Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

 

Πρόσφατα αγόρασα ένα Hp pavilion g6, με επεξεργαστή [email protected], μνήμη 6 gb και κάρτα γραφικών hd 7670m και μια Intel HD Graphics 4000 (με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας).

 

Το πρόβλημα είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια που εγκαθιστώ, δεν αναγνωρίζεται η AMD αλλά μόνο η Intel ακόμα και όταν κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στο Catalyst Control Center. Επικοινώνησα με την HP, έκανα ενημερώσεις bios και drivers της κάρτας αλλά το πρόβλημα παραμένει.

 

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορώ να αλλάξω τα γραφικά και να αναγνωρίζει την AMD;;

Με έχει προβληματίσει αρκετά!  :wacko:

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

χμμμ το ίδιο με έτυχε και σε ένα DELL τον 600ευρώ αλλά δούλευε την κάρτα γραφικών μόνο εκεί που χρειαζόταν! π.χ. έπαιζα άνετα SIMS 3 σε πολύ καλά γραφικά! εσύ δλδ έχεις πρόβλημα σε κάποια "μικρά" παιχνίδια?

Και εγώ το είχα ψάξει αλλά δε βρήκα πως έχεις μόνιμη ενεργοποίηση (στην αρχή φοβόμουν μήπως δεν έχει κάρτα γραφικών χαχα)

Δημοσ.

στα περισσότερα παιχνίδια δεν αναγνωρίζει την amd, ενώ σε κάποια την αναγνωρίζει σαν κύρια με ότι συνεπάγεται (πολύ καλά γραφικά κλπ). Έψαξα αρκετά το θέμα και νομίζω πως δεν αναγνωρίζεται στα opengl παιχνίδια (δεν είμαι και πολύ σχετικός) αλλά ακόμα δεν βρήκα κάποια λύση. 

Δημοσ.

στα περισσότερα παιχνίδια δεν αναγνωρίζει την amd, ενώ σε κάποια την αναγνωρίζει σαν κύρια με ότι συνεπάγεται (πολύ καλά γραφικά κλπ). Έψαξα αρκετά το θέμα και νομίζω πως δεν αναγνωρίζεται στα opengl παιχνίδια (δεν είμαι και πολύ σχετικός) αλλά ακόμα δεν βρήκα κάποια λύση. 

Ένα άλλο θέμα λύσε μου, εσύ π.χ. τρέχεις κάποια εφαρμογή η οποία σου "κολάει" και χρειάζεσαι όπως και δίποτε να δουλέψει η αυτόνομη κάρτα γραφικών? 

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κολλάει λόγω αυτού, αλλά εκτός των άλλων ένας λόγος που αγόρασα αυτό το laptop είναι και η κάρτα γραφικών που έλεγε Amd. Δηλαδή δεν γνώριζα για εναλλασσόμενα γραφικά κλπ. 'Ετσι δεν το βρίσκω 'παράλογο' να προσπαθήσω λίγο παραπάνω αντί να συμβιβαστώ.

Με το δικό σου λάπτοπ βρήκες κάποια συγκεκριμένη λύση;

Δημοσ.

Μιας ξαδέρφης μου είναι το λάπτοπ! δε το είχα ψάξει σχεδόν καθόλου γιατί από ότι είδα την χρησιμοποιή όπου χρειάζεται μόνο! άρα όλα είναι ΚΟΜΠΛΕ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...