antreaslam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τα usb otg που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορεί να μην είναι συμβατά με το nexus 7.Το δικό μου το αγόρασα απο το κατάστημα e matrix ,αφού βέβαια το δοκίμασα επιτόπου για να δω ότι αναγνωρίζει usb flash. για ποια ταμπλετα? nexus 7? υποτίθεται οτι στα παραπάνω λινκς, λένε οτι ειναι συμβατα με το nexus 7. (δοκίμασες και εξωτ.σκληρό?)
nickos vl. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι το nexus 7 και το εχω δοκιμασει με εξ.σκληρο 1tb 3,5αρι χωρις προβλημα...
antreaslam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 3,5αρης, ειναι λογικό, έχει δική του τροφοδοσία. για 2,5΄΄αρη?
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 τελικά λέω να πα΄ρω αυτην εδω, ebay, που ειναι πολυ φθηνή, και ερχεται μαζί με στυλό και screen protector.Εναλλακτικά, αυτήν εδω, αμαζον!εχει κανεις ιδια πειρα?
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) περισσότερο γνώστες απο εμενα, μου πρότειναν εδώ..δίπλα, τα εξής: Screen Protector + Pen με 4,00 ευρώ (ebay) Θηκη με 15 ευρω (ebay). και γραφουν και οι 2 , δωρεάν μεταφορικά! ειναι δυβνατόν, για κάτι τοσο μικρής αξίας, να επιβαρύνεται ο κινεζος τα μεταφορικά? καλα, προφανώς λέει αλήθεια,αλλά..ειναι εντυπωσιακο!!! *(αυτοσ με τη θήκη, εχει usb otg)! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2013 από antreaslam
silmarien Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Όταν παραλάβεις και δεις την θήκη πες μας πως είναι. Εγώ παρήγγειλα Site: http://viewitem.eim.ebay.gr/PU-Leather-Smart-Cover-Stand-Case-For-Google-Nexus-7Green/281050116623/item?variant0=Green&transId=1008185132018">αυτό για το Nexus 7 (της μάνας μου) αλλά ακόμη δεν έχω παραλάβει.
antreaslam Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) αυτην εδω τη θήκη την έχει κανείς απο το αμαζον, για το nexus? Και εναλλακτικά, αυτήν εδώ? ή αυτην εδω? Στην ελλάδα, έχετε πεσει σε παρόμοιες θήκες? λεπτές, να παίζουν με μαγνήτη και να ανοιγοκλείνουν την ταμπλέτα? και αντίστοιχα, φθηνά screen protectors και στυλό, usb otg, εχετε βρει πουθενά? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2013 από antreaslam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα