Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, καλη βδομάδα σε ολη την παρεα και καλώς σας βρήκα.

Επειδη το router της forthnet που έχω ξεκίνησε και τα φτήνει, είμαι για να αγοράζω καινούργιο και μιας που θα μπώ σε αυτή την διαδικασία, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

Τι θα προτείνατε για ενα οικονομικό Modem / router; Και  επειδή μένω στον 3ο όροφο και έχω ένα χώρο στο ισόγειο που το έχω κάνει γραφείο και θέλώ να έχω internet και εκεί τι θα μπορούσα να κανω;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

απο πανω μεχρι κατω με ασυρματο ρουτερ δυσκολα να πιασεις σημα οποτε σε κοβω για εξωτερικο καλωδιο.τωρα για ρουτερ αμα δεις στο forum εχουν ανοιξει απειρα θεματα για τι ρουτερ να παρει καποιος.εξαρτατε τα λεφτα που θελει να δωσει.

Δημοσ.

Το εξωτερικο καλωδιο ειναι λιγο δυσκολο διοτι μπορει να ειναι ο χωρος μεν στο ισογειο αλλα εκει που ειναι το διαμερισμα μου δεν θα ειναι ευκολο να γινει. Το μέχρι τωρα router αν το εβγαζα στο μπαλκονι αναλογα τις καιρικες συνθηκες ειχα σημα αλλωτε καλο και αλλωτε καθολου. Δεν υπαρχει καποιος για να ενισχυσω το σήμα?

Δημοσ.

Το εξωτερικο καλωδιο ειναι λιγο δυσκολο διοτι μπορει να ειναι ο χωρος μεν στο ισογειο αλλα εκει που ειναι το διαμερισμα μου δεν θα ειναι ευκολο να γινει. Το μέχρι τωρα router αν το εβγαζα στο μπαλκονι αναλογα τις καιρικες συνθηκες ειχα σημα αλλωτε καλο και αλλωτε καθολου. Δεν υπαρχει καποιος για να ενισχυσω το σήμα?

για μονιμο ιντερνετ κανονικα θα ηθελες access point πανω access point Κατω με πανελακια το ενα να βλεπει το αλλο η οσο μπορει να δει το ενα το αλλο.ειτε αδιαβροχα access points ειτε σε στεγανα κουτια.τροφοδοσια με Power over ethernet.

τωρα για ρουτερ αναλογα τα λεφτα παιζεις απο το πιο φτηνο vigor 2700vg μετα netgear 1000 netgear 2200 (προτεινεται πιο πολυ απο το 1000) και μετα vigor 2710vg.σε ενδιαμεσα λεφτα και καποια dlink

Δημοσ.

για μονιμο ιντερνετ κανονικα θα ηθελες access point πανω access point Κατω με πανελακια το ενα να βλεπει το αλλο η οσο μπορει να δει το ενα το αλλο.ειτε αδιαβροχα access points ειτε σε στεγανα κουτια.τροφοδοσια με Power over ethernet.

Έχεις να προτείνεις κάτι οικονομικό πάνω σε αυτό;

Δημοσ.

Εξωτερικο (ή εσωτερικο αν γινεται) καλωδιο τυπου utp-5ε απο απο το ρουτερ σου (αν εχει ελευθερη ethernet) εως εκει που θα βαλεις το αλλο πισι σου, max 100m. Αν εχεις η παρεις ρουτερ με μια ethernet μονο, τοτε χρειαζεσαι και ενα switchaki.

Δημοσ.

Έχεις να προτείνεις κάτι οικονομικό πάνω σε αυτό;

οικονομικο μαλλον σε tp link θα πας.εχει και για εξωτερικους χωρους.

http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-WA5210G

Εξωτερικο (ή εσωτερικο αν γινεται) καλωδιο τυπου utp-5ε απο απο το ρουτερ σου (αν εχει ελευθερη ethernet) εως εκει που θα βαλεις το αλλο πισι σου, max 100m. Αν εχεις η παρεις ρουτερ με μια ethernet μονο, τοτε χρειαζεσαι και ενα switchaki.

το καλωδιο ναι ειναι η καλυτερη λυση.αν το βαλει εξωτερικα η το περναει απο σωληνα η περνει Utp cat5e για εξωτερικους χωρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...