Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται!

Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης νέας τηλεόρασης και έχω κάποιες ερωτήσεις και θα παρακαλούσα όποιον ξέρει και μπορεί να μου τα διευκρινήσει.

Λέω να επιλέξω μια τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο ενσύρματο καταρχάς και ασύρματο αν φτάνει η τσέπη μου... Από ότι είδα όλες αυτές οι τηλεοράσεις έχουν κάποιον ενσωματωμένο browser για πλοήγηση στο διαδίκτυο και θα ήθελα να μάθω τα εξής:

1) Αν μπορώ να συνδέσω μέσω USB πληκτρολόγιο/ποντίκι ή αν θα πρέπει να κάνω την περιήγηση από το τηλεκοντρολ;

2) Αν υποστηρίζουν την παρακολούθηση online video που συνήθως χρησιμοποιούν το flash player

3) Αν μπορώ να κάνω εγκατάσταση προγράμματα αναπαραγωγής video (π.χ. vlc) μέσω google play ή κάποιου αντίστοιχο για τη συγκεκριμένη tv για να μπορώ να δω από USB ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Περιμένω τα φώτα σας!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπερα

1.Ναι αν και οι καινουργιες τηλεορασεις εχουν διαφορους τροπους αντικαταστασης πληκτρολογιο/ποντικι.

2.Ναι.Απο την στιγμη που εχουν ενσωματομενο browser υποστηριζουν σχεδον τα παντα.

3.Φυσικα και μπορεις αν και εχουν ενσωματομενο player που υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.

Απο την στιγμη που θα εχεις συνδεση με ενσυρματο / ασυρματο δικτυο το USB δεν νομιζω να σου χρειαστει εκτος αν δεν εχεις pc.

Τι εννοω. Με ασυρματο ή ενσυρματο δικτυο μπορεις να βλεπεις στην τηλεοραση σου ταινιες φωτογραφιες  σηριαλ ή οτιδηποτε αλλο θελεις τα οποια ειναι αποθηκευμενα στο pc σου.

Λυσεις υπαρχουν σχεδον για τα παντα.Γενικα ορεξη και χρονο να εχεις να το ψαξεις.Και βεβαια πριν απο ολα να ρωτησεις την τσεπη σου ποσο αντεχει

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ online να βλέπω flash player content και όχι μόνο από youtube αλλά και από άλλα site και επειδή το ψάχνω τις τελευταίες μέρες δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να βρω με βεβαιότητα! Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει μια τέτοια δυνατότητα της τηλεόρασής του ώστε να είμαι σίγουρος;

Ευχαριστώ για τις ιδέες και το χρόνο σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...