efib Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Χμμμ Ray-Ban... Από τότε που τα πήρε η luxottica έχει πέσει πολύ η ποιότητα... G15 είναι polarised;
Morosana Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, efib είπε Χμμμ Ray-Ban... Από τότε που τα πήρε η luxottica έχει πέσει πολύ η ποιότητα... G15 είναι polarised; Ενημερωτικά είναι στον όμιλο 25 χρόνια, δεν είναι θέμα luxotica αλλά eco friendly υλικών. Στο θέμα serengeti η maui jim στα δικά μου μάτια τα Serengeti είναι ένα κλικ καλύτερα αλλά μπορεί να είναι θέμα συνήθειας ή συνθηκών (λόγω δουλειάς είμαι πολλές ώρες σε θάλασσα και προτιμώ τους φακούς 555 αντί των driver). Οποία και να πάρεις είναι σούπερ ποιοτικά
efib Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου @Morosana είχα ένα ζευγάρι από τα 90s και φαίνεται πιο ποιοτικό και καλύτεροι φακοί από τα Ray-Ban που κυκλοφορούν τώρα. Εσύ για οδήγηση και καθημερινότητα χρησιμοποιείς τον 555; @dis83έχεις να προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο φακό από vuarnet; Ψάχνω καλό φακό για οδήγηση/ηλιοφάνεια σε λογικές τιμές (πχ όχι jmm, masunaga κλπ).
dis83 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Τους polarized μόνο έχω δοκιμάσει. Lynx όχι. Είναι και για συγκεκριμένη χρήση άλλωστε. Γκρι για πολλά χρόνια, καφέ και το τελευταίο διάστημα μπλε. https://eu.vuarnet.com/en/blogs/mineral-glass-lenses Όπως προτείνουν και στο site τους για οδήγηση ιδανικοί είναι οι καφέ και οι γκρι, αλλά τώρα το καλοκαίρι νομίζω προτιμώ τους μπλε ακόμα και για οδήγηση. Πολύ ποιοτικοί φακοί και γυαλιά γενικότερα.
StamTheMan Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Αξιζει να βαλω polarized στα hawkers που εχω; Ειχα αλλαξει φακους με 30 ευρω καποτε,σε ενα πιο φθηνο σκελετο,αλλα δεν ασχοληθηκα απο οταν τα εχασα,μετα πηρα hawkers και ξεχαστηκα.
efib Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου @dis83οκ, θα πάω να ρίξω μια ματιά και στα vuarnet. Είναι ξεκούραστοι φακοί; Είχα κάτι Gucci που δεν είχα τρελαθεί κιόλας, ούτε με τα Ray-Ban μιας γνωστής μου.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ που θέλω αυτά εδώ και με τους συγκεκριμένους μωβ φακούς, κερδίζω κάτι ή είναι μόνο για εμφάνιση οι μωβ φακοί της Ray-Ban; (και το μπλε δεν θα με χάλαγε) Το κακό είναι ότι πρέπει να τους κάνω και μυωπίας τους φακούς. https://www.ray-ban.com/eu/sunglasses/RB3728yevi bio-based-gunmetal/8056262016985 Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Grim Ripper
Morosana Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 ώρες πριν, efib είπε @Morosana είχα ένα ζευγάρι από τα 90s και φαίνεται πιο ποιοτικό και καλύτεροι φακοί από τα Ray-Ban που κυκλοφορούν τώρα. Εσύ για οδήγηση και καθημερινότητα χρησιμοποιείς τον 555; @dis83έχεις να προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο φακό από vuarnet; Ψάχνω καλό φακό για οδήγηση/ηλιοφάνεια σε λογικές τιμές (πχ όχι jmm, masunaga κλπ). Ναι με τον 555 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θεωρητικά είναι everyday , driving και boating.
dis83 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 13 ώρες πριν, efib είπε @dis83οκ, θα πάω να ρίξω μια ματιά και στα vuarnet. Είναι ξεκούραστοι φακοί; Είχα κάτι Gucci που δεν είχα τρελαθεί κιόλας, ούτε με τα Ray-Ban μιας γνωστής μου. Δε νομίζω ότι οι εταιρίες που αναφέρεις μπορούν να μπουν σε σύγκριση με τη Vuarnet, ειδικά στο κομμάτι του φακού. 1
tzotzo Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 19 hours ago, StamTheMan said: Αξιζει να βαλω polarized στα hawkers που εχω; Ειχα αλλαξει φακους με 30 ευρω καποτε,σε ενα πιο φθηνο σκελετο,αλλα δεν ασχοληθηκα απο οταν τα εχασα,μετα πηρα hawkers και ξεχαστηκα. Δεν έχουν ήδη πολιτικούς φακούς; 19 hours ago, efib said: @dis83οκ, θα πάω να ρίξω μια ματιά και στα vuarnet. Είναι ξεκούραστοι φακοί; Είχα κάτι Gucci που δεν είχα τρελαθεί κιόλας, ούτε με τα Ray-Ban μιας γνωστής μου. Βρες ποιες μάρκες έχουν πολιτικούς zeiss. Θα πάθεις πλάκα με τους φακούς. 1
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, tzotzo είπε Δεν έχουν ήδη πολιτικούς φακούς; Απο οτι φαινεται οχι,αν διαβασεις παραπανω ενα ποστ το εξηγει ενα παιδι.
megapaixtaras Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 3:42 ΜΜ, Morosana είπε Ενημερωτικά είναι στον όμιλο 25 χρόνια, δεν είναι θέμα luxotica αλλά eco friendly υλικών. Στο θέμα serengeti η maui jim στα δικά μου μάτια τα Serengeti είναι ένα κλικ καλύτερα αλλά μπορεί να είναι θέμα συνήθειας ή συνθηκών (λόγω δουλειάς είμαι πολλές ώρες σε θάλασσα και προτιμώ τους φακούς 555 αντί των driver). Οποία και να πάρεις είναι σούπερ ποιοτικά ειναι οντως ενα και 2 κλικ πιο πανω.η τζιμ εχει θεμα με την ποιοτητα των υλικων ,βραχιονες κ.λ.π. οχι των φακων 2 ώρες πριν, tzotzo είπε Δεν έχουν ήδη πολιτικούς φακούς; Βρες ποιες μάρκες έχουν πολιτικούς zeiss. Θα πάθεις πλάκα με τους φακούς. ειναι οντως οι καλυτεροι.παιδια παρτε πολωτικους δεν βρισκω τον λογο με τον ηλιο να γινεται ολο και πιο δυνατος να μην εχετε πολωτικους.
northjohn Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 ώρες πριν, megapaixtaras είπε δεν βρισκω τον λογο με τον ηλιο να γινεται ολο και πιο δυνατος να μην εχετε πολωτικους. Πολύ σωστά, συμφωνώ απόλυτα. Ιδανικά εκτός από πολωτικοί οι φακοί να έχουν και εσωτερική επικάλυψη - φίλτρο κατά των αντανακλάσεων κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα σε persol (γυάλινοι φακοί luxottica) που αγόρασα φέτος. 1
life is music Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 11/5/2013 στις 2:53 ΠΜ, sphinxgr είπε Κρύσταλλα δεν θα έβαζα, μόνο και μόνο στη σκέψη ατυχήματος και ενώ τα φοράω. Απο κει και πέρα αυτό που λες με τις επιστρώσεις ίσως ισχύει σε μούφα φακούς, αν δεν τους προσέχεις ιδιαίτερα - μπαίνεις στη θάλασσα και τα αφήνεις έτσι για μέρες, ή τα πετάς απο δω και απο κει κλπ. Αν τα προσέχεις και καθαρίζεις σωστά δεν νομίζω ούτε γρατσουνίτσα να δεις. Καλησπέρα είμαι στην αναζήτηση για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μέχρι τα 100 ευρώ .Ποιες μάρκες να κοιτάξω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα