filarhos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αφού η 4870 βγάζει artifacts και κάθε τρεις μέρες δεν μπορώ να την ζεσταίνω με το πιστόλι του θερμού αέρα, καιρός να αλλάξω. Σκέφτομαι για 7850 όπου θέλω μεγάλη εγγύηση (έστω και από τον κατασκευαστή), καλό σύστημα ψύξης και χαμηλή τιμή. Έχω δει αυτήν από το amazon αλλά δεν λέει πόση εγγύηση έχει και δεν μπορώ να βρω και κάποιο mail της asus (πάντα τρια χρόνια εγγύηση δεν έδινε; ) να τους ρωτήσω (θέλει κωδικό). Καμία γνώμη; Ευχαριστώ πολύ
Millennium Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 3 χρόνια έχει η asus.Καλύτερα να κοιτάξεις για έκδοση με 2gb αν βρίσκεις από έξω φτηνά σχετικά. Σε τι ανάλυση είσαι και ποιό το υπόλοιπο σύστημα?
filarhos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 3 χρόνια έχει η asus.Καλύτερα να κοιτάξεις για έκδοση με 2gb αν βρίσκεις από έξω φτηνά σχετικά. Σε τι ανάλυση είσαι και ποιό το υπόλοιπο σύστημα? Άρα τον ένα χρόνο εγγύηση τον δίνει το αμαζον και αν θέλω και τα άλλα δυο η άσους; Το υπόλοιπο αποτελείται από τον amd 635 athlon 2, 4 gb ram ddr3 και τροφοδοτικο 750watt και μέχρι στιγμής με την 4870 ήμουν ικανοποιημένος στις 1900χ1200 που έπαιζα. Oπότε φαντάζομαι ότι με την 7850 που είναι κατά πολύ δυνατότερη θα είμαι καλύτερα από τώρα.
Millennium Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Έχει και επέκταση εγγύησης εκεί αλλά δε συμφέρουν.Κοίτα και από αλλού.Ποιό τροφοδοτικό έχεις ακριβώς?Μοντέλο.
filarhos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Έχει και επέκταση εγγύησης εκεί αλλά δε συμφέρουν.Κοίτα και από αλλού.Ποιό τροφοδοτικό έχεις ακριβώς?Μοντέλο. Βασικά με νοιάζει αν πάθει κάτι τα πρώτα τρία χρόνια να μπορώ να το στείλω και να με καλύψουν, τώρα θα είναι το άμαζον ή η άσους δεν με πολυενδιαφέρει. Άρα η άσους συνεχίζει και δίνει τρία χρόνια εγγύηση; Το τροφοδοτικό είναι το corsair tx750 δεν νομίζω να μη με καλύπτει έχει σηκώσει μέχρι και 4870χ2 στο παρελθόν. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα