xpapias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Γεια χαρά! Έχω μια σχετικά παλιά βιντεοκασσέτα την οποία θέλω να μετατρέψω σε DVD. Υπάρχει κανένα κατάστημα που να κάνει αυτή τη δουλειά; Πόσο περίπου θα μου πάει; Ενδιαφέρομαι για Αθήνα, Β.Προάστεια ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Αυτή τη δουλειά την κάνει σχεδόν κάθε φωτογραφείο που ασχολείται συνήθως και με βιντεοληψία. Εγώ που έκανα κάτι τέτοιο στην Κομοτηνή, μου κόστησε 30 euro!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Γεια χαρά! Έχω μια σχετικά παλιά βιντεοκασσέτα την οποία θέλω να μετατρέψω σε DVD. Υπάρχει κανένα κατάστημα που να κάνει αυτή τη δουλειά; Πόσο περίπου θα μου πάει; Ενδιαφέρομαι για Αθήνα' date=' Β.Προάστεια ακόμα καλύτερα.[/quote'] Ενας φιλος εκανε δυο κασετες στο Foto Stelios (Ν.Ηρακλειο και Μεταμορφωση ) 100 ευρω οι δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Παιδια μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει παρομοιο μαγαζι και στην Θεσσαλονικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
offtime Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Παιδια μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει παρομοιο μαγαζι και στην Θεσσαλονικη? Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, Φωτογραφείο PRESTO κοντά στην αλυσίδα τηλ.314 071 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 ΟΚ ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeNuke Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 San polla den einai 50 euro i kasseta re paidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 ....πολλά δεν λες τίποτα !!!! Δηλαδή τι κάνει ο φωτογράφος;....την κάνει capture και μετά την μετατρέπει σε mpeg 2 dvd ...???? ....λίγο αμα ασχοληθείς θα μπορέσεις να το κάνεις και μόνο σου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 koita an exeis skopo na peraseis arketes videokasetes isos (sigoura) se simferei na agoraseis ton eksoplismo kai na matheis na to kaneis monos sou.. Den einai katholou diskolo kai me liges fores pou tha to exeis kanei tha exeis vgalei ta lefta sou kai tha sou exei meinei kai o eksoplismos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά σκέφτηκε κανείς το κόστος του εξοπλισμού και των (αγορασμένων) προγραμμάτων? Δε νομίζω ότι η σοβαρή δουλειά μπορεί να γίνει με μια κάρτα της πλάκας (δηλ. λιγότερο από 1500 ευρώ) ή από έναν encoder της πλάκας. Αν φυσικά οι κλασσικοί Έλληνες χρησιμοποιούν τέτοια στην επιχείρησή τους είναι άξιοι της μοίρας τους. Αγγλία παίζουν 500 λίρες (750 ευρώ) η ώρα! (για αυτούς τους λόγους κυρίως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 koitakse gia na leei oti thelei metatropi videokasetas fantazomai tha ennoei diki tou kai oxi kapoio ergo, to opoio tha mporouse na agorasei se DVD. Etsi loipon pistevo oti tha mporei na anteksei tin xeiroteri poiotita se sxesi me tin poiotita tou epagelmatia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 gia thessaloniki kai ena magazi me fotografika stin venizeloy i stin ionos dragoymi (den eimai sigoyros) kato apo tin tsimiski kanei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.