onty Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εχω αυτη την καρτα και το συστημα της υπογραφης μου. Το τροφοδοτικο ειναι 1 ημερας αγορασμενο Coolermaster 600w . Βαζω λοιπόν την κάρτα επάνω , και ανοιγει κανονικα ο Η/Υ . Κατεβαζω οδηγους , και με το που τους κανω εγκατασταση και επανεκκινηση , κολλαει το συμπαν και εμφανιζονται πρασινες γραμες και δεν εκκινει το συστημα... Εκανα εγκατασταση /απεγκατασταση 2 φορες αλλα το ιδιο χαλι. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια; Πεθανε η κακομοιρη;
Millennium Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αrtifacts.Ολόκληρες γραμμές ε Μάλλον ετοιμάζεσαι να μπεις στο club φίλε onty. http://www.insomnia.gr/topic/464783-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-88009800gtx-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/page-8 Δοκίμασε και με άλλους οδηγούς αν γίνεται,και σε άλλη θύρα μπας και...
Σταύρος321 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 χαχαχα θυμαμε 3-4 χρονια πριν... ειμαι και εγω ενας απο τους "καμένους" 9800 GT
Foker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Εχω αυτη την καρτα και το συστημα της υπογραφης μου. Το τροφοδοτικο ειναι 1 ημερας αγορασμενο Coolermaster 600w . Βαζω λοιπόν την κάρτα επάνω , και ανοιγει κανονικα ο Η/Υ . Κατεβαζω οδηγους , και με το που τους κανω εγκατασταση και επανεκκινηση , κολλαει το συμπαν και εμφανιζονται πρασινες γραμες και δεν εκκινει το συστημα... Εκανα εγκατασταση /απεγκατασταση 2 φορες αλλα το ιδιο χαλι. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια; Πεθανε η κακομοιρη; Απεγκαταστησες τους amd drivers ? Οταν λες δεν εκκινει το συστημα ? Δεν κανει ποστ ? Μεχρι να φορτωσει τους drivers δεν παιζουν ρολο . Εχεις αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις ? Δεν παιζει ρολο οτι ειναι καινουργιο .
onty Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το δοκιμασα φιλε μου και με αλλο τροφοδοτικο ενα corsair 650W αλλα τζιφος! ΒΑζω drivers , κανω επανεκκινηση και μετα το ποστ βγαινει το λογοτιπο των windows 7 να κουνιεται , και μετα παγωνει και δεν ξεκκολαει. Το αφησα 5 λεπτα + αλλα τιποτα. Οταν κανω ρεσετ και επανεκκινηση καπακι μου λεει να κανω startup repair και απο εκει κανω restore για να βγουν οι drivers. Εκει λοιπον, μου εμφανιζει πρασινες γραμμες καθετες και κατι αλλες αποχρωσεις.
Nikos667 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καηκε η καρτα αστο Εχω καψει μια 8800 και μια 7600... Εαν σου κολλαει στο λογοτυπο εχει καει η καρτα και εχουν χασει καποια drivers τα windows...καντου format και μεινε με της CPU την καρτα... Η καρτα αυτη κανει απο 15-30€ μεταχειρισμενη...εαν μπορεις δωσε 150 για να παρεις κατι της προκοπης με DX11....
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 15-30 η 9800GTX+; Γιατί τόσο λίγο; Μη με τρομάζεται ρε παιδιά την έχω εδώ και χρόνια και δοκίμασα και λίγο oc (αν και δε το κράτησα ποτέ πάνω από 1 ώρα γιατι δεν είδα σημαντικές βελτιώσεις). Ελπίζω να μην χρειαστεί να μπω κι εγώ στο κλαμπ γιατί δεν παίζει ούτε €
WalkerSW Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το θέμα είναι ότι έχει ήδη μπει στο club. Απλα τώρα μενει να το συνειδητοποιήσεις κιόλας
onty Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πηρα τελικα την ASUS 6850 μεταχειρισμενη με 80 Ε και ησυχασα... 1
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το θέμα είναι ότι έχει ήδη μπει στο club. Απλα τώρα μενει να το συνειδητοποιήσεις κιόλας απαπαπα ακόμα δουλεύει μην την γρουσουζεύουμε. Εντάξει γενικώς δεν την ζορίζω δεν παίζω ιδιέταιρα συχνά παιχνίδια.
Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πηρα τελικα την ASUS 6850 μεταχειρισμενη με 80 Ε και ησυχασα... Μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα