Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!

θέλω να ριπάρω υπότιτλους (συγκεκριμένα ελληνικούς) από DVD ταινία (που εννοείται ΠΕΡΙΕΧΕΙ ελληνικούς υπότιτλους) . όχι την ταινία (και "τυπωμένους" πάνω της τους υπότιτλους), μόνο το αρχείο .srt θέλω να πάρω (όχι .sub ή ότι άλλο ΜΟΝΟΝ .srt).

υπάρχει πρόγραμμα σε pc που να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά ?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει γιατί δεν γίνεται,οι υπότιτλοι που είναι μέσα στο dvd είναι σε μορφή εικόνας και όχι σε srt  οπότε σε ένα βήμα δεν γίνεται.

Δημοσ.

Θα πρέπει να τους ριπάρεις με το Subrip που αναλόγως τον πίνακα χαρακτήρων στο ocr θα χρειαστεί να ενημερώνεις τα γράμματα και τους αριθμούς 100άδες φορές, τουλάχιστον στους πρώτους δίσκους μέχρι να ενημερωθεί το πρόγραμμα. Και μέσω αυτού θα δημιουργήσεις το .srt όταν τελειώσει το ripping, αν θέλεις να πάρεις subs με ένα click από τον δίσκο, χωρίς βέβαια να μπορείς να τους επεξεργαστείς παρά μόνο να τους δεις αυτούσιους στον player, το idx/.sub είναι μονόδρομος.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά . τουλάχιστον πείτε μου αν γίνεται να ριπάρω την ταινία σε .mkv ας πούμε και να είναι ΜΕΣΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ (ενσωματωμένοι στο αρχείο) οι ελληνικοί (που περιέχονται στο dvd επαναλαμβάνω) υπότιτλοι. αυτό γίνεται ? αν ναι ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ αμεσότερο πρόγραμμα που το κάνει σωστά?

Δημοσ.

Να ρωτήσω... Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τους υπότιτλους έτοιμουςσε srt; Ποια ταινία είναι (αν είναι ταινία);

Για μετατροπή μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά προγράμματα όπως το δωρεάν freemake ή το επι πληρωμή dvdfab platinum.

Θα σου μετατρέψουν το dvd σε ότι θέλεις. Γιατί όμως σε mkv; Τα dvd βγαίνουν συνήθως σε avi με 720χ576 μέγιστη ανάλυση γιατί τόση είναι η ανάλυση του dvd. Αν θέλεις να το πάρεις σε 720p ή 1080p mkv τζάμπα κόπο θα κανεις και τζάμπα χρόνο θα χάσεις γιατί δεν θα κερίσεις απολύτως τίποτα από το upscalling. Θα πάρεις ένα ζουμαρισμένο dvdrip.

• Like 1
Δημοσ.

η ταινία είναι το amici miei 2 . ΔΕΝ βρίσκω υπότιτλους. δανείστηκα το dvd από ένα φίλο μου .  

σωστά με παροτρύνεις να μετατρέψω το dvd σε avi (το mkv είναι πεταμένα MB στην περίπτωση του DVD, λάθος μου).

επειδή λοιπόν την ταινία την έχω ΗΔΗ -σε AVI - (πέραν του dvd που μπορώ να το ριπάρω όπως περιγράφεις) το θέμα μου είναι για να μη δοκιμάζω άσκοπα με ένα από τα δύο πραγράμματα αυτά που προτείνεις ΓΙΝΕΤΑΙ να ριπάρω σε ΑVI τo DVD-ταινία ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥΣ όμως (ενσωματωμένους) τους υπότιτλους ? (το πρόβλημά μου πάντα είναι οι υπότιτλοι).

Δημοσ.

Amici Miei Atto ii (http://www.opensubtitles.org/el/subtitles/3305144/amici-miei-atto-iideg-el).

Στο ίδιο site έχει και για τα 1 και 3.

Αν θέλεις να ριπάρεις δοκίμασε πρώτα με το δωρεάν freemake αλλά όταν επιλέξεις σε avi και σου εμφανίσει την οθόνη για τις τελικές ρυθμίσεις επέλεξε xvid με αρχικό μέγεθος και ήχο mp3 ή ac3. Επίσης, κάτω αριστερά που λέει 1 πέρασμα (ή 1-pass) επέλεξε 2-pass και βάλε ένα bitrate κάπου στα 1000-1200

Δημοσ.

ναι το είχα βρει κι εγώ από το μεσημέρι , φίλε  micos000 ..

σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. δοκίμασα (πριν βρω τους υπότιτλους) και τα δύο προγράμματα το freemake και το dvdfab αλλά πουθενά ΔΕΝ είδα επιλογή να ενσωματώνει στο ripparιζόμενο avi και υπότιτλους. γίνεται τελικά? (just out of curiosity...)

Δημοσ.

Στο Fab πρέπει, αφου επιλέξεις σε κινητό->γενικό να πας στο convertion settings και να ορίσεις στο subpictures->Direct render to video, επίσης στο encoding method να βάλεις high quality 2-pass. Στο frame resolution βάλε αυτό που έχει σαν πρώτο νούμερο το 720χ.

Δες στο παρακάτω μερικές ρυθμίσεις.

14udqgx.jpg

Για το freemake, εδώ (http://www.freemake.com/how_to/how_to_rip_dvd_movie) λέει ότι επιλέγεις γλώσσα και υπότιτλους μετά που θα προσθέσεις το dvd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...