nickelodeon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πηρα τελικα την ASUS 6850 μεταχειρισμενη με 80 Ε και ησυχασα... Βάλε στα θετικά και το ρεύμα που θα γλιτώνεις. 1
Foker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το δοκιμασα φιλε μου και με αλλο τροφοδοτικο ενα corsair 650W αλλα τζιφος! ΒΑζω drivers , κανω επανεκκινηση και μετα το ποστ βγαινει το λογοτιπο των windows 7 να κουνιεται , και μετα παγωνει και δεν ξεκκολαει. Το αφησα 5 λεπτα + αλλα τιποτα. Οταν κανω ρεσετ και επανεκκινηση καπακι μου λεει να κανω startup repair και απο εκει κανω restore για να βγουν οι drivers. Εκει λοιπον, μου εμφανιζει πρασινες γραμμες καθετες και κατι αλλες αποχρωσεις. Πριν βαλεις drivers , απεγκατεστησες τους παλιους ? Πρωτα απο προσθαφαιρεση προγραμματων και μετα με driver sweeper απο safe mode , και καθαριζεις οτι amd-nvidia drivers δεις . Επανεκκινηση γιατι κανεις ? Πριν την επανεκκινηση εχεις προβλημα ? Μαλλον η καρτα σου ζει ακομα .
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πιθανόν να ζει η κάρτα. Ανοιξέ την και βάλε τις καινούργια πάστα.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μου χάλασε η δικιά μου Ήταν σε αναμονή το PC μια χαρά όλα, και γυρνάω σπιτι μετά από ώρες, πατάω να το ξυπνήσω και έτσι όπως ανοίγει βαράει ο ανεμιστήρας της κάρτας στο 100%. Πατάω το reset και δεν ξανα άναψε ποτέ... Χτυπάει η μητρική ότι δε βρήκε κάρτα και μετά από λίγη ώρα κάνει ένα μπιπ ότι πέρασε το POST... ΓΙΑΤΙΙΙ;;;;;
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δεν δουλεύει καν όμως, τόσο γκαντέμης;;; Συνήθως το τσιπάκι της nvidia χαλάει ή μπορεί να είναι πιο απλό και ίσως να επισκευάζεται; Πάντως όταν έχω πάνω την κάρτα αργεί λίγο να κάνει μπιιιιιιπ μπιπ μπιπ μπιπ (no VGA dedected με βάση το manual) ενώ όταν δεν την έχω καν κάνει τα μπιπ αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα