Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δεν θέλω της DC μόνο της Marvel .sorry παρανόηση τότε... Ρε παιδια υπάρχουν στα ελληνικά? Εγω μονο αγγλικα τα βρίσκω!γιατί να υπάρχουν στα ελληνικά από την στιγμή που απευθύνονται παγκοσμίως?
ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 γιατί να υπάρχουν στα ελληνικά από την στιγμή που απευθύνονται παγκοσμίως? Απλός ρωτησα, για να ξερω αν πρεπει να ασχολειθω περισσότερο ή όχι!
ondine Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλά, τη αλητεία είναι αυτή και δεν τα βγάζουν στα pc; Τι τύπος αρχείων είναι αυτά, τα έχει πάρει κανείς;
spiderman2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Oτι και να ειναι μην σκατε.Υπαρχουν ελευθερα σε cbz,cbr αρχεια.Καλα να ειναι τα blogs.Και μιλαω σαν φανατικος συλλεκτης κομικς.
ondine Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αυτά δεν είναι ελεύθερα. Έτσι συλλέγεις τα τεύχη εσύ; Αν αξίζει τα λεφτά σου αγόρασέ το, αλλιώς προσπέρασέ το. Φαίνεται πως αποσύρθηκε η προσφορά λόγω υπερβολικής ζήτησης. Πρόλαβε κανείς να πάρει για να μας πει εντυπώσεις;
sintalkas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 παιδιά μόλις ξαναβγεί η προσφορά στείλτε μου κανένα π.μ
kurkosdr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Oτι και να ειναι μην σκατε.Υπαρχουν ελευθερα σε cbz,cbr αρχεια.Καλα να ειναι τα blogs.Και μιλαω σαν φανατικος συλλεκτης κομικς. Σκαναριστά ή liberated digital; (δηλαδη μετατροπη απο το proprietary format που χρησιμοποιει το app σε cbz/cbr) Γιατι τα σκαναριστά ειναι λιγο αστα να παν, αυτο το χαρτι τουαλέτας που χρησινοποιουν για χαρτι τα αμερικανικα κομικς εχει ως αποτελεσμα στο σκαναριστό να φαινονται εικονες και απο την πισω σελιδα. παιδιά μόλις ξαναβγεί η προσφορά στείλτε μου κανένα π.μ Στο site του comixology (που γενικα ηταν ο technology partner της προσφορας), στην αρχικη σελιδα, εκανες κλικ σε ενα banner που οδηγουσε μια σχετικη ανακοινωση ("looking for the 700 free #1s" λεγόταν ή καπως ετσι) οπου σου επέτρεπε να δωσεις email και υποτιθεται θα σε ειδοποιησουν οταν ξανανοιξει. Προλαβα και γραφτηκα, αν λαβω κατι θα σου στειλω pm.
spiderman2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αυτά δεν είναι ελεύθερα. Έτσι συλλέγεις τα τεύχη εσύ; Αν αξίζει τα λεφτά σου αγόρασέ το, αλλιώς προσπέρασέ το. Φαίνεται πως αποσύρθηκε η προσφορά λόγω υπερβολικής ζήτησης. Πρόλαβε κανείς να πάρει για να μας πει εντυπώσεις; Το πως μαζευω εγω τα τευχη μου ειναι δικη μου δουλεια.Μηπως θελεις να σου πω ποσα τευχη εχω να ψαρωσεις? Α, και ναι εχω καμια 100 giga κατεβασμενα.
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λοιπόν βγήκε ανακοίνωση απο την Marvel ξανα για τα 700 τεύχη, οσοι δεν προλάβατε απλα κάντε ενα sign up και login Site: https://promo.marvel.com/">εδώ δηλώστε συμμετοχή (μέχρι τις 9 Απριλίου) και απο τις 11 απριλίου και μετα θα λάβετε ενα email οπου θα μπορεί να αρχίσετε το κατέβασμα. 2
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Α, και ναι εχω καμια 100 giga κατεβασμενα. τστσ. ερασιτεχνη. 1.5tera and counting.. 1
nikosmakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 αμα δεν κρατας το τευχος στα χερια σου τι να λεει. εχω και εγω κατεβασω απο διαφορους host καποια τευχη δεν ειναι το ιδιο,το λεω γτ εχω καποιες συλλογες και προσπαθω να τις ολοκληρωσω καταραμενη κριση
astymagos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 716 comics για κατεβασμα ετοιμα..ωραια προσφορα μπραβο στον ts
sintalkas Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εμένα πάντως ακόμα να έρθει το email για το κατέβασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα