anso Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εδω και λιγο καιρο ψαχνω να βαλω συνδεση στο σπιτι μου και ακουω απο πολλουσ διαφορα οποτε ασ ακουσω και την δικη σασ γνωμη8α προτιμουσα 24αρα συνδεση αλλα απ οτι εχω διαπιστωσει στην περιοχη μου (ελευσινα) αυτο το 24 ειναι ονειρο θερινησ νυκτοσ.βεβαια οχι οτι με 8αρα δεν θα ημουν ικανοποιημενοσ απλα δεν εχουν κ μεγαλη διαφορα τιμησ.θα θελα να ακουσω τισ γνωμεσ σας ωστε να καταληξω σε κατι αξιοπιστο και ταυτοχρονα οικονομικο να κανω την οποιαδηποτε δουλεια και να μην δινω τα μαλλια τησ κεφαλησ μου αν δεν αξιζει.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αν έχεις διαβασει και το τοπικ μου...ΟΤΕ και μόνο ΟΤΕ εώς ότου σοβαρευτούν οι εναλλακτικοί.. Ειδικά αν έχεις δύσκολη γραμμη ειναι μονόδρομος μιας και αν έχεις βλάβη δεν θα γίνεις το μπαλάκι των εναλλακτικών..
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αν έχεις διαβασει και το τοπικ μου...ΟΤΕ και μόνο ΟΤΕ εώς ότου σοβαρευτούν οι εναλλακτικοί.. Ειδικά αν έχεις δύσκολη γραμμη ειναι μονόδρομος μιας και αν έχεις βλάβη δεν θα γίνεις το μπαλάκι των εναλλακτικών.. μεχρι να σοβαρευτει ο οτε προς τους εναλλακτικους θες να πεις.και μεχρι να ριξει κανα φραγκο στα καλωδια που μια βροχη ριχνει και οι καλωδιακες ειναι δεκαδες επισης οτε ελευσινας και παροχων Παγκάλου & Αισχύλου
humanoid Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 εδω και λιγο καιρο ψαχνω να βαλω συνδεση στο σπιτι μου και ακουω απο πολλουσ διαφορα οποτε ασ ακουσω και την δικη σασ γνωμη 8α προτιμουσα 24αρα συνδεση αλλα απ οτι εχω διαπιστωσει στην περιοχη μου (ελευσινα) αυτο το 24 ειναι ονειρο θερινησ νυκτοσ.βεβαια οχι οτι με 8αρα δεν θα ημουν ικανοποιημενοσ απλα δεν εχουν κ μεγαλη διαφορα τιμησ. θα θελα να ακουσω τισ γνωμεσ σας ωστε να καταληξω σε κατι αξιοπιστο και ταυτοχρονα οικονομικο να κανω την οποιαδηποτε δουλεια και να μην δινω τα μαλλια τησ κεφαλησ μου αν δεν αξιζει. Για πολύ οικονομικό internet θα σου πρότεινα Wind. Έχει πακέτα που ξεκινούν από 15 ευρώ το μήνα και μπορείς να τα βρεις εδώ. Προσωπικά που είμαι συνδρομητής της, μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 βεβαια για την wind θα ακουσεις πολλα ατομα να βριζουν για τους dns Της οπως και για τα μεγαλα ping η χαμηλες ταχυτητες που δεν ειναι παντου βεβαια αλλα μερικοι σε καποια αστικα κεντρα εχουν τετοια θεματα. καποιοι θα σου πουν οπως ο φιλος πιο πανω οτι παιζουν τελεια και αλλοι θα σου λενε το αντιθετο σε θεμα Pings και ταχυτητων.οχι οτι συγχρονιζουν χαμηλα αλλα οτι πχ συγχρονιζουν στα 10 και κατεβαζουν σαν 5 mbit η εχουν μεγαλα Pings.to ping βεβαια σε νοιαζει πιο πολυ αν παιζεις παιχνιδια γιατι εκει θα φανει εντονα.σε skype η σε surfing φαινεται λιγοτερο. βεβαια η τιμη βγαινει πολυ χαμηλα αν συνδυαστει και με κινητο απο wind οπως και hol-vodafone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα