harris19 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cAtWcvCxPhc παιδια εχει δει κανεις την ταινια αυτη??εχω ακουσει πολυ καλα σχολια...
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ναι την έχω δει... Αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ πάνω σε αυτό... Στο τέλος σκοτώνουν τον μπιν λαντεν...αλλά αυτόν δεν τον κρέμασαν στην αμερική? Τον μπερδεύω με κάποιον άλλο?
gavros10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ναι την έχω δει... Αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ πάνω σε αυτό... Στο τέλος σκοτώνουν τον μπιν λαντεν...αλλά αυτόν δεν τον κρέμασαν στην αμερική? Τον μπερδεύω με κάποιον άλλο? τον μπερδευεις με τον σανταμ χουσειν 1
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 δν με ενθουσιασε.μονο η τελευταια σκηνη με αγγιξε λιγο..αλλα βασικα αν ηταν για εναν ακυρο τυπο και οχι για τον λαντεν θα ειχε παει ακλαφτο. 1
Blacktan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 <p>δν με ενθουσιασε.μονο η τελευταια σκηνη με αγγιξε λιγο..αλλα βασικα αν ηταν για εναν ακυρο τυπο και οχι για τον λαντεν θα ειχε παει ακλαφτο.</p> Σωστά ... Ειδικά η πρώτη ώρα ειναι άκρως βαρετή .... Sent from my iPad using Insomnia
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 "Murica! Fuck yeah!" κατάσταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα