Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση μου σχετιζεται με την εγγυηση της συσκευης. Να το παρω απο Γερμανο η απο καταστημα παραεισαγωγης; Στην 2ρη επιλογη θα ειναι φτηνοτερο κατα 100 και ευρω αλλα θα εχω θεμα αν χαλασει κατι;

Επισης καποιες αποριες για το αν ειναι η οχι κλειδωμενη η συσκευη και το κατα ποσο ξεκλειδωνεται χωρις να υπαρχει θεμα χασιματος εγγυησης παιζει; 

Δημοσ.

Απόδειξη αγορά να έχεις και είσαι κομπλέ.

Για service μπορείς να απευθυνθείς στους παρόχους κινητής.

Γιατί να πάρεις κλειδωμένο iPhone;

Από ποιό κατάστημα σκέφτεσαι να το αγοράσεις;

Επίσης, γιατί 4s και όχι 5 που το e-shop το δίνει 650€;

Δημοσ.

Στο θέμα της εγγύησης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Μέσω του IMEI της συσκευής καλύπτεσαι από τότε που το αγόρασες-ενεργοποιήθηκε το τηλέφωνο.Αν δεν ξέρεις εάν είναι κλειδωμένο ή όχι,ρωτάς το μαγαζί και σε περίπτωση που σου πουν είναι ξεκλείδωτο και τελικά δεν είναι τους το πας πίσω και μέσω rma τελείωσες.Από ποιο μαγαζί θες να πάρεις και γνωρίζεις ότι είναι παραεισαγωγές?Πες μας ποιο είναι το μαγαζί να βοηθήσουμε όσο μπορούμε,δεν θα κάνεις διαφήμιση.

Δημοσ.

Σκεφτομουν σε οποιο βρω πιο φτηνο το 32ρι   http://www.skroutz.gr/s/390485/Apple-iPhone-4S-32GB.html

Αν το παρω απο ebay θα εχω θεμα; Ενδεχεται να μην δεχεται την καρτα sim η να εχει αλλα θεματα; Επισης θα ειναι δυσκολο να περασω ελληνικο λογισμικο; Κατι αντιστοιχο δλδ απο αυτο που κανουν τα καταστηματα παραεισαγωγης! Αν εν τελη προχωρησω σε ebay η εγγυηση θα καλυπτεται απο την αντιπροσωπεια της iphone στην Ελλαδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...