Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει τιποτα σαν το χαρτι.

δεν ειναι μονο η αισθηση οτι ειναι χαρτι αλλα και να γυρνας τις σελιδες να σε παιρνει ο υπνος αλλα να θες και να τελειωσεις την ιστορια και τελικα να σε περνει ο υπνος και να ξυπνας με το περιοδικο στο προσωπο... αχχχ ωραιες εποχες...

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία προσφορά,αν και δεν είμαι φαν των "ηρωικών" κόμικ.

Ακόμη και ο θείος από την Αμερική ή την Σουηδία κάποιες φορές δεν τα έχει όλα....

Δημοσ.

Ε ναι τη Marvel περιμέναμε.

^^^^ αυτό + tablet = δεν έχουμε καμία ανάγκη τις "προσφορές" της Marvel.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια και απο το Comixology γινεται,τρεξτε!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια και απο το Comixology γινεται,τρεξτε!!!!!

Καλα αφηστε το, το site σερνεται..

Δημοσ.

Τελικά μόλις αναβλήθηκε η προσφορά γιατί η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσαν τα συστήματα να ανταπεξέλθουν και έκανε αδύνατη την πρόσβαση σε όσους ήθελαν να αγοράσουν άλλα τεύχη.

Θα επανέλθει όπως λένε και για το πότε αυτό θα γίνει μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα ώστε να ενημερωθείτε σχετικά. Φυσικά ούτε η σελίδα με τη φόρμα φορτώνει τώρα :-)

http://blog.comixology.com/2013/03/11/message-from-the-ceo/

Δημοσ.

οτι ειναι τσαμπε καλοδεχουμενο.

Δωρεάν κλύσμα. Καλοδεχούμενο;
Φυσικά!θα το χαρίσω σε κανα γεροντι να δει χαρα...Δεν προλαβα να παρω κανα κομικ..ελπιζω την επομενη φορα να είναι ποιο οργανωμένοι.
Δημοσ.

παντως εγω που ειχα λογαριασμο απο πριν μου συμβαινει το εξης κουλο πλεον μετα απο ολο αυτο το bottleneck  στο συστημα τους...

ενω απο σταθερο μπορω να μπω .απο το κινητο βαζω username+password  και ολο μου πεταει οτι εχω λαθος στοιχεια..και εχει καταντησει εκνευριστικο grrrr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...