Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ο κύριος λόγος που θα το αγοράσω...είναι γιατί δεν θέλω να μένω πίσω στην τεχνολογία.

Κάτι που σημαίνει, ότι η χρήση του, θα είναι σίγουρα ίντερνετ, και ΠΟΛΛΑ e-books (θα σταματήσω να αγοράζω hard copies, ή τουλάχιστον ετσι λέω)!

(αρα, θέλω και δυνατουτσικη μπαταρία, και καλή οθόνη λογικά)!

Από εφαρμογές, δεν ξέρω ουτε τι παίζει γενικά, ούτε κατά πόσο θα παίζω εγώ με αυτες.

Δε μπορώ να φανταστώ κάποια σοβαρή χρήση, εκτός από παιχνίδια, που φαντάζομαι οτι θα τα βαριέμαι.

Αλλά θέλω πολύ καλή ανταπόκριση στο touch!

(Οι χρήστες των ταμπλετων, τις χρησιμοποιείται για κάτι αλλο? αν ναι, για τι?)

Με αυτα τα δεδομένα, και βάζοντας χρηματικά όρια διευρημένα, από 80 ως 250 ευρω, είτε σε καινουργια ταμπλετα, είτε σε μεταχειρισμένη, τι θα μου συστήνατε? Πείτε και κανά επιχειρημα ρε!!!!

ααα, και κάτι ακόμα. λαμβάνοντας υπόψιν, ότι δε θα βαλω μεσα μουσικά αρχεία, και αντε να κουβαλάω σε ταξίδια 1-2 ταινίες το πολύ πολύ, τι χωρητικότητα μου προτείνετε? 16αρι, ή 32αρι? (το 64αρι, ειναι too much πιστευω ετσι?). Απο επεξεργαστη, μνήμη και κάρτα γραφικών, τι με καλύπτει? (χοντρική προσεγγιση εννοειται)!

(στο μυαλό μου, κλίνω προς το μεταχειρισμένο. Που θα εινια φθηνότερο, με τις ζελατίνες του, τη θήκη του, και λοιπά...)

Επεξ/σία από antreaslam
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι ένα απο τα βασικότερα κριτήρια...είναι πόσες ίντσες θέλεις το ταμπλετ να είναι !! Καθαρά δική μου γνώμη είναι να πήγαινες σε ένα μαγαζί να έβλεπες απο κοντά αν σε βολεύουν οι 7 ίντσες ή θέλεις τελικά 10...μετά μπορούμε να προτείνουμε κάτι πιο συγκεκριμένο...

Δημοσ.

κοίτα, το μικρό έχει το καλό ότι είναι πιο ευχρηστο (για αεροπορικά ταξίδια κλπ).

και το μεγάλο, αντίστοιχα, το...μέγεθος.

Επειδή στο range που κινούμαι οικονομικά, δε νομίζω ότι μπορώ να έχω μια ταμπλετα που να τα έχει όλα (μεγεθος, καλό touch,  κλπ), τελικά, νομίζω ότι θα επιλέξω ανάμεσα στις προτεινόμενες, με κάτι σαν.. check list !!!

Δημοσ.

εντάξει, με ενα google search ολα ξεδιαλύνονται, αλλά παρολαυτα, κάποια πρόταση?

ειτε για 10αρι, ειτε για 7αρι.

και ας είναι καινούργιο και λίγο ακριβότερο, ετσι κ αλλιως, στα μεταχειρισμένα θα το ψάξω, κυρίως εδώ στο ινσόμνια...

δηλαδή, αν ειναι να πάρω 10αρι, και να χάσω πιστότητα και ταχύτητα στο touch ας πούμε, ή πιο ασθενές wi-fi, και σε συνδυασμό, χωρητικότητα, ε , τότε ας πάω και σε 7αρι...

Δημοσ.

και 2-3 παραδείγματα, συσκευών που βρήκα σε αγγελιες:

1) Galaxy Tab 10.1v . 2 ετων.250ευρω, με μεμβρανες,θήκες κλπ.

2)  Galaxy Tab II GT-P5110 16GB WiFi στα 280, με εγγυηση

3) και αυτό εδώ το κινέζικο, πιο φθηνό.

Δεν ξέρω τι λένε από specs, μπαταρία, feeling στο Touch, wifi,3g, Κλπ, απλά από όλες τις αγγελίες, αυτά μου γυάλισαν, στο τελείως amateur μάτι μου.

Δημοσ.

Όπως σου είπα και πριν καλυτερα πάρε κινεζικό.Το galaxy tab 10.1 και το tab 2 10.1 τα είχα και πραγματικα δεν κατάλαβα για ποιο λογο τα έβγαλε η Samsung.

Γεμάτα lags ακόμα και με jelly bean.

Εκτός κι αν δεν είσαι πολτυ απαιτητικός και δεν σε ενοχλούν.

Ανοιγεις 3 καρτέλες στον browser κι αν πας στην προηγούμενη κανει reload.Απογοήτευση τρελή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nexus7(32gb),για 7"!Είναι η καλύτερη επιλογή σ'αυτα τα λεφτά και ίντσες!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Hyundai Play X X900αυτό εδω πως σας φαίνεται για τις παραπάνω χρήσεις?κόστος 197+6. 

Καλη επιλογη ειναι.Δεν εχω ακουσει μεχρι στιγμης καποιο παραπονο.Να ξερεις δεν εχει hdmi εξοδο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλη επιλογη ειναι.Δεν εχω ακουσει μεχρι στιγμης καποιο παραπονο.Να ξερεις δεν εχει hdmi εξοδο.

Υπάρχει άλλος τρόπος να βγάλεις έστω μόνο εικόνα από το συγκεκριμένο tablet; 

Δημοσ.

Οχι δυστυχως.Δεν υποστηριζει mhl οπως τα samsung π.χ.

Δεν ξερω αν γινεται ασυρματα σε τηλεοραση με wifi.Λογικα θα γινεται αλλα δεν θελω να παρω καποιον στο λαιμο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Nexus7(32gb),για 7"!Είναι η καλύτερη επιλογή σ'αυτα τα λεφτά και ίντσες!

αυτο μου το πρότειναν και αλλοι (αλλά το 16αρι,που ειναι φθηνό).

230 ευρω, καινούργιο...

Δημοσ.

έχω σχεδόν καταλήξει. Αν βρω μεταχειρισμένο nexus, είναι η 1η επιλογή.

Αν βρω μεταχειρισμένο ipad mini, κατω απο 300 ομως, η 2η επιλογή.

Αλλιώς, παω μάλλον στο 16αρι nexus 7, καινουργιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...