ektor7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Έχε υποψη,οτι το ipad mini έχει μονο ενα χρόνο εγγύηση, ενω το nexus 2 χρόνια!
antreaslam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 σημαντική πληροφορία. και απο όσο μου έχουν πει, το nexus ειναι καλύτερο μηχανημα. απλά το ipad ειναι λιγο μεγαλύτερο!
evmenis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Η apple δεν ειχε πει οτι θα δινει 2 χρονια στην ευρωπη? Κατι τετοιο ειχε ακουστει αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
marw7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έχω και εγώ την ίδια απορία με τον antreaslam οπότε θεώρησα καλό να μην ανοίξω νέο θέμα. Σκέφτομαι να αγοράσω tablet. Η χρήση για την οποία το θέλω είναι να κατεβάζω βιβλία σε μορφή doc. και pdf και να έχω μία καλή πρόσβαση στο δίκτυο. Το μόνο που θέλω είναι να μου βγει καλό -γερό. Επειδή η δουλειά μου είναι τέτοια με τα πολλά βιβλία χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και θεώρησα ότι ένα tablet θα σώσει την κατάσταση. Απλά θέλω να μου πείτε τι Tablet μπορώ να πάρω;μπορώ να πάρω οποιοδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά;ή κάποιο συγκεκριμένο θα με εξυπηρετήσει καλύτερα; Να πάρω καινούριο ή μεταχειρισμένο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Themos3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Να πας να παρεις ΑΥΤΟ να ευχαριστηθεις διαβασμα.
casperino Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν το φορματ που θα χρησιμοποιεις κατα κύριο λόγο ειναι το pdf. Τοτε δε πας προς ereaders αλλα προς tablet. Ο λόγος ειναι οτι τα περισσότερα ereader παίζουν στις 6 ιντσες, κάτι που δε βολευει καθόλου στο διάβασμα ενος pdf, ειδικά οταν τα περισσότερα pdf ειναι αποθηκευμενα σαν "εικόνες". Η επιλογή σου τότε ειναι ενα 10ιντσο tablet. Εχω ηδη τον ereader της Amazon, το Kindle. Ειναι οπως το λες γερό και με την δικη μου χρήση που δεν ειμαι και ο πιο προσεκτικος, το εχω 2.5 χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αλλα οι 6 ιντσες του ειναι λίγες. Αν τα αγγλικα σου ειναι σε πολυ καλο επιπεδο, και διαβαζεις λογοτεχνια ή αν τα κείμενα σου δεν ειναι pdf κατα κυριο λόγο, ναι θα πας προς ereader. Απο οτι κατάλαβες χρειαζεται διάβασμα και ψαξιμο, αφου σταθμισεις αναγκες, οικονομικο, κλπ κλπ. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2013 από casperino
marw7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν για kindle αλλά δεν ξέρω αν εξυπηρετεί εξ ολοκλήρου της ανάγκες μου. Κατά κόρον εγώ δουλεύω pdf και internet. Δε μπορώ να λειτουργήσω το ένα χωρίς το άλλο. και από την άλλη σκεφτόμουν αν ένα android θα με βοηθούσε περισσσότερο;! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω να ξοδέψω μία περιουσία οπότε και για αυτό σκεφτόμουν και την περίπτωση του μεταχειρισμένου.
antreaslam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Λοιπόν, εφερε ενας φίλος το nexus το δικό του το 7αρι, και το τσεκαρα.Πολύ ικανοποιημένος από ταχυτητα, και "μεγεθος" για το ebook που το θέλω.Οπότε κατέληξα σε αυτό.Ερώτηση.Θήκη, Ζελατίνα, και στυλό (για να μη χρησιμοποιώ δάχτυλο), από πουαγοράζουμε? δε με ενδιαφέρει ελλάδα ή εξωτερικό, αρκεί να είναιαξιόπιστο (και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φθηνό)!
ektor7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Θηκη με μαγνήτη και να κλείνει αυτόματα η οθόνη με το που κλείνει το κάλυμμα της οθονης,εγω εχω αυτη: http://www.amazon.co.uk/Poetic-SLIMLINE-Portfolio-Android-Version/dp/B008NMCPTQ/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1363531314&sr=8-7 Υπάρχουν και άλλες επιλογες στο amazon.uk η amazon.de,οπως το σετακι αυτο: http://www.amazon.co.uk/Google-Nexus-Tablet-Case-integrated/dp/B008GEBFQK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1363531314&sr=8-5 Γενικά καμε ενα search και δες και τα σχόλια των κατόχων και αποφασίζει τι κανει για σενα!
timicious Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 ... μου κάνει ιδαίτερη εντύπωση που κανένας δε σχολιάζει για το nexus 10 ... δεν έφτασε ακόμα στην ελληνική αγορά ή συμβαίνει κάτι άλλο ?
giangkos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 γεια σας επειδη ψαχνω και εγω tablet βρηκα αυτο εδω Site: http://www.geekbuying.com/item/Nextway-F9X-9-7-inch-Android-4-1-A31-Quad-Core-Tablet-PC-Retina-Screen-2048-1536-2G-RAM-HDMI-Silver-314562.html">το κινεζικο και δεν ξερω τι να κανω η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη για αυτα που δινει εχει κανεις αλλα να μ προτεινει κανενα 10" μεχρι 160 ευρω??
antreaslam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 και αλλη μία ερωτηση για το nexus. υπάρχει κάποιο gadgetακι, που να είναι μίνι usb από τη μία πλευρά, για να μπαίνει στο nexus, και από την άλλη, να έχει υποδοχή usb, ώστε να μπορείς να συνδέσεις στικάκι, ή εξωτ.δισκο?
nickos vl. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το καλώδιο που ψάχνεις φίλε andreaslam λέγεται usb otg και στο οποίο μπορείς να συνδέσεις stick,σκληρούς δίσκους κλπ.
antreaslam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το καλώδιο που ψάχνεις φίλε andreaslam λέγεται usb otg και στο οποίο μπορείς να συνδέσεις stick,σκληρούς δίσκους κλπ. thanks. πχ, αυτό? και γιατι λέει: "It also works with external hard disk, BUT you need external power source for the hard disk." δηλαδή, 2,5''αρη δισκο, δε μπορείς να συνδέσεις? αυτό εδώ, που ειναι πιο ακριβό, δεν λέει κάτι τετοιο...
nickos vl. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τα usb otg που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορεί να μην είναι συμβατά με το nexus 7.Το δικό μου το αγόρασα απο το κατάστημα e matrix ,αφού βέβαια το δοκίμασα επιτόπου για να δω ότι αναγνωρίζει usb flash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα