cortaN@ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα insomniacs! Καιρός για ένα ακόμα τεραστίων διαστάσεων ποστ μου...! Θέμα η...πονεμένη και πολυσυζητημένη ιστορία με τα (non) exclusives του 360...Βασικά είναι σσσσςςς ταμπού να λες τη φράση 360 + exclusives! Απαγορευμένη φράση! Ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας...Anyway! Εγώ θα το προσπαθήσω! Με βάση λοιπόν τις τελευταίες συζητήσεις στο φόρουμ κατέληξα στο συμπέρασμα πως... οι πιο πολλοί δεν έχουν επαρκή ενημέρωση (για να μην πω ιδέα) για τα τελευταία exclusives που έχουν βγει στο 360 (ακόμα και εγώ δεν είχα πλήρη εικόνα) και σκέφτηκα πως ίσως θα ήταν καλή ιδέα να τα παρουσιάσω, πρώτα για όλους εμάς που ακόμα έχουμε το περίφημο 360 FAT μας και δεύτερον προς γενική ενημέρωση και κουβεντούλα. Αποφάσισα να ανοίξω ένα καινούριο thread λοιπόν και να κάνω μία λίστα από τα exclusives του 360 που βγήκαν το 2012 και ποια περιμένουμε για το ..2013! Γιατί απ' ό,τι φαίνεται, και προς και δική μου έκπληξη, ναι το απέθαντο 360 της MS, ναι η κονσόλα που ήρθε το 2005 με DVD-ROM και memory units αλά συνταγή PS2 και ένα από τα πιο ισορροπημένα hardware σύμφωνα με δηλώσεις πολλών developers, ναι θα έχει exclusives και για το 2013! Γιατί είναι εντελώς αδικαιολόγητο το γεγονός πως μετά από...8 χρόνια το 360 θα έχει λίγα exclusives φέτος... Κρίμα και οδυρμός, η MS έχει κόψει το support, τέλος. Χειρότερα από Xbox 1! Tο 360 πνέει τα λοίσθια, οι servers αδειάζουν...κανένας δεν ασχολείται...και όλοι απορούν πως γίνεται και υπάρχουν ακόμα 360 FAT χωρίς να έχουν παρουσιάσει RROddddddd....! Λοιπόν είμαι σίγουρος πως ακόμα και οι πέτρες δε θα ξέρουν όλα τα exclusives που θα παρουσιάσω παρακάτω. Και τι exclusives ε?? ΑΑΑΑΑ++++ Πριν συνεχίσω με ένα ακόμη...τεράστιο ποστττ...να πω δύο πράγματα. Πρώτον, το παρόν thread δεν έχει σκοπό να μπει σε μία λογική σύγκρισης με τα exclusives του PS3 αντίστοιχα για το 2012 και για το 2013. Και πάλι θα μιλήσω για τις πέτρες Aκόμα και οι πέτρες λοιπόν γνωρίζουν πως για το 2013 το PS3 έχει, για πρώτη φορά ίσως, αναμφισβήτητα καλύτερο line-up από το 360, κάτι που του αξίζει πιστεύω μετά από 6 χρόνια παρουσίας και ίσως είναι το καλύτερο χαρτί της Sony μετά από τόσες χαζομάρες, μακακίες και κινήσεις που έχουν γίνει καθαρά για λόγους marketing από την τελευταία. Επιγραμματικά αναφέρω μερικά από τα δυνατά exclusives που έχουν βγει ή θα βγουν για το μηχάνημα της Sony φέτος: Sly Coopers 4, νέο GOW, Beyond: Two Souls, The Last of Us, Rain, Puppeteer, Ni no Kuni, νέο Atelier, Tales of Xillia, κατά πάσα πιθανότητα GT6 κτλ. ! Δεύτερον, σκοπός του thread είναι καταρχήν η ενημέρωση των απανταχού κατόχων 360 και φυσικά κάποιων PS3 fans ή Ninty φανς και όχι να μετατραπεί το thread σε...πεδίο μάχης Τελειώνοντας το ποστ, θα παρουσιάσω και ένα παιχνίδι έκπληξη, που αναμένεται να βγει και σε 360 από μία εταιρεία που δε θα πιστεύαμε πως θα το βγάλει για την κονσόλα της MS! Λοιπόν ξεκινάμε! DISCLAIMER: Oι λίστες περιέχουν από exclusives που τουλάχιστον αξίζουν ένα βλέφαρο μέχρι παιχνίδια που πούλησαν εκατομμύρια...Όχι όμως μεγάλες απογοητεύσεις στυλ...Steel Battalion κτλ κτλ κτλ. Με άλλα λόγια δεν καλύπτω όλα τα exclusives, αλλά αυτά που έχουν κάποιο νόημα...Δίπλα σε κάθε παιχνίδι από όσα έχουν ήδη βγει, θα βάζω το metacritic rating για να έχουμε μία γρήγορη άποψη για το κάθε παιχνίδι. Α) 360 exclusives για 2012...! Ή με άλλα λόγια η χρονιά κατά την οποία όλοι σχεδόν είχαν ξεγραμμένη την κονσόλα της MS, αλλά οι αριθμοί τελικά δείχνουν ίσως και το αντίθετο. Πολλά και ποιοτικά παιχνίδια, μία πλήρη χρονιά για όλους τους κατόχους 360! Retail Games: 1) The Witcher 2: Assassins of Kings - Metacritic 88/100 - Πολύ προσεγμένο RPG, πανέμορφα γραφικά, καλό gameplay. Ένα μικρό τεχνικό θαύμα για την κονσόλα της MS...! 2) Halo 4 - 87/100 - Τα λόγια περιττά...Master Chief και cortan@... 3) Forza: Horizon (kinect compatible) - 85/100 - Με το Rally DLC που έβγαλε, ίσως και να ξεπερνάει το Forza 4 σε fun...! Πολλοί die-hard fans του 360 αναφέρουν πως Halo 4 και Horizon έχουν να επιδείξουν τα καλύτερα γραφικά μέχρι τώρα στο 360...! Από κοντά Crysis 2, 3, Gears of War 3 και Witcher 2 θα αναφέρω εγώ.. 4) Dance Central 3 (KINECT) - 86/100 - Χορός, μουσική + dance...! Αγαπημένο για...γυναικείο κοινό και για επίδοξους Μichael Jacksons! 5) Fable: The Journey (KINECT) - 61/100 - Εχμμμ...συμπαθητικό...! Kinect και πολύ καλό παιχνίδι λίγο δύσκολο...Πάντως για όσουν έχουν Kinect, αξίζει να το δείτε...ή τουλάχιστον να το νοικιάσετε. Eπίσης, από τα ελάχιστα παιχνίδια για Kinect που μπορείτε να παίξετε καθιστοί.. 6) Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure (KINECT) - 68/100 - Kinect και Disney! Ιδανικό παιχνίδι για παιδιά ή και για μεγάλους που νιώθουν...ακόμα παιδιά! 7) Kinect: Star Wars (KINECT) - 55/100 To παιχνίδι έλαβε άσχημες κριτικές και σίγουρα δεν είναι Α τίτλος! αλλά ...είναι Star Wars! Πρέπει να το αναφέρουμε για την ιστορία...! Πάμε τώρα στους πραγματικούς Game Stars για το 2012, που ακούνε όλοι στο όνομα..Live Arcade! Live Arcade τίτλοι: 1) ...! Fez ...! - 89/100 - Παιχνίδι της χρονιάς (GoTY) για το Eurogamer.net, Χειροκροτήματαααα...! http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-30-eurogamers-game-of-the-year-2012 Χαρακτηριστικά αναφέρω απόσπασμα συντάκτη: "Fez was the first game I'd played in nearly two decades that replicated that experience of first discovering Myst..." 2) Trials Evolution - 90/100 - Έπρεπε να είναι πρώτο, αλλά έβαλα το ...Fez γιατί είμαι σίγουρος πολλοί ούτε καν το έχουν ακούσει! Τεσπά, trials...τα λόγια είναι περιττά! 2.5D platform racing...! Χαμός! 3) Dust: An Elysian Tail - 83/100 - 2D Action RPG!...Indie developers και Microsoft Game Studios στα καλύτερά της..! 4) Minecraft..for 360! - 82/100 - To παιχνίδι έχει πουλήσει 5,5 εκατομμύρια κομμάτια και έχει κάνει κοινώς πάταγο στους servers της MS...! Ζημιά λέμε, ζημιά...! 5) Alan Wake: American Nightmare - 76/100 - Συνέχεια των περιπετειών του Alan. Ελαφρύ, light σενάριο και περισσότερη δράση. Ό,τι πρέπει αφού έχετε τελειώσει και τα 2 DLC του πρώτου Alan Wake..! 6) Ηybrid - 73/100 - 60 FPS, Unique multiplayer online 3rd person Shooter...no comments ! 7) Haunt (KINECT) - 70/100 - Μπρρρρρρρρρ....! Φόβος, τρόμος! Arcade Kinect! Απόσπασμα συντάκτη:"Simple, spooky, fun but a stumble in the right direction for Kinect..." "This is the exact type of game Microsoft should be pushing for the Kinect" Αυτά....! Όχι και άσχημα έτσι? Τrials Evolution, Fez, Halo 4, Forza: Horizon, Minecraft, American Nightmare, Dust, Dance Central 3 μερικά από αυτά για ανακεφαλαίωση. Στα συν να αναφέρω την exclusive υποστήριξη Kinect από αρκετά 3rd party παιχνίδια (αναφέρω όσα μου έρχονται στο μυαλό τώρα!) : Mass Effect 3, FIFA 13, London 2012, Just Dance 4, NFS: Most Wanted κτλ! Και...συν τα Nat Geo TV και Sesame Street TV σαν τηλεοπτικά προγράμματα βασισμένα σε αλληλεπίδραση με Kinect τα οποία είναι και αυτά exclusives, αλλά δεν τα λογαριάζω ως παιχνίδια. Απολογισμός για...2012: Τελικά δεν έχουμε μόνο sequels έτσι ? Long live...live arcade....!!! Επίσης πολύ Kinect ρε παιδι μου....! Δεν είμαι πολύ θετικός έτσι..? Anyway, για casual gamers, για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με την κοπέλα τους ή την..υποψήφια κοπέλα τους ή για όσους έχουν παιδιά (π.χ. mtzs!) είναι ιδανικό νομίζω... Πάμε στο...φετινό 2013..τώρα...! (Επόμενο ποστ...!) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2013 από cortaN@ 1
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Τα μόνο exclusives που μου έχουν λείψει απο το 360 είναι το Trials και το Gears. Witcher-Minecraft-Alan Wake υπαρχουν και στο PC.
cortaN@ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εχμμμ....! Πριν ξεκινήσω για το 2013 να αναφέρω highlight από 2012 για παιχνίδι "Better with Kinect!" Need For Speed: Most Wanted....! Ναι! Better...with Kinect... Θέλετε να ξεκινήσει το αμάξι σας? Απλά πείτε: "Engiiinneeeeee Start!" Θέλετε να δείτε γύρω σας ενώ προσπαθείτε να ξεφύγετε από τους ...cops, απλά πείτε: "Loooooook Around!" Πριν σας ακούσει η...γκόμενα και σας περάσει για μουρλό ή νομίσει πως είναι πολύ αργά για να...μάθετε επιτέλους την Αγγλική, απλά πασάρετε στο...μωρό το επόμενο βιντεάκι με κάποιες voice command για το "Ηmm Better and more...Most Wanted!" : Πάμε φουριόζοι στα...exclusives του 2013....! Ναι, ναι, ναι ....! 1) Gears of War: Judgement - Τα λόγια περιττεύουν...! Είναι εχμ το..τέταρτο sequel για τη σειρά Gears, αλλά είναι ίσως ο μόνος AAA τίτλος του 360 για φέτος, οπότε respect...! Eπίσης σύμφωνα με την Epic, το παιχνίδι θα θέσει νέα standards στα γραφικά του 360...! 2) Deadfall Adventures - Πρώην Τhe Adventurer...! To πολυαναμενόμενο, πολυπόθητο Uncharted clone της Nordic Games για τους κατόχους 360...! Φαίνεται fun, τα γραφικά πολύ όμορφα και όπως και να το κάνουμε, κάθε παιχνίδι που μας θυμίζει Indiana Jones, είναι προς αγορά! To trailer φαίνεται πολλά υποσχόμενο! Αχχχ...Indyyyyyyy που είσαι ? 3) Dark - Από Kalypso Game Media, μας έρχεται αυτό το stealth action game με RPG elements...Περισσότερα στο trailer: 4) State of Decay (Live Arcade) - Open Survival Zombie Horror Game που θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 3.Θέλετε περισσότερα? Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-yvUGEmj_MY 5) Ascend: New Gods (Live Arcade) - Eχμμ ΟΚ δεν είναι God of War...αλλά ΟΚ: http://www.youtube.com/watch?v=j3CEIbzxOPo -Πολύ bloom και blur ρε παιδί μου! 6) LocoCycle (Live Arcade) - To επόμενο παιχνίδι της Twisted Pixel...! Όσοι ασχολούνται με XBLA ξέρουν τι σημαίνει Twisted Pixel http://www.youtube.com/watch?v=QEcWCt6mVnk 7) Crimson Dragon (Live Arcade) - Το πρών Project Draco, που μας έρχεται ως νέο ξαδερφάκι των πολύ καλών Panzer Dragoon. Οn the rails shooter και δε συμμαζεύεται...On rails είπα? Tι σας θυμίζει? Nαι Kinect...! Δείτε trailer: 8) Προσθέστε Skulls of the Shogun, το νέο Double Dragon II, Bubbleblock Theater και...βλέπουμε στη φετινή Ε3 αν μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις το underdog 360...! ....Και 9) Ryse....από Crytek....! OK το πιο πιθανό είναι το παιχνίδι να έρθει, αλλά για το νέο Xbox...! Μέχρι όμως να έχουμε κάποια ανακοίνωση, κανονικά περιμένουμε τον τίτλο για το 360...! Αν έρθει, σίγουρα, όσο καλό ή άσχημο είναι, αναμένεται με τεράστιοοο ενδιαφέρον, λόγω Crytek. Όλοι μας αναρωτιόμαστε τι παπάδες μπορεί να κάνει η Crytek με το 360 στα γραφικά Kαι τέλος, πριν κλείσω το σημερινό thread - αφιέρωμα στην...κατάντια του 360, στο μηχάνημα που η MS έχει παρατήσει εντελώς, παντελώς, και που κάθε μέρα χιλιάδες κόσμου αφήνει στην άκρη μαζί με το Live λογαριασμό του, να σας πω για το παιχνίδι - έκπληξη που περιμένουμε....! Από ποια άλλη?? Insomniac Games....!!!! Και ...FUSE....! Ναι καλά ακούσαμε...! Multiplatform release από την εταιρεία που μας έχει δώσει τόσους αγαπητούς τίτλους για τα Playstation!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ^Καλα καταλαβαινεις οτι αυτο που ποσταρες ειναι ο ορισμος της παραπληροφορησης,για λογους που ξερεις και εσυ και δεν χρειαζεται να αναλυσουμε.Τωρα γιατι το ποσταρες...και αυτο το ξερεις. Aκόμα και οι πέτρες λοιπόν γνωρίζουν πως για το 2013 το PS3 έχει, για πρώτη φορά ίσως, αναμφισβήτητα καλύτερο line-up από το 360wtf?πρωτη φορα?? Ελπιζω να εκανες πλακα. Απο το 2008 και μετα ειχε καλυτερο line up το ps3. Τα αλλα που εγραψες κρατιεμαι να μην τα σχολιασω. :P:P Σεβομαι ομως το οτι εκανες καλη δουλεια,το εψαξες πολυ(Ασχετα που διαφωνω στο 99% αυτων που γραφεις H μαλλον 80% σε αυτα που γραφεις και 99.99999% στον τροπο που τα παρουσιαζεις.Aν δεν ηξερα και δεν ενημερωνομουν και δεν ειχα καποια απο τις 2 θα με ειχες καψει ). Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2013 από Επισκέπτης
cortaN@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 To παραπληροφόρηση πάει σε μένα ?? Γιατί εγώ εδώ είμαι ο ορισμός της πληροφόρησης (χωρίς το παρά μπροστά) ή της έρευνας. Χαρδαβέλλας έγινα! Ξέθαψα ό,τι exclusive υπάρχει και δεν υπάρχει και ό,τι παρουσίασα παραπάνω είναι 2012 και 2013 exclusives (console και μη) του 360. Ο ορισμός της ...έρευνας! Μέχρι και Game of the Year είδηση έβγαλα για το απέθαντο 360! Eurogamer και FEZ! Με δήλωση συντάκτη του eurogamer πως η παιχνιδάρα με το σαχλό όνομα Fez είναι το πρώτο παιχνίδι που του έδωσε παρόμοια εμπειρία μετά από την εμπειρία που λέγεται Myst! Τώρα πού διαφωνείς και μάλιστα στο 80 τοις εκατό δε μπορώ να βγάλη άκρη! Πραγματικά! Διαφωνείς με το χιούμορ μου ? Διαφωνείς με τα ίδια τα exclusives? Χαχαχά!Αφού υπάρχουν! Να πάμε να τα διαγράψουμε ? Ελπίζω μόνο να μη διαφωνείς με το σχολιασμό που έκανα για κάθε exclusive. Γιατί νομίζω είναι σαφές ακόμα και στις κοτρόνες στο πόσο καλή διάθεση ήμουν εχθές και πιστεύω βλέπεις την πρόθεσή μου να διασκεδάσω και το φόρουμ με μπόλικη δόση χιούμορ και σαρκασμού...! Και όλο το ποστ είναι διάχυτο στο χιούμορ. Όπως είπα και στο αρχικό post, "και τι exclusives....AAAAA++++" Γιατί αν πάμε τώρα σε λογική σύγκρισης τι να συγκρίνουμε για το 2013? Όπως είπα το ξέρουν και οι πέτρες! Ποτέ δε μπήκα σε διαδικασία σύγκρισης με το PS3 στα exclusives του2013 και το δήλωσα εξαρχής στο thread. Όπως είπα θα προτιμούσα να κρατούσαμε το thread ως thread ενημέρωσης. (sic!) Εγώ πάλι πιστεύω πως το PS3 πρέπει να το βγάλουμε πως έχει καλύτερο lineup από την Ε3 2005 πριν ακόμα βγει στην αγορά λόγω CGI Κillzone 2 Το τελευταίο σχόλιό σου "Aν δεν ηξερα και δεν ενημερωνομουν και δεν ειχα καποια απο τις 2 θα με ειχες καψει :P" πάλι δεν το καταλαβαίνω...Μα ό,τι έχω παρουσιάσει είναι πραγματικά...τα exclusives. Με μπόλικη δόση χιούμορ και σαρκασμού όπως είπα...! Αλλά όντως είναι ό,τι exclusive (console και μη) έχει να παρουσιάσει το 360 - που δεν έχει αρνητικό rating. Ακόμα και Nat Geo TV και Sesame Street TV έχω μέσα! Τι άλλο θέλεις? Οpen Sesame! Έλα PDS13 το thread αυτό είναι η ευκαιρία που περίμενες για να αγοράσεις 360. Δε μπορείς να κάνεις πλέον τα στραβά μάτια! Μόνο τους Live Arcade τίτλους που θα έχεις, θα σε βγάλουν για την επόμενη τριετία. Δώσε τόπο στην οργή, συγχώρεσε την MS που έκοψε το support στο Xbox 1 και δώστης μία δεύτερη ευκαιρία, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται! Περιμένω και σχολιασμό Titanomaxoy, mtzs και skanjoy να γελάσουμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 To παραπληροφόρηση πάει σε μένα ?? Οχι αν και θα μπορουσε Εισαι στο οριο. Aλλα μιλαμε για ενα vs καθαρα thread μασκαρεμενο(λογο αποκριων ?) σε ερευνα.ΕΙΝΑΙ ερευνα και πολυ καλη αλλα η παρουσιαση στοχευει ξεκαθαρα στο vs.(γι αυτο και απαντησα δλδ).Δεν θα απαντουσα ποτε αν ειχε γινει μονο για ενημερωση. Μέχρι και Game of the Year είδηση έβγαλα για το απέθαντο 360! Eurogamer και FEZ!Για παραδειγμα ας πουμε αυτο το quote εφοσον το thread παει για μενα ξεκαθαρα σε vs και οχι τοσο σε ενημερωση(αν και δεν θελω να υποτιμησω την ερευνα που οντως εχει γινει) λεει την μιση αληθεια. To fez εκτος απο το οτι μενει πολυ πισω απο το journey για παραδειγμα στην διεκδικηση του τιτλου Goty,ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα βγει και σε αλλες πλατφορμες.Ps3/pc πιθανον μεσα στον χρονο. Το συμπερασμα απο το την αναφορα σου σε αυτο το game ομως ειναι οτι το 360 εχει σουπερ τιτλο game of the year αποκλειστικο.Kαπως ετσι δουλευει σχεδον ολη η παρουσιαση σου. Τώρα πού διαφωνείς και μάλιστα στο 80 τοις εκατό δε μπορώ να βγάλη άκρη! Πραγματικά! Διαφωνείς με το χιούμορ μου ? Διαφωνείς με τα ίδια τα exclusives? Χαχαχά!Αφού υπάρχουν! Να πάμε να τα διαγράψουμε ?Διαφωνω με τον τροπο που παρουσιαζονται αυτα.Σιγουρα υπαρχουν,αλλα βαζεις μεσα και multiplatform releases ;ή δινεις εμφαση σε παιχνιδια που δεν ενδιαφερεται κανεις για αυτα.Οπως μερικα kinect games. Ελπίζω μόνο να μη διαφωνείς με το σχολιασμό που έκανα για κάθε exclusive. Γιατί νομίζω είναι σαφές ακόμα και στις κοτρόνες στο πόσο καλή διάθεση ήμουν εχθές και πιστεύω βλέπεις την πρόθεσή μου να διασκεδάσω και το φόρουμ με μπόλικη δόση χιούμορ και σαρκασμού...! Και όλο το ποστ είναι διάχυτο στο χιούμορ. Όπως είπα και στο αρχικό post, "και τι exclusives....AAAAA++++"Kαι εγω με την ιδια διαθεση απαντησα ρε συ Γι αυτο και γεμισα με emoticons το ποστ.Σε καμια περιπτωση δεν ηταν ας πουμε επιθετικο το ποστ.Ποτε δεν εχεις κανει ποστ που να προκαλει επιθετικη απαντηση . Εγώ πάλι πιστεύω πως το PS3 πρέπει να το βγάλουμε πως έχει καλύτερο lineup από την Ε3 2005 πριν ακόμα βγει στην αγορά λόγω CGI Κillzone 2 Yπερβολες,αλλα εχεις δικιο.Οχι πλακα κανω,αλλα ειχε καλυτερο line up απο τον πρωτο χρονο και μετα δλδ το 2008.Δεν μιλαμε για τεραστιες διαφορες. Έλα PDS13 το thread αυτό είναι η ευκαιρία που περίμενες για να αγοράσεις 360.Kλεινω με αυτο. Το 360 ειναι αξιολογη κονσολα και επειδη το thread το εκανες νομιζω εν μερη ορμωμενος και απο το σχολιο μου στο αλλο thread,οτι η MS παραταει το 360,θα σου πω οτι το ''παραταει'' ειναι υπερβολη.Σαφως και βγαινουν παιχνιδια ,σαφως και καποιος που θα αγορασει τωρα παιχνιδια θα εχει κατι να παιξει,αλλα δεν εχει την υποστηριξη που ειχε τα προηγουμενα χρονια. Ειδικα οταν οι αλλοι υποστηριζουν το ps3 στο 13 σαν να μην βγαινει ποτε το ps4,ε υπαρχει μια σημαντικη διαφορα.Το ''παραταει'' εχει να κανει με το ποσο συνεχιζει να το βλεπει σαν μια κονσολα με μελλον(εστω κοντινο μελλον). Παραμενει ομως αξιολογη κονσολα,που αν πηγαινα σε αγορα hardware αυτη την στιγμη θα ειχε την προτεραιοτητα σε συγκριση με pc,wii,wiiu.(πιθανοτατα θα ηταν η μονη επιλογη μου)
privateer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ^Καλα καταλαβαινεις οτι αυτο που ποσταρες ειναι ο ορισμος της παραπληροφορησης,για λογους που ξερεις και εσυ και δεν χρειαζεται να αναλυσουμε.Τωρα γιατι το ποσταρες...και αυτο το ξερεις. wtf?πρωτη φορα?? Ελπιζω να εκανες πλακα. Απο το 2008 και μετα ειχε καλυτερο line up το ps3. Τα αλλα που εγραψες κρατιεμαι να μην τα σχολιασω. :P:P Σεβομαι ομως το οτι εκανες καλη δουλεια,το εψαξες πολυ(Ασχετα που διαφωνω στο 99% αυτων που γραφεις H μαλλον 80% σε αυτα που γραφεις και 99.99999% στον τροπο που τα παρουσιαζεις.Aν δεν ηξερα και δεν ενημερωνομουν και δεν ειχα καποια απο τις 2 θα με ειχες καψει ). Όταν μιλάς περι παραπληροφόρησης το σωστό είναι να εξηγείς και τους λόγους. Αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ δεν βλέπω κάποια παραπληροφόρηση. Νούμερα απο το metacritic είναι τα οποία δείχνουν μια ισορροπία στον αριθμό και την ποιότητα των exclusives μεταξύ των δύο. Αν και το 2012 η Microsoft ήταν με διαφορά καλύτερη στον τομέα ratings.
skanjos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 πρώτον μερικά παιχνίδια που γράφεις δεν είναι exclusives,δέυτερον ρε συ και μόνο που παρουσιάζεις κάτι kinect crap έτσι όμορφα με κάνεις να ψάχνω για πανέρι με ντομάτες,μην κάνεις διαφήμιση ,αν γνωρίζεις για κάποιο καλό exclusive που αξίζει και είναι διαμάντι ανάφερε το,μην βάζεις τώρα τίτλους για 7χρονα και μικρότερα απο 65% ούτε καν για αναφορά δεν αξίζουν. τέσπα απλά μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας...εγώ προσωπικά έχει απο το Uncharted 3 να ασχοληθώ σοβαρά με παιχνίδι της γενιάς, μέχρι και το tomb raider ενα speed through το έκανα για την ιστορία,μπορεί σε κάποιους να αρέσει αυτή η γενιά να θέλουν να τραβήξει και άλλο ή να χαίρονται με τα games που βγαίνουν τώρα γιατί είναι πιο Polished,αλλα εμένα πλέον με αφήνουν αδιάφορο.ειδικά όταν βλέπω τα spinoff να βγαίνουν με το τσουβάλι έτσι επειδή έχουν τα resources έτοιμα(gow ascention-forza horizon-geow judjment-assasins creed everything) θέλω νέα Ip's ,θέλω συνέχειες των σειρών αλλα Numbered,με την κανονική ιστορία.μπράβο στο beyond και στο the last of us,αλλα έρχονται αργά,τώρα με νοιάζει μόνο το Ps4 απο sony. 1 πράγμα θέλω απο την Ms ,να δω τι έχει για την νέα γενιά, τι με νοιάζει αν θα βγάλει τώρα ένα kinect-forza-halo-fable-dance5 ,ας μου δείξει το επόμενο κουτί να αρχίσω να κάνω τις σκέψεις μου.btw απο τα παιχνίδια που ανέφερες μόνο για το dragon crimson ενδιαφέρομαι για το 2013. priveteer δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τα συγκεκριμένα metacritic charts ,όποιος έχει μυαλό βλέπει την παπάτζα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Όταν μιλάς περι παραπληροφόρησης το σωστό είναι να εξηγείς και τους λόγους. Αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ δεν βλέπω κάποια παραπληροφόρηση.Sorry μολις ειδα οτι ηταν για 2012.Οπου εχω ξαναγραψει σε καποιο thread εδω οτι η κατασταση μεταξυ των 2 ηταν ιδια και μπορει να υποστηριξει καποιος οτι τα πηγε λιγο καλυτερα το 360. Δεν το ειδα,δικο μου λαθος. Παραπληροφορηση θα ειναι αν απο αυτα τα νουμερα βγει συμπερασμα οτι το 360 εχει ανωτερα exclusives γενικα.Κατι που γνωριζουμε οτι δεν ισχυει. Το 2012 παιζει και στο οριο να ειχε. Το Ps3 παιζει τα παντα οπως και το 360 + τα δικα του exclusives ,που ειναι κατα γενικη ομολογια ανωτερα(ποιοτητα/ποικιλια).Και ειναι πραγματι exclusives(οχι pc releases). Tο πλεονεκτημα του ps3 ειναι τα exclusives.Παντου αυτο ακους/διαβαζεις. Το πλεονεκτημα του 360 ειναι το σταθεροτερο και πληρεστερο online κομματι.Παντου αυτο ακους/διαβαζεις.
GeorgeVls Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 To witcher 2 είναι μόνο στο xbox?! Δεν το ήξερα πριν αγοράσω την κονσόλα και είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλω να παίξω οπωσδήποτε! Καλά κάνετε που αναφέρετε τα παιχνίδια που είναι και στον υπολογιστή γιατί δεν έχουν όλοι τα κατάλληλα μηχανήματα για να τα τρέξουν και τα παίζουν στις κονσόλες.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το Witcher 2 υπάρχει και για PC, και κάποια στιγμή θα βγεί και για PS3. Πάντως χωρίς παρεξήγηση, αλλά το 70% των exclusives αυτού του topic είναι είτε αδιάφορα, είτε υπάρχουν σε PC, είτε σε άλλες παραλλαγές στο PSN. Καθαρά ενημερωτικά πάντως έκανες καλή δουλειά Cortan στο να τα μαζέψεις όλα μαζί. 1
GeorgeVls Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 To ξέρω άλλωστε το γράφει, εννοούσα console exclusive. Γούστα είναι αυτά. Σε άλλους είναι αδιάφορα τα exclusives του xbox σε άλλους του ps3. To μεγάλο + του xbox είναι ότι πέρα απ το θέμα των exclusives τρέχει καλύτερα και τα multiplatforms, που για μένα αυτός ο λόγος ήταν μονόδρομος για την αγορά του. Ναι κάποια στιγμή θα βγει και στο ps3. Όπως βγήκε και πριν λίγο καιρό το mass effect 1 μαζί με την τριλογία.
Vole Maulder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πριν λίγο καιρό μετά από πόσο καιρό όμως; Και πώς το έχετε δέσει κόμπο ότι θα βγει το W2 στο PS3; Μου έχει διαφύγει κάτι; (Δεν ειρωνεύομαι, μπορεί όντως να μου έχει διαφύγει κάτι). Πάντως, αυτό (ότι κάποτε μπορεί να βγει κάτι και στο PS3) δεν έχει ιδιαίτερη αξία ως επιχείρημα. Αν είναι να περιμένουμε αόριστο χρόνο επειδή ίσως βγει και να τρέχει ίσως και χειρότερα, όπως γίνεται συνήθως με τα ports-multiplatforms, τι νόημα έχει; Πάντως (δεύτερο) αν έχει ένα θέμα η MS στις τακτικές της που αποδυναμώνει λίγο το 360 είναι, όπως έχω ξαναπεί, ότι πολλά παιχνίδια είναι, ουσιαστικά, Microsoft exclusives, κι όχι 360 exclusives. Αυτό έχει υπέρ και κατά, αναλόγως πώς το βλέπει κανείς. Για μένα, που δεν έχω ούτε λεφτά ούτε χρόνο ούτε διάθεση πια να ασχολούμαι με PC gaming (πρώτον, θεωρώ πιο σημαντικό να επενδύω σε όλες τις κονσόλες μιας γενιάς, ώστε να έχω τα καλύτερα παιχνίδια από κάθε πλευρά, παρά να κυνηγάω μεγαλύτερες αναλύσεις και framerates, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, που δεν αφορά άμεσα το gaming όπως το αντιλαμβάνομαι, δεύτερον, χρειάζομαι το PC μου για τη δουλειά μου και δεν έχω περιθώρια για πειρματισμούς και ζορίσματα), αυτό είναι μεγάλο ατού του 360. Για άλλους, που τα έχουν όλα αυτά, δεν έχει καμία αξία, και είναι απολύτως κατανοητό. Παρόλα αυτά, προβληματίζομαι ως προς τη χρησιμότητα συγκρίσεων με τον παράγοντα PC, ειδικά όταν μπαίνουν νέοι χρήστες και ρωτούν γνώμες για αγορά κονσόλας και ένα μεγάλο πλήθος ατόμων λέει απόλυτα "πάρε PS3, το 360 το έχει παρατήσει η MS και δεν έχει πια παιχνίδια" χωρίς καμία διερεύνηση της κατάστασης και των διαθέσεων, χρηματικών, χρονικών και "γουστικών", του καθενός. Ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδια όπως το W 2, που για να το τρέξει κανείς ικανοποιητικά σε PC δεν του αρκεί ένα οποιοδήποτε μέσο λάπτοπ. Αφήστε, δε, που το Witcher 2, όπως και πολλά Live Arcade (αλλά και τα λιγοστά non-core αξιόλογα Kinect games που έχουν βρει αξιοσέβαστο κοινό) δεν τα αναφέρει σχεδόν ποτέ κανείς. Γι' αυτό, λοιπόν, Cortan, πέρα από το like που σου έκανα, να σου πω κι ένα μπράβο για αυτό το εγχείρημα. Και χιουμοριστικό κι ανάλφρο ήταν, και βοηθά να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Vole Maulder δεν υπαρχει ανακοινωση για το W2. Απλα ειχαν teasαρει οτι μπορει να βγει.Αν θες την γνωμη μου δεν το πιστευω. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι τοσοι πολλοι αυτοι οι τιτλοι.Οι pc/360 exclusives. Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν αντιστοιχα ps3/pc exclusives που δεν αναφερονται καν.Αυτα και αν δεν αναφερονται ποτε. Το ιδιο ισχυει και για τα psn games(σαν αυτα του live arcade).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα