Nikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Το τελευταίο διάστημα λαμβάνω αραιά και που pm από admin για διάφορα θέματα, κυρίως αρκετά παλιά, χωρίς κανένα νόημα. Το τελευταίο ήταν από τον paredwse για διαγραφή κάποιου μηνύματος που δεν είχα άδεια να γράψω, σε topic που είχα ανοίξει το 2004 και δεν είχε καμία ιδιαίτερη κινηση από τότε. Σε pm μου δεν έλαβα κάποια απάντηση και το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκω και το μήνυμα πλεον για να το επισυνάψω. Τέτοια μηνύματα έχω λάβει στο παρελθόν και για άλλα, ανενεργά, θέματα. Είναι κάποιο bug?
parasaser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 λόγο τις αυξημένης κινητικότητας και του όγκου εργασιών στον server του insomnia.gr θέματα που δεν περιέχουν πλέων κάποιο ενδιαφέρων ή που είναι πολύ παλιά, δεδομένου ότι η τεχνολογια αλλά και τα ενδιαφέρονται/ απόψεις αλλάζουν διαγράφονται με αυτοκαταστραφόμενη ειδοποίηση, προσπαθούμε να κρατήσουμε το forum μας καθαρό και γρήγορο, ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Το τελευταίο διάστημα λαμβάνω αραιά και που pm από admin για διάφορα θέματα, κυρίως αρκετά παλιά, χωρίς κανένα νόημα. Το τελευταίο ήταν από τον paredwse για διαγραφή κάποιου μηνύματος που δεν είχα άδεια να γράψω, σε topic που είχα ανοίξει το 2004 και δεν είχε καμία ιδιαίτερη κινηση από τότε. Σε pm μου δεν έλαβα κάποια απάντηση και το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκω και το μήνυμα πλεον για να το επισυνάψω. Τέτοια μηνύματα έχω λάβει στο παρελθόν και για άλλα, ανενεργά, θέματα. Είναι κάποιο bug? Διάφορα θέματα τα οποία ξεθάβονται κατά καιρούς χρειάζεται να κλειδωθούν για να μην συνεχίσει μια ανούσια συζήτηση. Το κλείδωμα είναι διαχειριστική ενέργεια και έρχεται ειδοποίηση στον topic starter. Αυτό είναι, δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο μυστήριο. Move along.
Προτεινόμενες αναρτήσεις