ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Να έλεγα ότι είσαι και κανένας άσχετος, θα έλεγα ψέματα. Το mini είναι το καλύτερο Έκτωρ, ψάξτο.Ακριβώς γι'αυτο το λέω με τοση σιγουρια!Εχει δυο χρόνια που ασχολούμαι με το android,πραγματικά το nexus7 είναι η μόνη συσκευή που με ξάφνιασε κυριολεκτικά! Όσα βίντεο και να είχα δει,όσα reviews και να ειχα διαβάσει πριν το παρω,πραγματικά δε περίμενα οτι ένα tablet με τον tegra3(ως γνωστό οχι και οτι καλυτερο κυκλοφορεί στην high end soc αγορα)θα μου πρόσφερε αυτη τη ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ άψογη και απροβληματιστη εμπειρία σε android os,σ'αυτους τους δυο μηνες που το έχω! Ασε που η δυνατότητα των πολλαπλών user accounts,ειναι οτι πιο χρήσιμο θα μπορούσε να είχε μια συσκευή που τη χρησιμοποιούν περισσότεροι απο ενα άτομο! Στη περίπτωση μου,εγω και η κοπέλα μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, με βάση τις δικές μου ανάγκες, δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα των 7ιντσων tablets. Μου φαίνονται εξωφρενικά μικρά, για οτιδήποτε. Το ίδιο πιστεύω και για το mini που είναι 8ιντσο αν θυμάμαι καλά. Κάτω από 9.4" είναι υπερβολικά μικρά. Από εκεί και πέρα, ένα 9ιντσο βολεύει καλύτερα για pdf και ebooks, ενώ τα 10ιντσα έχουν πιο multimedia χαρακτήρα, επειδή είναι wide, και σε κάποιους φαίνεται περίεργη η πιο μακρόστενη οθόνη για ανάγνωση σε portrait. Προσωπικά θα έπαιρνα 9ιντσο (9.4 ή 9.6) αλλά είναι λίγα τα μοντέλα, πιο πολλά και πιο ολοκληρωμένα είναι τα 10ιντσα. Με αυτό το σκεπτικό, ρίξε μια ματιά στο Cube u30gt II γιατί πιστεύω είναι το καλύτερο πακέτο αυτή τη στιγμή (προτιμώ έξοδο HDMI από οθόνη ρετινα) . Μόνο που είναι σε προπαραγγελία γιατί βγαίνει αυτήν την εβδομάδα, πράγμα που σημάνει ότι χρειάζεται λίγο καιρό για να καταγράφουν τυχόν ελαττώματα και να βγει υποστήριξη με ρομς κλπ. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2013 από arxaggelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Και εγω δε βλέπω το λόγο γιατι σε 10" tablet να μην το χρησιμοποιώ και σα λαπτοπ! Οποταν περί ορεξεως ...! Τέλος πάντων, εμένα με βολευει γιατι το έχω συνέχεια μαζι μου στο τσαντακι ή στις τσέπες του μπουφαν μου και είναι πολύ πιο βολικό να το χρησιμοποιώ σαν gps στο αυτοκινητο,απ'οτι ενα 10" tablet! Ασε που στο κράτημα ειναι πιο άνετο,βολικό και ελαφρύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Και εγω δε βλέπω το λόγο γιατι σε 10" tablet να μην το χρησιμοποιώ και σα λαπτοπ! Οποταν περί ορεξεως ...! Τέλος πάντων, εμένα με βολευει γιατι το έχω συνέχεια μαζι μου στο τσαντακι ή στις τσέπες του μπουφαν μου και είναι πολύ πιο βολικό να το χρησιμοποιώ σαν gps στο αυτοκινητο,απ'οτι ενα 10" tablet! Ασε που στο κράτημα ειναι πιο άνετο,βολικό και ελαφρύ! Ναι, η φορητότητα είναι μεγάλο συν, αλλά για pdf, για μένα τουλάχιστον, δεν κάνει. Και το 10ρι δεν το βρίσκω καθόλου μεγάλο, αλλά ΟΚ δεν είναι και για τσέπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Επειδη εχω μπερδευτει και δεν θελω να δωσω πολλα και να τα κλαιω πειτε κατι καλο μεχρι 100-120 κι ας παει χαμενο μετα απο 2-3 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καποιο 7αρι ainol διπυρινο ισως με 1gb ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Επειδη εχω μπερδευτει και δεν θελω να δωσω πολλα και να τα κλαιω πειτε κατι καλο μεχρι 100-120 κι ας παει χαμενο μετα απο 2-3 χρονια μήνες. Φιξντ. Για android μιλάμε, ε. Δες το Ainol Novo Flame, έχει καλό όνομα. Δεν το έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Φιξντ. Για android μιλάμε, ε. Δες το Ainol Novo Flame, έχει καλό όνομα. Δεν το έχω δοκιμάσει. Επειδή ειναι κινεζια το λες αυτο ή επειδή δίνει λιγα λεφτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδή είναι android. Και τα κινητά και οι ταμπλέτες γίνονται πολύ σύντομα παρωχημένα, λόγω λειτουργικού, και λόγω hardware που συνεχώς καλπάζει. Και λέγοντας "πάει χαμένο" δεν εννοώ ότι πιστεύω πως θα χαλάσει, αλλά ότι δεν θα πιάνει τα λ7 του ούτε από μακριά σε λίγο καιρό. Αναπόφευκτο. Και ένα no name (ουσιαστικά) κινέζικο προϊόν, ακόμη χειρότερα. Χωρίς να σημαίνει ότι κάποια από αυτά δεν είναι αξιόλογα μοντέλα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2013 από arxaggelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακομα και τα ipad που θεωρουνται πως κρατανε και θα σε καλυπτουν για 2-3 χρονια πληρωνεις πανω απο 500 ευρω. Φαντασου μια συσκευη των 100 ευρω ποσο θα κρατησει. Το Κινεζικο ειναι να σου κατσει.Αν σου βγει καλο θα κρατησει για παντα που λεει ο λογος αλλα δεν θα σηκωνει ουτε το facebook σε 1 χρονο απο τωρα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2013 από Fronimitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δεν ξερω. και εγω στην αναζητήση είμαι, μεταξύ nexus 7, και κινεζιας 10ιντσης, στα ιδια λεφτα (χοντρικα 200-250), αλλά παρότι ο κύριος σκοπός θα είναι e-books, Και δευτερευόντως παιχνίδια, ιντερνετ, εφαρμογες, νομίζω ότι κλίνω ελαφρώς προς το νέξους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ετσι οπως παμε και μερικα που διαβαζω κι εδω κι αλλου δεν θα παρω τιποτα μου φαινεται. Απο φοβο πιο πολυ μην πανε χαμενα τα χρηματα που θα δωσω και παρω κατι και δεν μου βγει καλο ή μετα απο λιγο καιρο αν χαλασει και ειναι απο Κινα και τρεχα γυρευε. Αντε μπορει να κανω βολτες μια απο το θεμα που ανοιξα για λαπτοπ και μια απο εδω. Αντε να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ετσι οπως παμε και μερικα που διαβαζω κι εδω κι αλλου δεν θα παρω τιποτα μου φαινεται. Απο φοβο πιο πολυ μην πανε χαμενα τα χρηματα που θα δωσω και παρω κατι και δεν μου βγει καλο ή μετα απο λιγο καιρο αν χαλασει και ειναι απο Κινα και τρεχα γυρευε. Αντε μπορει να κανω βολτες μια απο το θεμα που ανοιξα για λαπτοπ και μια απο εδω. Αντε να δουμε. Πηγενε σε κανενα κατάστημα, δες το asus nexus7 απο κοντά και αν δε σου κάνει, κοιτα προς κινα πλευρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 εχω ipad 3 και σκεφτομαι το νεξους 7. Χρηση κατα 90% ebooks. Αξιζει η αλλαγη, λογω μειωμενου βαρους συσκευης/φορητοτητας? Γιατι εχω την αισθηση πως στο ipad υπαρχει μεγαλυτερη οθονη απ οτι χρειαζεται, τουλαχιστον για το σκοπο που το χρησιμοποιω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα