lock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αν χρειαστεί να αγοράσω στο μέλλον κινητό, αυτό θα είναι σίγουρα. Ελληνικό και με πολλές ευκολίες που είναι ουσιαστικές. Όσον αφορά την τιμή που το λένε ορισμένοι ακριβό, πάρτε το iphone να to πετάτε πάνω σε κανα τραπέζι καφετέριας με τριπλάσια τιμή και χωρίς ελληνικό siri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MindControl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Και εφόσον σου αρέσει τόσο πολύ, γιατί δεν το αγοράζεις τώρα και το αφήνεις για το μέλλον ;MindControl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lock Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Και εφόσον σου αρέσει τόσο πολύ, γιατί δεν το αγοράζεις τώρα και το αφήνεις για το μέλλον ; MindControl. Γιατί φίλε μου πρίν 6 μήνες μου έκαναν δώρο κινητό αξίας 500Ε, συνεπώς δεν το χρειάζομαι. Όπως έγραψα αν διάβασες ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να αγοράσω..... Αφιερωμένο: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHARALDIM Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ΚΑΛΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantote Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ο διαγωνισμός τελείωσε, πιος είναι ο τυχερός; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sea2773 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αλήθεια που θα βρούμε το όνομα του νικητή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αλήθεια που θα βρούμε το όνομα του νικητή; http://www.insomnia.gr/topic/479392-διαγωνισμός-κερδίστε-το-mls-iqtalk-crystal/?hl=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joanna_k13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Σκέφτηκα κάποια στιγμή να το αγοράσω...αλλά η τιμούλα δεν είναι ανάλογη των χαρακτηριστικών! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis.po Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μεγάλη κουβέντα για την τιμή,,, η "value for money" νομίζω οτι ειναι σωστή, κι εγω φυσικά θα ήθελα να ειναι στα στα 49,99€ αλλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmario88 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα παιδια τι λετε, να το παρουμε ;;; εχει κανενα τραγικο μειονεκτημα ;;;Εγω το θελω βασικα για να να μιλαω μεσω skype περισσοτερο και για την μπροστινη του κάμερα..το βρηκα σε ενα site στα 103 ευρω..με αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να υπαρχε καποιο αντιστοιχο με τα ιδια χαρακτηριστικα.Τι λετε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα