littlemousy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Γειάς σας, έχω ένα θεματάκι με τον υπολογιστή τις τελευταίες 2 εβδομάδες και δεν μπορώ να εντοπίσω την αιτία προβλήματος. Πρώτα απ'όλα να πω ότι έχω τα windows και τα drivers της κάρτας γραφικών στον SSD αλλά οτιδήποτε άλλο σε έναν ξεχωριστό HDD. Το boot γίνεται κανονικά, χωρίς κάποια αλλαγή από τότε που τον εγκατέστησα. Τα προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστεί είναι κυρίως lag, στο οτιδήποτε, είτε παίζω κάποιο παιχνίδι ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις, τα fps είναι πάντα γύρω στα 15~30 ίσως και λιγότερα. Όποτε ανοίγω το Chrome ή κάποιο φάκελο ψηλο-κολλάει, ενώ όταν ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί κολλάει ο κόσμος όλος... τα specs μου είναι: MSI P55-GD65 (MS-7583) Intel Core i5 750 RAM 8GB DDR3 dual channel nVidia GeForce GTX 660 OC (Gigabyte) OCZ- Agility 3 SSD 120GB Western Digital Caviar Black 1TB εάν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πείτε μου ακριβώς τι θέλετε γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω. ορίστε και το report από CPUZ ευχαριστώ για τον χρόνο και την κατανόησή σας. THEADMIN-PC.txt
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο πρώτος ύποπτος είναι ο σκληρός δίσκος... Για κατέβασε το Hard Disk Sentinel...
qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 συμφωνω με τους απο πανω πρωτα κοιτας αν ο ssd σου αφησε χρονους και δευτερευοντως κοιτας τον 750 γνωριζω πολυ καλα οτι η στοκ ψυξη του 750 ειναι για πεταμα και κοροιδια και ντροπη θα προσθετα , οποτε αν εισαι με αυτη αρχιζε να ελεγχεις θερμοκρασιες ΕΙΔΙΚΑ αν εχει ενεργοποιησει κανα exteme memory profile χωρις να εχεις ρυθμισει ο ιδιος συχνοτητες και ρευματα (για να τρεχουν οι μνημες σου στα 1600) με στοκ ψυξη κατα 99% θα εχεις προβλημα και καπου εδω θα ρωτησω πώς παει ο υπολογιστης σου απο σκονες..
iMarilina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εχεις κοιτάξει επίσης αν είναι σχεδόν φούλ ο σκληρός από δεδομένα? Γιατί μερικές φορές φταίει και αυτό.
duffyduck Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο 3ος υποπτος ειναι format και επανεγκατασταση.
littlemousy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ορίστε και το report από το HD Sentinel. Τί θερμοκρασίες κοιτάω; Όσο για τον ελεύθερο χώρο, δεν είναι πρόβλημα, έχω πάνω από 50% free και στους 2. Το extreme memory profile παίζει να το έχω ανοίξει κατά λάθος ; γιατί συνειδητά δεν το έχω κάνει. Disk report 2013 03 11.txt
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μάλιστα... Οι σκληροί φαίνονται μια χαρά... Κατέβασε το hwmonitor και δες θερμοκρασίες...(postare foto) Τροφοδοτικο ποιο έχεις?
littlemousy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το τροφοδοτικό μου είναι PC Power & Cooling 610W και έχει και SLI ready το έχω σκανάρει για ιούς δεν υπάρχουν, ευτυχώς.
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 OMG φίλε μου!!!Χρειάζεσαι να πάρεις οπωσδήποτε ψύχτρα και να πετάξεις την στοκ που έχεις!!! Μην τον πολύ ζορίζεις με αυτές τις θερμοκρασίες!!! Σκόνες έχει μέσα? Του έχεις αλλαξει πάστες?? γνωριζω πολυ καλα οτι η στοκ ψυξη του 750 ειναι για πεταμα και κοροιδια και ντροπη θα προσθετα , οποτε αν εισαι με αυτη αρχιζε να ελεγχεις θερμοκρασιες ΕΙΔΙΚΑ αν εχει ενεργοποιησει κανα exteme memory profile χωρις να εχεις ρυθμισει ο ιδιος συχνοτητες και ρευματα (για να τρεχουν οι μνημες σου στα 1600) με στοκ ψυξη κατα 99% θα εχεις προβλημα και καπου εδω θα ρωτησω πώς παει ο υπολογιστης σου απο σκονες.. ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΕΙΣ!!! (ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ)
qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το τροφοδοτικό μου είναι PC Power & Cooling 610W και έχει και SLI ready το έχω σκανάρει για ιούς δεν υπάρχουν, ευτυχώς. φίλε πάρε ψυκτρα γιατί θα κλαις τον επεξεργαστή σου Είναι ντροπή αυτό το πράγμα που είχε κάνει η intel με τους επεξεργαστές μας ( και μετά λέει ο κόσμος ότι οι amd ψήνονται.. τουλάχιστον εκεί βάζουν σωστές στοκ ψυξεις ) και ευτυχώς που δε την έβαλα ούτε μια μέρα αυτή τη βλακεία Δεν είσαι πάντως ο πρώτος που του ψήνεται ο 750/760. σχεδόν όσοι είχαν στοκ είχαν χοντρά θέματα, αλλά εμφανίζονταν κυρίως τα καλοκαίρια Και είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλός για τα χρονάκια του ΥΓ και σε περιπτωση που αναρωτιεσαι ποιο ειναι το προβλημα με τις θερμοκρασιες σου, δες λιγο τις δικες μου (με αρκετο παραπανω ρευμα και πολλη παραπανω συχνοτητα..) παρε ψυκτρα γρηγορα.. και ριξε και κανα ξεσκονισματακι γιατι βλεπω και στη μητρικη σου πραγματα που ειναι ψιλοζεστα , μαλλον απο τη μακα που εχει πιασει
littlemousy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δηλαδή μόνο η ψύχτρα είναι το θέμα έτσι ; τί να πάρω ; Τώρα πρόσφατα το ξεσκόνισα, μάλλον πρέπει να το ξανακάνω. Α, όσο για την πάστα........δεν έχω καν.... <.< ... >.>
qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δηλαδή μόνο η ψύχτρα είναι το θέμα έτσι ; τί να πάρω ; Τώρα πρόσφατα το ξεσκόνισα, μάλλον πρέπει να το ξανακάνω. Α, όσο για την πάστα........δεν έχω καν.... <.< ... >.> αν παρεις ψυκτρα θα εχει παστα στη συσκευασια (μη τη ριξεις με το κιλο.. λιγη απλα να κανεις ενα λεπτο στρωμα) , αν ξεσκονισες εισαι οκ , μη ξεσκονισεις αλλο απο ψυκτρες μη ξοδευτεις και ιδιαιτερα , αλλα μην παρεις και κατι τελειως της πλακας.. θα σου προτεινα κατι τετοιες http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?from=autocomplete&keyphrase=coolermaster+hyper+212+evo http://www.skroutz.gr/s/416965/Corsair-Air-Series-A50.html?keyphrase=corsair+A50 αλλα ο,τι ψυκτρα και αν κοιταξεις, τσεκαρε πρωτα αν χωραει στο κουτι σου
littlemousy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δηλαδή κοιτάω γενικά κάπου στα 30~30+ ευρά; πάλι καλά. ντάξ, δεν θα την έκανα να στάζει κιόλας :ΡΣας ευχαριστώ όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα