n1k0s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Γειά σας έχω την εξής απορεία. Θέλω να συνδέσω ένα καταγραφικό καμερών στο router μου για να μπορώ να έχω πρόσβαση από μακρυά. Αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα όταν κόβεται το ρεύμα και χάνεται η IP πως θα γίνεται να την ξαναβρεί. Έχω λογαριασμό στο ΝΟ-IP για να κάνω την δυναμική IP στατική αλλά δεν έχω υπολογιστή ώστε να βάλω τον client και να κάνει μόνο του το update. Εκτός από τη λύση του να πάρω στατική IP μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
kostas.K Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος απο static ip . υπάρχει... τα περισσότερα router σήμερα εχουν επιλογή και βάζεις εσυ τα στοιχεία του λογαριασμού σου (no-ip,dyndns)και ενημερώνει την ip το ρουτερ μονο του 1
takistmr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Πολοί νέοι ρουτερ έχουν ενσωματωμένη λειτουργία noip και dyndns. Μήπως ο ρούτερ σου είναι ένας από αυτούς. Δες το manual ή στείλε μας το μοντέλο του.
n1k0s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Είναι το router της wind θα το τσεκάρω τις ρυθμίσεις και αν συναντήσω πρόβλημα θα ξανα postaro
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 δυσκολο να μην εχει.αλλα ακομα και να μην εχει πολλες φορες και οι ιδιες οι καμερες εχουν μεσα Noip και διαφορα τετοια service.dyndns.tzo. κτλ.
takistmr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δυσκολο να μην εχει.αλλα ακομα και να μην εχει πολλες φορες και οι ιδιες οι καμερες εχουν μεσα Noip και διαφορα τετοια service.dyndns.tzo. κτλ. Νομίζω ότι αυτή η λειτουργία λειτουργεί όταν η ίδια η κάμερα ή το καταγραφικό χειρίζεται τη σύνδεση. Αν απλά λειτουργεί σαν ip host τότε θα στέλνει στην noip/dyndns service την lan ip διευθυνσή του, δηλαδή κάτι σε 192.168.χχχ.χχχ
james@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, έχω πάρει και εγώ ένα συστηματάκι παρακολούθησης και προσπαθώ να το συνδεσω στο δίκτυο. έχω wind και το γνωστο router zte. Απ ότι έχω δει ως τώρα, το router έχει δυνατότητα για ddns, αλλά μόνο από το dyndns.com , εγώ όμως είμαι συνδρομητής στο no-ip.com και δεν μπορώ να τελειώσω τις ρυθμίσεις. Μήπως ξέρει κάποιος πως θα μπορούσα να περάσω τις ρυθμίσει του no-ip?????? Ευχαριστώ!!
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, έχω πάρει και εγώ ένα συστηματάκι παρακολούθησης και προσπαθώ να το συνδεσω στο δίκτυο. έχω wind και το γνωστο router zte. Απ ότι έχω δει ως τώρα, το router έχει δυνατότητα για ddns, αλλά μόνο από το dyndns.com , εγώ όμως είμαι συνδρομητής στο no-ip.com και δεν μπορώ να τελειώσω τις ρυθμίσεις. Μήπως ξέρει κάποιος πως θα μπορούσα να περάσω τις ρυθμίσει του no-ip?????? Ευχαριστώ!! δεν μπορεις οσο ξερω. Νομίζω ότι αυτή η λειτουργία λειτουργεί όταν η ίδια η κάμερα ή το καταγραφικό χειρίζεται τη σύνδεση. Αν απλά λειτουργεί σαν ip host τότε θα στέλνει στην noip/dyndns service την lan ip διευθυνσή του, δηλαδή κάτι σε 192.168.χχχ.χχχ δεν το εχω δοκιμασει ποτε να πω την αληθεια ουτε θυμαμαι να το εχω δειαλλα να στελνει την Lan του δεν εχει νοημα κανενα.εφοσον βγαινει ιντερνετ λογικα την βλεπει την wan που εχει παρει απο το ρουτερ.δεν εχω και κατι να το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα