rayquaza Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σε ολο το insomnia Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με 2 λαπτοπ που εχω σπιτι... Οταν κατεβαζω, απο το μεγαλο μου ποιανει μαξ 480kbps και δεν ανεβαινει πιο πανω που να χτυπιεμαι, και η ταχυτητα περιηγησης στο ιντερνετ γινεται απλα ανυπαρκτη απο την αλλη, με το αλλο λαπτοπ ποιανω μαξ 650 και μπορω ανετα να σερφαρω στο ιντερνετ παραλληλα(υπαρχει μια καθυστερηση, αλλα οχι σε επιπεδο να θελω να το καψω) Ρυθμισεις δεν εχω πειραξει, και η αποσταση απο το μοντεμ ειναι ιδια και στα 2 λαπτοπ τα μοντεμ που χω χρησιμοποιησει ειναι Technicolor TG586N Kai Thomson TG586 Αν μπορουσατε να μου λυσετε το προβλημα θα ταν μεγαλη τιμη...
rayquaza Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 κανε update την καρτα δικτύου σου. στο device manager λεει οτι εχω τους τελευταιους drivers και στο προγραμμα της intel για τους drivers που θελουν update παλι το ιδιο εβγαλε
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Τι χαρακτηριστικά έχει ο ένας υπολογιστής και τι ο άλλος;
rayquaza Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) αυτος που σερνεται εχει Core 2 Duo T5750 2.0GHZ 2GB Ram Windows 8 Pro αυθεντικα Nvidia 8400M GS 256MB και το νετμπουκ που σαρωνει φοραει Atom 1.6GHz 1GB Ram Intel καρτα γραφικων 128ΜΒ Windows 7 του θειου... edit:εκανα χειροκινητο update τη καρτα δικτυου, και τωρα ποιανω max 550kbps... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2013 από rayquaza
rayquaza Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εχω δοκιμασει να αφησω το λαπτοπ με ανοιχτο μονο το τορρεντ και παλι δεν ανεβαινε πιο πανω... και τωρα παλι με 450 κατεβαζει
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 περα απο νεους drivers και ολα τα Updates Στα windows δεν παιζουν πολλα.δυστυχως με το ασυρματο εχω δει αρκετες διαφορες σε ταχυτητες.ελπιζω τα τεστ να μην ειναι απο τορρεντ γιατι κατι windows xp εχουν κατι Limitations στα active connections απο την μανα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα