Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο όμως να ψάχνεις να αναφέρεις ό,τι exclusive έχει βγει, μέτριο ή μη, κι άλλο να μην αναφέρεις, ξέρω 'γώ, το Fez ή το Trials HD/Evolution ή το Alan Wake. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα συγκεκριμενα ειναι αυτα που θα ηθελα :P

Δημοσ.

πρώτον μερικά παιχνίδια που γράφεις δεν είναι exclusives,δέυτερον ρε συ και μόνο που παρουσιάζεις κάτι kinect crap έτσι όμορφα με κάνεις να ψάχνω για πανέρι με ντομάτες,μην κάνεις διαφήμιση ,αν γνωρίζεις για κάποιο καλό exclusive που αξίζει και είναι διαμάντι ανάφερε το,μην βάζεις τώρα τίτλους για 7χρονα και μικρότερα απο 65% ούτε καν για αναφορά δεν αξίζουν.

τέσπα απλά μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας...εγώ προσωπικά έχει απο το Uncharted 3 να ασχοληθώ σοβαρά με παιχνίδι της γενιάς, μέχρι και το tomb raider ενα speed through το έκανα για την ιστορία,μπορεί σε κάποιους να αρέσει αυτή η γενιά να θέλουν να τραβήξει και άλλο ή να χαίρονται με τα games που βγαίνουν τώρα γιατί είναι πιο Polished,αλλα εμένα πλέον με αφήνουν αδιάφορο.ειδικά όταν βλέπω τα spinoff να βγαίνουν με το τσουβάλι έτσι επειδή έχουν τα resources έτοιμα(gow ascention-forza horizon-geow judjment-assasins creed everything)

θέλω νέα Ip's ,θέλω συνέχειες των σειρών αλλα Numbered,με την κανονική ιστορία.μπράβο στο beyond και στο the last of us,αλλα έρχονται αργά,τώρα με νοιάζει μόνο το Ps4 απο sony.

1 πράγμα θέλω απο την Ms ,να δω τι έχει για την νέα γενιά, τι με νοιάζει αν θα βγάλει τώρα ένα kinect-forza-halo-fable-dance5 ,ας μου δείξει το επόμενο κουτί να αρχίσω να κάνω τις σκέψεις μου.btw απο τα παιχνίδια που ανέφερες μόνο για το dragon crimson ενδιαφέρομαι για το 2013.

priveteer δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τα συγκεκριμένα metacritic charts ,όποιος έχει μυαλό βλέπει την παπάτζα.

Ολα exclusives ειναι ρε συ! Console η μη, οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ μου. Ασχετα αν σου φαινονται αδιαφορα η οχι, τα περισσοτερα απο αυτα εχουν παρει καλες κριτικες και δεν ειναι ολα για πεταμο. Απλα το θεμα ειναι πως η MS εχει κανει shift τα τελευταια χρονια δινοντας πολλα περισσοτερα exclusives ως digital τιτλους στο Live arcade, παρα ΑΑ τιτλους retail.

Τωρα μην αρχισεις και συ και μου λες πως παρουσιαζω crap, αφου ο ενας λογος που εκανα το ποστ ειναι για να γελασουμε και με αναλαφρο τροπο να παρουσιασω παιχνιδια που εστω αξιζει να τους ριξεις ενα βλεφαρο..Ο δευτερος για να ενημερωσω. Ασχετα αν ο PDS13 δεν το πιστευει και το βλεπει σαν Vs. Ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση και το εγραψα εξαρχης.

Η δε (σχεδον) αρνητικη μου σταση για το Kinect και τις σαχλαμαρες του φαινεται διαχυτο οχι μονο σε αυτο το thread, αλλα σε οσα ποστ εχω μιλησει για το Kinect. Ενω ως ιδεα ηταν καλη, η υλοποιηση πασχει με σημαντικα προβληματα οπως το lag η το γεγονος πως πρεπει να εισαι ορθιος για να παιξεις στα περισσοτερα παιχνιδια. Συν το κοστος...εκει γελαμε παλι :P Ισως η δευτερη γενια να ειναι καλυτερη.

Παρολα αυτα, επειδη εκανα το thread για ενημερωση, επρεπε να γραψουμε και για καποια Kinect games των 2 τελευταιων χρονων. Γιατι ειναι αρκετοι εκεινοι που εχουν Kinect και θα ενδιαφερθουν για καποιους τιτλους. Γενικα τα περισσοτερα καλα παιχνιδια για Kinect μαλλον εχουν βγει στο Live arcade + καποιοι τιτλοι που εχουν Kinect support. Και το Crimson Dragon που ερχεται Kinect θα ειναι.

Τωρα αν θελετε σας κανω και αφιερωμα Kinect + Move τιτλοι να πεσει ακομα περισσοτερο γελιο!

Παντως το Kinect εχει βγαλει καποια καλα παιχνιδια εξαρχης και τωρα που το σκεφτομαι με βλεπω να κανω αφιερωμα Kinect Only!!! Χαχαχα!  Να πηξουμε στο Kinect, να Kinectιασουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Vole Maulder το είπα αστειευομενος, γι αυτό έφερα ως παράδειγμα το me που βγήκε μετά από τόσα χρόνια στο ps3 και παρ όλα αυτά απ ότι διάβασα συνεχίζει να έχει τα ίδια προβλήματα (πτώσεις framerate κτλ) με την έκδοση του xbox.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι αν και θα μπορουσε :P

Εισαι στο οριο. :P

Aλλα μιλαμε για ενα vs καθαρα thread μασκαρεμενο(λογο αποκριων :P?) σε ερευνα.ΕΙΝΑΙ ερευνα και πολυ καλη αλλα η παρουσιαση στοχευει ξεκαθαρα στο vs.(γι αυτο και απαντησα δλδ).Δεν θα απαντουσα ποτε αν ειχε γινει μονο για ενημερωση.

Για παραδειγμα ας πουμε αυτο το quote εφοσον το thread παει για μενα ξεκαθαρα σε vs και οχι τοσο σε ενημερωση(αν και δεν θελω να υποτιμησω την ερευνα που οντως εχει γινει) λεει την μιση αληθεια.

To fez εκτος απο το οτι μενει πολυ πισω απο το journey για παραδειγμα στην διεκδικηση του τιτλου Goty,ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα βγει και σε αλλες πλατφορμες.Ps3/pc πιθανον μεσα στον χρονο.

Το συμπερασμα απο το την αναφορα σου σε αυτο το game ομως ειναι οτι το 360 εχει σουπερ τιτλο game of the year αποκλειστικο.Kαπως ετσι δουλευει σχεδον ολη η παρουσιαση σου.Διαφωνω με τον τροπο που παρουσιαζονται αυτα.Σιγουρα υπαρχουν,αλλα βαζεις μεσα και multiplatform releases ;ή δινεις εμφαση σε παιχνιδια που δεν ενδιαφερεται κανεις για αυτα.Οπως μερικα kinect games.

Kαι εγω με την ιδια διαθεση απαντησα ρε συ :P

Γι αυτο και γεμισα με emoticons το ποστ.Σε καμια περιπτωση δεν ηταν ας πουμε επιθετικο το ποστ.Ποτε δεν εχεις κανει ποστ που να προκαλει επιθετικη απαντηση :D.Yπερβολες,αλλα εχεις δικιο.Οχι πλακα κανω,αλλα ειχε καλυτερο line up απο τον πρωτο χρονο και μετα δλδ το 2008.Δεν μιλαμε για τεραστιες διαφορες.

Kλεινω με αυτο.

Το 360 ειναι αξιολογη κονσολα και επειδη το thread το εκανες νομιζω εν μερη ορμωμενος και απο το σχολιο μου στο αλλο thread,οτι η MS παραταει το 360,θα σου πω οτι το ''παραταει'' ειναι υπερβολη.Σαφως και βγαινουν παιχνιδια ,σαφως και καποιος που θα αγορασει τωρα παιχνιδια θα εχει κατι να παιξει,αλλα δεν εχει την υποστηριξη που ειχε τα προηγουμενα χρονια.

Ειδικα οταν οι αλλοι υποστηριζουν το ps3 στο 13 σαν να μην βγαινει ποτε το ps4,ε υπαρχει μια σημαντικη διαφορα.Το ''παραταει'' εχει να κανει με το ποσο συνεχιζει να το βλεπει σαν μια κονσολα με μελλον(εστω κοντινο μελλον).

Παραμενει ομως αξιολογη κονσολα,που αν πηγαινα σε αγορα hardware αυτη την στιγμη θα ειχε την προτεραιοτητα σε συγκριση με pc,wii,wiiu.(πιθανοτατα θα ηταν η μονη επιλογη μου)

Νομιζω πως το ανεφερα εξαρχης πως δεν ειχα σκοπο να κανω το thread Vs. Μαλλον παρεξηγησες τις προθεσεις μου, γιατι εισαι λιγο μυγιασμενος (sic!) με την MS :P Αφου εγραψα κιολας πως το 2013 το PS3 εχει αναμφισβητητα καλυτερο lineup απο το 360 και εγραψα και επιγραμματικα ποια καλα παιχνιδια περιμενουμε.

Το Fez εγω δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε...! Ειχα μεινει στο Trials Evolution και στο Dust. Αποδεικνυεται ομως πως το 2012 εχουν βγει πολυ καλα παιχνιδια στο Live Arcade. Τωρα γιατι το πας σε συγκριση με το Journey δε μπορω να το καταλαβω. Eσυ το πας σε VS ρε PDS13!

Εγω έχω αθώες προθέσεις :P

Αnyway, μετά από το...φτυάρι που έριξα και έφερα στην επιφάνεια τέτοιο Live arcade τίτλο (όχι πως οι άλλοι πάνε πίσω), και μετά από τη δήλωση του συντάκτη του Eurogamer (την οποία και πάλι με χιούμορ την παρουσίασα και όχι για να το κάνουμε Vs) πως είναι το πρώτο παιχνίδι που κάνει replicate το συναίσθημα που το άφησε το Myst (και δεδομένου πως είμαι fan παιχνιδιών σαν το Myst και το Myst κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου), θα αγοράσω Fez με την πρώτη ευκαιρία!

Μακάρι να βγει και σε άλλες πλατφόρμες, εμένα δε με χαλάει αυτό. Περισσότεροι χρήστες θα το δουν, κέρδος γενικά για τον καταναλωτή.

Αν πας για 360, αν λέμε (γιατί βγάζεις σπυράκια με την MS όπως ρίχνω εγώ βελάκια στη Sony :P) νομίζω πρέπει πρώτα να περιμένεις να δεις ανακοίνωση του νέου xbox, γιατί στην περίπτωση που έχει BC - και είναι πιθανό ενδεχόμενο - νομίζω πως μπορείς να αγοράσεις μία και καλή νέο Xbox και να παίξεις και τα παιχνίδια του 360. Καλά για το BC με τους digital τίτλους, το έχω σχεδόν σίγουρο.

Βέβαια, εγώ που έχω 360 και γενικά έχω αδυναμία στην κονσόλα, γιατί χωρίς να ξοδέψω μία περιουσία, και έχοντας αλλάξει 4 κονσόλες 360 (πουλώντας τη μία μετά την άλλη και τις μισές με κέρδος) έχω χαρεί πολλά παιχνίδια στην ώρα τους και πολλά καλά exclusives, έχω πάρει τη δόση μου από MS και να σου πω την αλήθεια, αν η MS κάνει μακακίες με Kinect, με media-related, κτλ, κτλ, αν δεν παίζει used games όπως πολλοί γράφουν ως rumor, τότε πολύ δύσκολα θα πάω για νέο Xbox.

Με άλλα λόγια, θέλω το νέο Xbox να είναι hard-core όπως ήταν και το 360 μέχρι πρότινος. Να βγάλει RPGs, να βγάλει γενικά τίτλους και όχι μόνο για την οικογένεια, για τους casual και 3rd party. Θέλουμε νέα IP's, θέλω παιχνίδια από την Rare, η οποία έχει να βγάλει τίτλο από το 2010 (και αυτός ήταν το Kinect Sports...), θέλω να δω τα studios της MS τι στο καλό αναπτύσσουν τόσο καιρό...τι θα κάνει η Black Tusk Studios, θέλω να δω όλοι αυτοί οι developers που έχει πάρει η MS στο στρατόπεδό της τι θα μας φέρουν. Αν μας φέρουν Kinectιές δεν ξέρω...Μετά είναι αυτό το Project Fortaleza να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Το BC είναι ένας καλός λόγος πάντως, μην πω και πολύ καλός, για όσους έχουν χάσει τις παιχνιδάρες του 360 κατά τη διάρκεια αυτής της γενιάς.  Για τον ίδιο λόγο αγόρασα PS3 60GB, για να μπορώ να χαρώ πολλά παιχνίδια του PS2 που δεν τα είχα δει στην ώρα τους, όταν είχαν βγει. (Δεν είχα PS2, έπαιζα όμως αρκετά παιχνίδια του σε φίλους)

Vole Maulder το είπα αστειευομενος, γι αυτό έφερα ως παράδειγμα το me που βγήκε μετά από τόσα χρόνια στο ps3 και παρ όλα αυτά απ ότι διάβασα συνεχίζει να έχει τα ίδια προβλήματα (πτώσεις framerate κτλ) με την έκδοση του xbox.

Η τριλογια ειναι καλυτερη στο Xbox360 συνολικα. Και ειναι πολυ καλα παιχνιδια. Το γεγονος και μονο πως μπορουσες να μεταφερεις το χαρακτηρα σου απο το ενα παιχνιδι στο αλλο ειναι πολυ plus...Παντως το Mass Effect 1 το θεωρω το καλυτερο απο τα 3. (Αν και το 3 δεν το εχω δει, αλλα απ ο,τι εχω διαβασει και εχοντας παιξει το 2 που ειναι πολυ περισσοτερο action απο το 1, that's why...)

Vole Maulder δεν υπαρχει ανακοινωση για το W2.

Απλα ειχαν teasαρει οτι μπορει να βγει.Αν θες την γνωμη μου δεν το πιστευω.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι τοσοι πολλοι αυτοι οι τιτλοι.Οι pc/360 exclusives.

Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν αντιστοιχα ps3/pc exclusives που δεν αναφερονται καν.Αυτα και αν δεν αναφερονται ποτε.

Το ιδιο ισχυει και για τα psn games(σαν αυτα του live arcade).

Οι pc/360 exclusives τιτλοι ειναι πιστεψε με αρκετοι ως πολλοι...:P

Και οι περισσοτεροι ειναι καλοι ως πολυ καλοι τιτλοι.

Τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να κανω και ενα αφιερωμα σε παιχνιδια-διαμαντια που ειναι console exclusive του 360 και να κανω list ολους αυτους τους τιτλους. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομιζω πως το ανεφερα εξαρχης πως δεν ειχα σκοπο να κανω το thread Vs. Μαλλον παρεξηγησες τις προθεσεις μου, γιατι εισαι λιγο μυγιασμενος (sic!) με την MS :P

Hθελες να δειξεις οτι δεν ειναι τελειωμενη και μιλησες για ps3.

Αν εκανες ενα ξεκαθαρα ενημερωτικο thread ,δεν θα σχολιαζες τπτ.Τα σχολια σου περα απο το ενημερωτικο/χιουμοριστικο χαρακτηρα ειχαν πολυ vs.

τυπου '' Να δειτε psfans που λετε οτι η κονσολα(360) ειναι τελειωμενη''.

Δεν χρειαζεται να απολογεισαι φυσικα.Το εκανες και τελειωσε.Εκανες πολυ καλη δουλεια και μπραβο.

Εγω το πηγα σε vs ακριβως γιατι θεωρω οτι αυτη ηταν η φυση του thread.Για κανεναν αλλον λογο.

Αν πας για 360, αν λέμε (γιατί βγάζεις σπυράκια με την MS όπως ρίχνω εγώ βελάκια στη Sony :P)

Θα σου απαντησω ειλικρινεστατα τι συμβαινει.Εχω αλλεργια στο hating.Ειναι μια αδυναμια μου,οπως ολοι ανθρωποι εχουν αδυναμιες εχω και εγω μια.Δεν σου κρυβω οτι αυτο το φορουμ και το θαψιμο που εριχνε κυριως εποχες 2005-2007 στο ps3 ,εβαλε το λιθαρακι του στο να αποκλεισω την αγορα 360.Oσο ανοητο ή περιεργο μπορει να σου φαινεται αυτο.

Αντιθετα ποστς που απιοθεωνουν πραγματικα μια κονσολα δεν με χαλανε καθολου.Ισα ισα μου δημιουργουν την επιθυμια να θελω την κονσολα.Αν λοιπον το thread δεν εκρυβε vs,ισως (γιατι δεν υπαρχει αναγκη για νεα κονσολα)θα εβαζε το λιθαρακι του για να αγορασω την κονσολα.Μενω στο thread σου,αν και κατα καιρους εχουν γινει 100δες τετοια ποστς/threads που ειναι σε φαση ''κοιταχτε τι κανει το 360 '' αλλα η πραγματικη μεταφραση ειναι ''κοιταχτε τι κανει το 360 και δεν κανουν οι αλλοι''.Αμετρητα τετοια ποστς/threads.

Δεν ειναι παντα ετσι ομως.Υπαρχουν ποστς που με εχουν κανει να θελω την κονσολα.Εν τελη δεν μου λειπει αυτη,αλλα επειδη αγαπαω το gaming ισως θα την αγοραζα ακομα και αν δεν την χρειαζομουν.

Οποτε οχι δεν μισω το 360.Μισω το hating για μια κονσολα.

Το BC είναι ένας καλός λόγος πάντως, μην πω και πολύ καλός, για όσους έχουν χάσει τις παιχνιδάρες του 360 κατά τη διάρκεια αυτής της γενιάς.

Ειναι οντως,αλλα πραγματικα λιγοι ειναι οι τιτλοι του 360 που θα ηθελα να παιξω.(alan wake).παρ'ολο που θεωρω οτι στον μεσο gamer εχει να προσφερει πολλα.

Οι pc/360 exclusives τιτλοι ειναι πιστεψε με αρκετοι ως πολλοι... :P

Eιναι αρκετοι,αλλα αυτο συμβαινει γιατι ειναι ουσιαστικα σε μεγαλο ποσοστο αυτο που λεμε οι exclusives τιτλοι του 360.Οι περισσοτεροι ειναι pc/360.
Δημοσ.

Hθελες να δειξεις οτι δεν ειναι τελειωμενη και μιλησες για ps3.

Αν εκανες ενα ξεκαθαρα ενημερωτικο thread ,δεν θα σχολιαζες τπτ.Τα σχολια σου περα απο το ενημερωτικο/χιουμοριστικο χαρακτηρα ειχαν πολυ vs.

τυπου '' Να δειτε psfans που λετε οτι η κονσολα(360) ειναι τελειωμενη''.

Δεν χρειαζεται να απολογεισαι φυσικα.Το εκανες και τελειωσε.Εκανες πολυ καλη δουλεια και μπραβο.

Εγω το πηγα σε vs ακριβως γιατι θεωρω οτι αυτη ηταν η φυση του thread.Για κανεναν αλλον λογο.

Θα σου απαντησω ειλικρινεστατα τι συμβαινει.Εχω αλλεργια στο hating.Ειναι μια αδυναμια μου,οπως ολοι ανθρωποι εχουν αδυναμιες εχω και εγω μια.Δεν σου κρυβω οτι αυτο το φορουμ και το θαψιμο που εριχνε κυριως εποχες 2005-2007 στο ps3 ,εβαλε το λιθαρακι του στο να αποκλεισω την αγορα 360.Oσο ανοητο ή περιεργο μπορει να σου φαινεται αυτο.

Αντιθετα ποστς που απιοθεωνουν πραγματικα μια κονσολα δεν με χαλανε καθολου.Ισα ισα μου δημιουργουν την επιθυμια να θελω την κονσολα.Αν λοιπον το thread δεν εκρυβε vs,ισως (γιατι δεν υπαρχει αναγκη για νεα κονσολα)θα εβαζε το λιθαρακι του για να αγορασω την κονσολα.Μενω στο thread σου,αν και κατα καιρους εχουν γινει 100δες τετοια ποστς/threads που ειναι σε φαση ''κοιταχτε τι κανει το 360 '' αλλα η πραγματικη μεταφραση ειναι ''κοιταχτε τι κανει το 360 και δεν κανουν οι αλλοι''.Αμετρητα τετοια ποστς/threads.

Δεν ειναι παντα ετσι ομως.Υπαρχουν ποστς που με εχουν κανει να θελω την κονσολα.Εν τελη δεν μου λειπει αυτη,αλλα επειδη αγαπαω το gaming ισως θα την αγοραζα ακομα και αν δεν την χρειαζομουν.

Οποτε οχι δεν μισω το 360.Μισω το hating για μια κονσολα.

Ειναι οντως,αλλα πραγματικα λιγοι ειναι οι τιτλοι του 360 που θα ηθελα να παιξω.(alan wake).παρ'ολο που θεωρω οτι στον μεσο gamer εχει να προσφερει πολλα.Eιναι αρκετοι,αλλα αυτο συμβαινει γιατι ειναι ουσιαστικα σε μεγαλο ποσοστο αυτο που λεμε οι exclusives τιτλοι του 360.Οι περισσοτεροι ειναι pc/360.

Κοιτα σαφως δεν απολογουμαι. Γιατι να απολογηθω εξαλλου? :P Το κεφι μας κανουμε..Καθε thread και ποστ εχει και εναν χαρακτηρα υποκειμενικο. Δε μπορεις αυτο να το αποκλεισεις. Στο μετρο του δυνατου εκανα ενα ποστ για ενημερωση, απλα επειδη ειχα πολυ καλη διαθεση (οχι δεν ειχα πιει :P οπως αλλες φορες) ειπα να το κανω λιγο καυστικο και χιουμοριστικο. Τωρα ο καθενας το μεταφραζει διαφορετικα. Ότι αποθέωσα το 360, το αποθέωσα. Το αγαπάω το μηχάνημα. Όπως βασικά έχω αγαπήσει όλες τις κονσόλες που πέρασαν από τα χέρια μου (ή σχεδόν όλες). Αν το ειδες και λιγο Vs, ΟΚ δεν εγινε και τιποτα. Κλαιν ;)

Το ξερω πως δεν εισαι hater του 360, εξαλλου δεν εγραψα κατι τετοιο. Απλα η προσωπικη γνωμη που ειχα σχηματισει ήταν πως τα έχεις βάλει με την MS επειδή έκοψε το support στο Xbox1 και γενικά έχεις χίλια δίκια σε αυτό. Εγώ δεν είχα Xbox 1, το είχε όμως ο στενός μου ξάδερφος (σαν αδέρφια είμαστε) και γενικά η κίνηση της MS ήταν άκομψη. Eπίσης σαν κονσόλα το Xbox 1 μου είναι αρκετά αδιάφορη. Ποτέ δε δέθηκα μαζί του. Δεν το είχα κιόλας βέβαια. Πάντως, έχω κάποια παιχνιδάκια του πρώτου Xbox που τα τρέχω με BC στο 360 και μου άρεσε αυτή η κίνηση, να δώσει BC (όχι τέλειο BC, αλλά ΟΚ αυτό που έδωσε).

Με το 360 τώρα είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Πρώτον έχω δεθεί τόσο με το 360 FAT που πούλησα το 4gb slim που είχα και ξανααγόρασα FAT (Jasper). Και ενώ έχω FAT, τώρα έχω βάλει στο μάτι ένα λευκό Slim 360 (γιατί γενικά το Slim 360 είναι πολύ όμορφη κονσόλα, έχει ποιότητα ρε παιδί μου, touch buttons κτλ) το οποίο το έχω βρει προσφορά στα 120 ευρώ καινούριο και ψήνομαι να αγοράσω δεύτερη. Που ποτέ δε θα το έκανα υπό κανονικές περιστάσεις. Μάλλον δε θα την αγοράσω, αλλά ακόμα και πως ψήνομαι, ενώ π.χ. θα μπορούσα να αγοράσω Wii (με B/C σε gamecube) δείχνει πόσο ωραία συναισθήματα μου αφήνει το 360. Εντάξει είναι και πολύ ποιοτική σαν κατασκευή, ακόμα και εδώ πιστεύω η MS έχει κάνει σωστές κινήσεις. Aκόμα και το χειριστήριο το διόρθωσαν. Ό,τι λάθος κινήσεις έκανε με το πρώτο xbox, αντίστοιχα τόσες καλές κινήσεις έκανε με το 360. Ελπίζω να μη τα σκατώσει με το νέο xbox.

Σχετικά με την υποστήριξη, με την κονσόλα να οδεύει στον 8ο χρόνο της, όπως έχω δηλώσει τη θεωρώ υποδειγματική από την MS + 3rd parties συνολικά αυτό το διάστημα. Το 360 θα έχει support αρκετό ακόμα, τουλάχιστον από τους 3rd party developers. Φυσικά δε νομίζω να δούμε άλλα παιχνίδια Α+, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Σκέψου πως ήταν στην αγορά 1,5 χρόνο πριν το PS3 και αν συνυπολογίσουμε πόσο καιρό έκανε το PS3 να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές lineup (γιατί είχε βγει χωρίς παιχνίδια ουσιαστικά), πάμε πάνω από τα 2 χρόνια.

Με άλλα λόγια, το PS3 έχει τον αέρα πιο φρέσκιας κονσόλας και έχει και πιο φρέσκο hardware. Όπως και να το κάνουμε, σε κάποια πράγματα η κονσόλα της Sony είναι updated ακόμα και τώρα. Όπως π.χ. με το bluray drive. ΟΚ μην κοιτάς για τη χαζομάρα της sony µε την κάρτα γραφικών. Επίσης σκέφτομαι αγορά και δεύτερου PS3! Eπειδή το superslim δεν υπάρχει περίπτωση να το αγόραζα ποτέ, σκέφτομαι να αγοράσω ένα PS3 slim. Δεύτερο και αυτό. Αν το έβρισκα σε silver ακόμα καλύτερα. Γιατί φοβάμαι μήπως το FAT μου με αφήσει κάποια στιγμή (αν και το προσέχω πολύ) και επίσης το γεγονός πως το PS4 δε θα έχει B/C και θα είναι ουσιαστικά δύο κόσμοι διαφορετικοί με το PS3 + η δηλωμένη υποστήριξη της Sony με software με κάνει να σκέφτομαι πως χρειάζομαι ένα mainstream PS3 για να λιώνει στα παιχνίδια και να προφυλάσσω περισσότερο το συλλεκτικό πλέον 60gb FAT. Και δε γίνεται να αγοράσω superslim, δε με τραβάει ούτε στο ελάχιστο.

Ίσως το πάρω απόφαση μετά την E3 γιατί θέλω να δω αν θα ανακοινώσουν πρώτα κάποια πτώση τιμής και δεύτερον θέλω να δω τι lineup θα έχει το PS3 για το 2014, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δεί, ούτε ξέρουμε ούτε ένα παιχνίδι για το 2014 για αμφότερες τις κονσόλες.

Όταν πρωτοβγήκε το PS3, ήμουν πολύ supporter του, αλλά άργησα να το αποκτήσω για πολλούς λόγους. Πρώτον δεν είχε καλό lineup. Δεύτερον, όταν αγόρασα το 360, και μέχρι και τα μέσα του 2011 το 360 αποτελούσε καλύτερη αγορά οικονομοτεχνικά. Τρίτον, έκοψε η Sony το Other OS support, κουτσούρεψε το hardware κτλ, και έκανε μια σειρά από κινήσεις που δε μου άρεσαν. Σερί μακακίας θα το σχολίαζα.

Σε καταλαβαίνω για το hate που λες, προσωπικά δεν ήμουν εδώ τα χρόνια που περιγράφεις, δεν ξέρω πως ήταν η κατάσταση στο φόρουμ και γενικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο hate. Αλλά βασικά δε νομίζω πως μπορεί κάποιος να αποκλείσει μία κονσόλα ή ένα hardware επειδή κάποιοι supporters του έκαναν hating για την άλλη κονσόλα. Δεν ξέρω μπορεί να είναι και ψυχολογικό.

Εγώ π.χ. κάποιες στιγμές με βλέπω και μπαλανσάρω ανάμεσα σε μία εταιρεία που δεν την μπορώ καθόλου (Sony), που ακόμα και όταν έφτιαξα PSN, κατάφερε και με τσάντισε και με έφτασε στο αμήν και σε μία πολύ καλή κονσόλα (PS3), με πολύ όμορφα παιχνίδια. Οπότε τα διαχωρίζω. Μου αρέσει πολύ το PS3 αλλά δε μου αρέσει καθόλου η Sony. Αντίστοιχα μου αρέσει πολύ το 360 και με αφήνει αδιάφορο η MS. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Κάπως έτσι τέλος πάντων. Η μόνη εταιρεία που πάω και είμαι φαν, δηλώνω φαν, είναι η Nintendo. Γι αυτό κάποιες φορές κάνω και τα στραβά μάτια σε κάποιες κινήσεις της.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοιτα για το hating οπως εγραψα και πιο πανω δεν θα με επηρεαζε για μια κονσολα που θα ηθελα πολυ.Δηλαδη εγω ηταν δεδομενο οτι ηθελα ps3,αν εθαβαν συνεχεια το 360,θα το συμπαθουσα περισσοτερο.Με εκνευριζει το μισος για μια κονσολα και η εμπαθεια και αυτο αυτοματα με κανει να θελω να την υπερασπιστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...