σελίδες (και σε παρόμοια topic) ειπώθηκαν σχεδόν όλα. Aς μην γινόμαστε επαναλμβανόμενοι. Απλά εξέφρασα την άποψή μου. υγ : δεν είδα κάποιον να αναφέρει και τα Kingdom Hearts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα