Προς το περιεχόμενο

OC σε E5200

SearchEngine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειας σας θελω να κανω overclock στον cpu μου.Γινεται με stock ψυχτρα και μεχρι ποσα GHz?Ξερω θα δω μικρες διαφορες αλλα εγω αγανακτησει στο Battlefield 3 με το κολλημα ενω εχω 30 FPS.Καμια προταση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγαινε για αρχή στα 3GHz και πάντα κοίτα temps. Δεν ξέρω αν θα χρειαστείς ρεύμα για εκεί γτ ο δικός μου 5200 έπαιζε 4GHz με λίγο ρεύμα. Ο δικός σου πόσο vid έχει? 

με στοκ ρευμα τον ειχα παει 3 gh αλλα με τη στοκ ψυχτρα το coretemp εδειχνε 60 βαθμους σε idle.με αλλη ψυχτρα aftermarket τον πηγα 3.4 με καμποσα + στο ρευμα...μετα τον εγκατελειψα :ρ (πηρα q9550 δε τον ψοφησα :P )

Και ποσο το πηγες δλδ? Το multiplier αλλαζουμε , το FSB εγκυμονει κινδυνους

πως αλλάζεις το multi στον e5200? το stock είναι 12.5 αν δεν κάνω λάθος. 

τον ειχα τον ε5200  με αλλαγη του φσβ κλοκαρει  και κοιτα και τους διαιρετες μνημη να ταιριαζουν 

overclock θελει παντα παρακολουθηση θερμοκρασιες ,stability test,ψυκτρα κτλ 

http://www.insomnia.gr/topic/203949-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-overclocking-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-core-2-duo-quad-cpus/

60 C idle με την στοκ λιγάκι δύσκολο εκτός και αν δεν έχει καθόλου thermal-paste. Ο Ε5200 πάει άνετα 3,3-3,5GHz και με στοκ ψύκτρα, ανάλογα και την τάση βέβαια. Φίλος έχει έναν 24/7 3,5GHz 3,5 χρόνια περίπου. Όσο για τον φίλο που λέει για το FSB μάλλον είσαι νέος σχετικά διότι από εποχή P3/P4/AMD64/Core 2 Duo στο 99% των CPU αυτών το OC γινόταν με FSB. Οι Sandy bridge το άλλαξαν αυτό.  Ο Ε5200 έχει κάποιο FSB wall αλλά με 12,5 Multi λιγάκι δύσκολο να το πιάσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...