Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια... Οπως λεει και ο τιτλος ειμαι κατοχος μιας asus p5qd turbo... Και μια μερα ξαφνικα εκει που ανοιξα το πισι ξαφνηκα εκει που ελεγε καλως ορισατε και ο κερσορας δειχνει οτι φορτωνει σταματα... Δοκιμασα τα παντα.. εβγαλα ραμ σκληρο εξεργαστη καρτα γραφικων αλλα το προβλημα συνεχισε.. εκανα reset το bios αποφορτισα πυκνωτες παλι τα ιδια.. μεχρι και φορματ εκανα.. αλλα τπτ παλι.. κατατυχη ομως δοκιμασα να ξεκινησω το συστημα δοκιμαζοντας να αλλαξω θεσεις στις ραμ η ξεκινωντας το υπολογιστη μ ενα dimm η δυο η τρια μεχρι να δω ποτε θα σταματησει... Το θεμα ειναι ο ειχε φτασει σ σημειο να μην εχω ουτε post κατα την εκκινηση.. οποτε υστερα απο πολλες δοκιμες εφτασα στο σημειο να δω οτι το ενα dimm απο τ 4 να προκαλει αυτο το κολλημα.. να αναφερω επεισης οτι εκανα memtest κ τις 4 μνημες μου ξεχωριστα 5 περασματα χωρις προβλημα... Ακουω ιδεες.. τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη ειναι τα εξης.. intel pentium dual core e5300, asus p5qd turbo, kingston hyper x ddr2 800mhz, asus gtx 275, thermaltake purepower 550w...

Δημοσ.

Εχεις γνησια ψηκτρα στον επεξεργαστη ?

Μηπως δεν εχει προβλημα το 1 dim , αλλα ενα slot στην μητρικη ?

Ειναι ακριβως ιδιες ολες οι ram ?

Βαλε και τα 4 dim επανω και τρεξε memtest .

Δημοσ.

Μαλλον εχεις βιδωσει παραπανω την ψυκτρα του επεξεργαστη , δοκιμασε να την επανατοποθετησεις .

Δημοσ.

Μαλλον εχεις βιδωσει παραπανω την ψυκτρα του επεξεργαστη , δοκιμασε να την επανατοποθετησεις .

υπαρχει περιπτωση κατι τετοιο...; μου φαινετε περιεργο γτ αυτο το εκανε στα ξαφνικα... εαν και εκεινη την ημερα ειχα βγαλει την ψυκτρα για να αλλαξω παστα... αλλα δν πειραξα βιδες απο την βαση της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...