ignatiz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σας, θα ηθελα βοηθεια σχετικα με την αγορα κινητου τηλεφωνου με GPS χωρις να χρεωνομαι οταν το χρησιμοποιω, θα ηθελα links απο το e-shop παντα, που πιστευεται οτι ειναι ενταξει κ οικονομικα βεβαια
8elwADSL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Σχεδόν ολά τα smartphones σήμερα έχουν gps και δεν χρεώνεσαι όταν το χρησιμοποιείς δλδ δεν χρησιμοποιεί data αλλά μόνο επικοινωνία με δορυφόρους. Οικονομία και κιτρινομαγαζο δεν πάνε μαζί αν κοιτάξεις στο skroutz θα δεις ότι υπάρχουν τα ίδια προϊόντα αρκετά φθηνότερα. Προτείνω κάποιο nokia windows phone που έχει το free nokia drive και θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου αλλά πρέπει να πεις και πόσα χρήματα δίνεις για να σου προτείνω κάτι πιο συγκεκριμένο. 1
ignatiz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Σχεδόν ολά τα smartphones σήμερα έχουν gps και δεν χρεώνεσαι όταν το χρησιμοποιείς δλδ δεν χρησιμοποιεί data αλλά μόνο επικοινωνία με δορυφόρους. Οικονομία και κιτρινομαγαζο δεν πάνε μαζί αν κοιτάξεις στο skroutz θα δεις ότι υπάρχουν τα ίδια προϊόντα αρκετά φθηνότερα. Προτείνω κάποιο nokia windows phone που έχει το free nokia drive και θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου αλλά πρέπει να πεις και πόσα χρήματα δίνεις για να σου προτείνω κάτι πιο συγκεκριμένο. απο το e-shop με συμφερει γτ δεν εχω μεταφορικα κ εχω 16 % ΦΠΑ κ ειναι ενταξει τουσ σε ολα,οποτε μονο απο εκει και για χρηματα δν εχω ενα συγκεκριμενο ποσο οσο πιο χαμηλα γινεται βεβαια
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σας, θα ηθελα βοηθεια σχετικα με την αγορα κινητου τηλεφωνου με GPS χωρις να χρεωνομαι οταν το χρησιμοποιω, θα ηθελα links απο το e-shop παντα, που πιστευεται οτι ειναι ενταξει κ οικονομικα βεβαια Ομως για να γίνει αυτο (περα απο το κινητό) χρειάζεσαι και πρόγραμμα πλοήγησης, igo ή κάποιο άλλο.
ignatiz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ομως για να γίνει αυτο (περα απο το κινητό) χρειάζεσαι και πρόγραμμα πλοήγησης, igo ή κάποιο άλλο. Δηλ? κ που θα το βρω το προγραμμα?
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Στο Google Play γενικα. Ειδικα το igo νομιζω δεν υπαρχει εκει.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το είχε μια εταιρεία στην Ελλάδα αλλά έκλεισε http://www.dis.gr/ http://www.insomnia.gr/topic/298555-igo8-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-igo-amigo-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-dis-digital-info-solutions/ Τωρα ποιος πηρε την αντιπροσωπεία δεν ξερω, αν κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα ας μας πει.
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Γιατί να επιβαρυνθείς με κινητό, από το να αγοράσεις GPS συσκευή?
ignatiz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Γιατί να επιβαρυνθείς με κινητό, από το να αγοράσεις GPS συσκευή? Γιατι εχω ενα Elm κ λεω να παρω ενα αφης κ να εχει κ GPS μαζι, δηλ συμφερει περισσοτερο να παρω ενα gps κ να κρατησω το elm για κινητο ε?
nikoskon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Γιατι εχω ενα Elm κ λεω να παρω ενα αφης κ να εχει κ GPS μαζι, δηλ συμφερει περισσοτερο να παρω ενα gps κ να κρατησω το elm για κινητο ε? Από την στιγμή που μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα smartphone γιατί να μπλέκεις με 2 συσκευές, 2 φορτιστές κλπ; Νοικοκυρεμένα σε 1 συσκευή και είσαι κυριλέ. Επίσης αν αγοράσεις οποιοδήποτε android smartphone από κατάστημα Vodafone σου δίνουν δώρο το MLS Destinator το οποίο είναι από τα καλύτερα GPS navigators. Site: http://www.vodafone.gr/portal/client/news/pressReleaseClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40031&dateFrom=&dateUntil=">Link Αντίστοιχο software "Don't Panic" πρέπει να δίνει και το Πλαίσιο αλλά σε συγκεκριμένες συσκευές.
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Από την στιγμή που μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα smartphone γιατί να μπλέκεις με 2 συσκευές, 2 φορτιστές κλπ; Νοικοκυρεμένα σε 1 συσκευή και είσαι κυριλέ. η λογική του όλα σε ένα είναι λανθασμένη. δεν έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις σαμπουάν (3 σε 1 κ.λπ.) από εκεί και πέρα γι αυτό είπα πως όπως βολεύεται. εγώ βολεύομαι με το να έχω ξεχωριστά το GPS (άσχετα αν έχει GPS και το κινητό) και γενικά Location λειτουργίες από το κινητό ΠΟΤΕ, καλύτερα η ανωνυμία της ξερής GPS συσκευής. επίσης το GPS τρώει πολύ μπαταρία με αποτέλεσμα να περιορίζει αρκετά την αυτονομία του κινητού. εκτός βέβαια αν η χρήση του GPS είναι καθημερινή και συχνή όπου εκεί ίσως βολεύει μία συσκευή με 1-2 μπαταρίες back up. αλλά και παλί δεν θα το επέλεγα λογω της επωνυμίας. επιλογές πάντως υπάρχουν. 1
nikoskon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σας, θα ηθελα βοηθεια σχετικα με την αγορα κινητου τηλεφωνου με GPS χωρις να χρεωνομαι οταν το χρησιμοποιω, θα ηθελα links απο το e-shop παντα, που πιστευεται οτι ειναι ενταξει κ οικονομικα βεβαια Πολύ καλή επιλογή με λίγα χρήματα είναι το: Site: http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds">Vodafone Smart II - Angry Birds Edition στα 99€ Στο Πλαίσιο η φθηνότερη κινητή συσκευή που βλέπω με δώρο χάρτες είναι το: Site: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Ace-Plus-Dark-Blue-GALAXY-ACE-PLUS-DARK-BLUE.htm">Samsung Galaxy Ace Plus στα 189€
opera Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κάθε συσκευή είναι εξειδικευμένη για να κάνει μια δουλειά πολύ καλά και τα υπόλοιπα μέτρια. Αν χτυπήσει το κινητό την ώρα που θέλεις οδηγίες πλοήγησης τι κάνεις; Ασε που δέκτη gps sirf star δε νομιζω να εχει κάποιο κινητό. Το έχω δοκιμάσει παλαιότερα αλλά τώρα με τις τιμές των πλοηγών να έχουν πέσει δε το συζητώ. Ενας πλοηγός για το αυτοκίνητο και ένα κινητό με δωρεάν χάρτες για να βρίσκεις καμμιά διεύθυνση ποδαράτος. 1
nikoskon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κάθε συσκευή είναι εξειδικευμένη για να κάνει μια δουλειά πολύ καλά και τα υπόλοιπα μέτρια. Αν χτυπήσει το κινητό την ώρα που θέλεις οδηγίες πλοήγησης τι κάνεις; Ασε που δέκτη gps sirf star δε νομιζω να εχει κάποιο κινητό. Το έχω δοκιμάσει παλαιότερα αλλά τώρα με τις τιμές των πλοηγών να έχουν πέσει δε το συζητώ. Ενας πλοηγός για το αυτοκίνητο και ένα κινητό με δωρεάν χάρτες για να βρίσκεις καμμιά διεύθυνση ποδαράτος. Στο iPhone με Navigon, η πλοήγηση συνεχίζεται μετά τον τερματισμό της εισερχόμενης κλήσης. Επίσης μπορείς να βάλεις την κλήση στο παρασκήνιο και να μεταφέρεις στο προσκήνιο το Navigon ώστε ενώ μιλάς να έχεις κανονικά(οπτικά πλέον, αφού ηχητικά μιλάς) τον χάρτη της πλοήγησης. Φαντάζομαι και σε Android, το ίδιο θα γίνεται. Πάντως να μιλάς και να ακούς και οδηγίες πλοήγησης δεν γίνεται. Οδήγηση και φωνητική πλοήγηση και κλήση ομιλίας, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Μόνο ο Chuck μπορεί να τα κάνει τα 3 προαναφερθέντα και ταυτόχρονο να στρίβει τσιγάρο και να το ανάβει με σπίρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα