Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους!

Έχω το Asus Striker Extreme motherboard με Windows 7 32bit και θέλω να αγοράσω έναν 3TB σκληρό δίσκο. ΘΑ παίζει λέτε ρε παιδιά? Ή όχι? είναι λίγο παλιό το Motherboard...γιαυτό..

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Είναι λίγο παλιό το mohetboard και το φοβάμαι.. Στα specifications δεν λέει πως υποστηρίζει 3TB SATA Drives.. και δεν είμαι σίγουρος.. 

Δημοσ.

Αν το θές για αποθήκη τον παίρνεις και είναι 50-50 αν θα τον δεί ολόκληρο ή θα χρειαστεί να τον χωρίσεις. Αλλά κάποια στιγμή θα αναβαθμιστείς από το socket 775 οπότε δεν θα έχεις θέμα. Αν πάλι τον θές για μοναδικό δίσκο συστήματος (που δεν το νομίζω) ξέχασε τον γιατί δεν θα κάνει boot.

Δημοσ.

Αυτό το 50-50 φοβάμαι.. :) Για αποθήκη θα τον έχω.. 

αλλά, το σίγουρο είναι πως θα μπορώ πχ να τον χωρίσω στα 2 x 1.5ΤΒ ?

Δημοσ.

Αυτό το 50-50 φοβάμαι.. :) Για αποθήκη θα τον έχω.. 

αλλά, το σίγουρο είναι πως θα μπορώ πχ να τον χωρίσω στα 2 x 1.5ΤΒ ?

Ναι βρέ χωρίζεται. Άλλωστε κάποια στιγμή δεν θα πάς σε άλλο socket ? Εκεί θα φαίνεται ολόκληρος αν το προτιμάς.

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα τον 3TB. Ενώ στην αρχή όλα έπαιζαν ΟΚ (νόμιζα τουλάχιστον) μετά είχα προβλήματα. Ξεκίνησα να κάνω 2 partitions των 1.5ΤΒ (για να είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει πρόβλημα) και το PC ήταν εντελώς unstable.. Κολλούσε κτλ. Τον έκανα format. Δοκίμασα με ένα partition των 3TB και έπαιζε καλύτερα. 

Κολλάει όμως πάλι, βγάζοντας στον Event Viewer πρόβλημα στον Controller Hard Disk 3 (εκεί που είναι ο 3TB) . 

Τί μου συνιστάτε? Να αγοράσω έναν 3ΤΒ compatible PCI-Express SATA Controller? Γνωρίζετε κάποιον καλό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...