Προς το περιεχόμενο

Αγορα tablet 7inch vs 10inch

HERTHAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρηση 90% ebooks και πατε και αγοραζετε ρε παιδια tablet αντι για e-reader.Και εγω ειμαι στην φαση αγορας μιας ταμπλετας αυτη την εποχη , χρηση που θελω ειναι να περασω ολα τα φυλλαδια των προιοντων της εταιρειας που δουλευω ωστε να τα δειχνω σε πελατες και εφαρμογες office.Εχω 3g usb modem απο την vodafone και θα με ενδιεφερε να μπορω να το χρησιμοποιησω με την ταμπλετα καθως και πολυ χρησιμο θα μου ηταν να μπορω να βγαλω ικανοποιητικες φωτογραφιες που ομως να μπορουν να εχουν αποθηκευμενες και τις συντεταγμενες του σημειου που τραβηχτηκαν (gps με λιγα λογια, δε ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο μονο με την υπαρξη 3g internet).Σκεφτομουν πολυ το fire που η τιμη του ειναι "αστεια" αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα γινεται αυτο με τις φωτο αφου δεν εχει ενσωματωμένο gps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To αστειο ειναι να διαβαζεις pdf σε 6-7 ιντσες.  Για κείμενο txt, mobi,epub δεν υπαρχουν καλύτερα εργαλεία απο τους ereaders, οπως το kindle. Για pdf ασε καλύτερα... Σου "βγαίνουν" τα μάτια, ειναι κουραστικο σε αυτες τις ιντσες.

Αν λες για το Amazon Kindle, εισαι σίγουρος οτι μπορεις να το φερεις Ελλαδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο δεν ειναι ταμπλετ, αυτο ειναι ereader και υπαρχει μεγαλη διαφορα. Δεν ειναι καν 7 ιντσες αλλα 6. (και σταματα να πετας απλα ενα λινκ απο δω και απο κει, εκτος αν κανεις διαφημιση στο καταστημα). 

Επεξ/σία από casperino

Αμα ο ανθρωπος εχει ipad3 και σκεφτεται το nexus για να το χρησιμοποιει κατα 90% για ebooks και εσυ συνεχιζεις να του προτεινεις να παρει tablet τοτε μαλλον δεν εχω εγω το προβλημα . Και ναι ειμαι marketing manager του Γαλλικου Fnac και πεταω το link απ εδω και απ εκει πινοντας καφε στην κορυφη του Eiffel Tower.

Το θεμα ειναι ομως πως αρκετα ebooks ειναι σε μορφη pdf και απ οσο γνωριζω, δεν ενδεικνυνται τα ebook reader για αναγνωση pdf, ειδικα αν αυτα αποτελουνται απο σκαναρισμενες σελιδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...