christopher0016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Άποψη μου Το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει πάντα. Σε επώνυμα brands μεγάλο ποσοστό της τιμής είναι η φίρμα μόνο. Πχ μια μπλούζα no name με μια μπλούζα επώνυμη, έχοντας ίδια ακριβώς υλικά κατασκευής η μία κοστίζει 10€ και η άλλη 50€ τα 40 ευρώ διαφορά είναι καθαρά το σηματακι της εταιρείας. τα τελευταία χρόνια παρατηρώ σε μαγαζιά με οπτικά βλέπεις πολύ καλές τιμές. Που στα καλά χρόνια όπου η φορολογία ήταν καλύτερη δεν υπήρχαν αυτές οι τιμές..
Menelaos83 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Στα ρουχα δεν ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις,το οτι το σηματακι ανεβαζει κατα ενα μερος την τιμη ναι αλλα αν τα πιασεις στην υφη καταλαβαινεις αμεσως το πιο ποιοτικο.Στα γυαλια τωρα εγω επειδη εχω χασει ενα ζευγαρι καλο δεν ασχολουμαι πλεον.Πηρα hawkers και τελος.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Οι φακοί είναι που αξίζουν, δεν είναι ακριβοί όμως σε σχέση με την τιμή απλά πληρώνουμε όνομα.
devil-ji Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 5 hours ago, Menelaos83 said: Στα ρουχα δεν ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις,το οτι το σηματακι ανεβαζει κατα ενα μερος την τιμη ναι αλλα αν τα πιασεις στην υφη καταλαβαινεις αμεσως το πιο ποιοτικο.Στα γυαλια τωρα εγω επειδη εχω χασει ενα ζευγαρι καλο δεν ασχολουμαι πλεον.Πηρα hawkers και τελος. Συνηθως παιρνω μπλουζες απο ζαρα, h&m κτλ Μου πηρε η αδερφη μου ενα Ralph Lauren, καμια σχεση. Πολυ καλυτερη υφη, δεν μυριζει ευκολα(στις μασχαλες) και βλεπεις γενικα οτι θα κρατησει πολυ περισσοτερο το ρουχο. 2
life is music Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στα γυαλιά ηλίου ..το ποιο σημαντικό είναι ο φακός .Αν φακός δεν είναι Καλός δεν αξίζει να το πάρεις ..Τέλος η μάρκα εμένα δεν μου λέει τπτ..διότι αγοράζεις ένα bmw που κάνει 50 χιλιάδες ευρώ και ένα toyota με 22 χιλιάδες ευρώ ...που σε αυτήν την περίπτωση μπορεί το toyota να είναι καλύτερο από το bmw ....Ποιος ο λόγος να πάρω bmw ε Επεξ/σία 12 Ιουλίου από life is music
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Στις 1/5/2019 στις 6:42 ΠΜ, christopher0016 είπε Άποψη μου Το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει πάντα. Σε επώνυμα brands μεγάλο ποσοστό της τιμής είναι η φίρμα μόνο. Πχ μια μπλούζα no name με μια μπλούζα επώνυμη, έχοντας ίδια ακριβώς υλικά κατασκευής η μία κοστίζει 10€ και η άλλη 50€ τα 40 ευρώ διαφορά είναι καθαρά το σηματακι της εταιρείας. τα τελευταία χρόνια παρατηρώ σε μαγαζιά με οπτικά βλέπεις πολύ καλές τιμές. Που στα καλά χρόνια όπου η φορολογία ήταν καλύτερη δεν υπήρχαν αυτές οι τιμές.. Εξαρταται απο την περιπτωση. Πολλες φορες οι μεγαλες εταιρειες βαζουν καλυτερα υλικα. π.χ ο calvin klein σκελετος που πηρα απο το ματι ματι για μυωπια, ηταν μεταλλικος και καλης ποιοτητας. Ενας πολυ παλιο γυαλι ηλιου armani που ειχε ο μπαμπας μου για δεκαετιες (μεχρι που απεβιωσε ο συγχωρεμενος και τωρα το κληρονομησα) ειναι σε αψογη κατασταση και ολο μεταλλικο. Απο την αλλη πλευρα ενα ηλιου hillfiger που ειχα αντεξε λιγα χρονια , εσπασε ο βραχιονας τους και δεν διορθωνοταν.
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Ενα φοβερο σκηνικο που βιωσα,ηταν το εξης. Ειμαστε σε γκρεμο,πανω απο τη θαλασσα,φοραω hawkers και ενας φιλος μου φοραει oakley. Μου δινει το γυαλι και μου λεει κοιτα τη θαλασσα. Ε λοιπον εβλεπα εντελως αλλα χρωματα στη θαλασσα και εβλεπα ΜΕΣΑ στη θαλασσα, ενω με τα hawkers με εκοβε η επιφανεια.
gpapadakis Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 hour ago, StamTheMan said: Ενα φοβερο σκηνικο που βιωσα,ηταν το εξης. Ειμαστε σε γκρεμο,πανω απο τη θαλασσα,φοραω hawkers και ενας φιλος μου φοραει oakley. Μου δινει το γυαλι και μου λεει κοιτα τη θαλασσα. Ε λοιπον εβλεπα εντελως αλλα χρωματα στη θαλασσα και εβλεπα ΜΕΣΑ στη θαλασσα, ενω με τα hawkers με εκοβε η επιφανεια. Τα Oakley ηταν polarized, τα hawkers οχι. 3
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Ότι και να πάρετε το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε Luxottica 😄 Luxottica's two main product offerings are sunglasses and prescription frames. The house brands include the following: Alain Mikli Arnette eyewear Costa Del Mar Eye Safety Systems (ESS) Luxottica Native Eyewear Oakley Oliver Peoples Persol Ray-Ban Sferoflex Vogue Eyewear The company also makes eyewear under license for the following designer labels: Giorgio Armani Armani Exchange Brooks Brothers Bulgari Burberry Chanel Coach Dolce & Gabbana Emporio Armani Michael Kors Miu Miu Polo Ralph Lauren Prada Ralph Eyewear Ralph Lauren Scuderia Ferrari Starck Biotech Paris Swarovski Tiffany & Co. Tory Burch Valentino Versace 5
AeonBeliever Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για γυαλιά λόγω της ευπάθειας βάσει της χρήσης που τους κάνουμε και ότι μετά από 3 χρόνια δεν ισχύει καμία εγγύηση προμηθευτή και θέλεις αλλαγή φακών ή τα πετάς. Πάραυτα, μπορείς να βρεις μάρκες σε χαμηλή τιμή όπως ο Margaritis Optics με δύο καταστήματα στην Αθήνα, όπου ανεξαρτήτως μάρκας τα δίνει όλα 59 ευρώ, σαν τιμή χονδρικής.
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ότι και να πάρετε το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε Luxottica 😄 Luxottica's two main product offerings are sunglasses and prescription frames. The house brands include the following: Alain Mikli Arnette eyewear Costa Del Mar Eye Safety Systems (ESS) Luxottica Native Eyewear Oakley Oliver Peoples Persol Ray-Ban Sferoflex Vogue Eyewear The company also makes eyewear under license for the following designer labels: Giorgio Armani Armani Exchange Brooks Brothers Bulgari Burberry Chanel Coach Dolce & Gabbana Emporio Armani Michael Kors Miu Miu Polo Ralph Lauren Prada Ralph Eyewear Ralph Lauren Scuderia Ferrari Starck Biotech Paris Swarovski Tiffany & Co. Tory Burch Valentino Versace η luxottica ειναι σχεδον μονοπωλειο. αλλα φτιαχνει τα γυαλια με τις προδιαγραφες που θελει ο καθενας. πχ η swarofski μπορει να θελει μεταλλικο ή πολυτιμους λιθους πανω η persol απλο πλαστικο κλπ παντως σιγουρα δεν αξιζει να δωσει καποιος 300 ευρω μονο για το ταμπελακι της μαρκας. Απλα εκει πληρωνεις τη μαρκα και το design. Επεξ/σία 14 Ιουλίου από The_Judas 1
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, The_Judas είπε παντως σιγουρα δεν αξιζει να δωσει καποιος 300 ευρω μονο για το ταμπελακι της μαρκας. Απλα εκει πληρωνεις τη μαρκα και το design. Mπορείς να πάρεις έναν δικό σου σκελετό πιο φθηνό που να σου αρέσει το σχέδιο και να βάλεις φακούς luxottica πάνω. Προϋπόθεση να ταιριάζουν. Πιο συνηθισμένες περιπτώσεις τα Περιπτερέημπαν
tutuyo Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου εγω παντως απο τοτε που εβαλα επωνυμο polarized (Oakley/Ray Ban) δεν μπορω να ξαναβαλω αλλο γυαλι πηρα κι ενα δευτερο ζευγαρι φτηνοτερο, μη polarized και απλα το παρατησα
efib Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Ψάχνω για ένα ζευγάρι γυαλιών για οδήγηση και για καθημερινή σε ημέρες με υψηλή ηλιοφάνεια. Έχω ξεχωρίσει τα Serengeti με drivers φακό και τα Maui jim με τον ροζ. Έχει κανείς εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες; Κάποια άλλη πρόταση; Θα μπορούσα να αγοράσω και 2 ζευγάρια για κάθε περίπτωση. Γενικά με ενδιαφέρει μόνο ο φακος και όχι ο σκελετός.
ioannischr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου εδω και δεκαετιες που γνωρισα τον G15 της rayban δεν ξαναφορεσα αλλο γυαλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα