Dante80 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, life is music said: Καλησπέρα είμαι στην αναζήτηση για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μέχρι τα 100 ευρώ .Ποιες μάρκες να κοιτάξω ? Σε αυτό το budget θα κοίταζα Hawkers και Polaroid με πολωτικούς φακούς. Και τα δύο κάτω από κατοστάρικο. Με λίγο σπρώξιμο μπορείς να βρεις και κάποιο Ray Ban σε αυτό το εύρος τιμών. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Dante80 1
sdikr Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 hours ago, megapaixtaras said: ειναι οντως ενα και 2 κλικ πιο πανω.η τζιμ εχει θεμα με την ποιοτητα των υλικων ,βραχιονες κ.λ.π. οχι των φακων ειναι οντως οι καλυτεροι.παιδια παρτε πολωτικους δεν βρισκω τον λογο με τον ηλιο να γινεται ολο και πιο δυνατος να μην εχετε πολωτικους. Με πολωτικούς μπορείς να έχεις θέμα αν έχεις βάλει ηλιοπροστασία στα τζάμια, με την ζελατίνα του κράνους και να βλέπεις περίεργους χρωματισμούς. Αυτό με την ηλιοπροστασία είναι θέμα και με τα αυτοκίνητα γύρω σου 2
life is music Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Σε αυτό το budget θα κοίταζα Hawkers και Polaroid με πολωτικούς φακούς. Και τα δύο κάτω από κατοστάρικο. Με λίγο σπρώξιμο μπορείς να βρεις και κάποιο Ray Ban σε αυτό το εύρος τιμών. Μπορώ να διαθέσω ένα 10ρικο και να πάω στα 110 ...Έχεις καμία αποψη για τα rayban τα justin ?
Dante80 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 37 minutes ago, life is music said: Μπορώ να διαθέσω ένα 10ρικο και να πάω στα 110 ...Έχεις καμία αποψη για τα rayban τα justin ? Δεν τα έχω δοκιμάσει, φαίνονται όμορφα στις εικόνες. Διαβάζω πως ο σκελετός δεν αντέχει στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, να πας να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα γυαλιά που θέλεις πριν προβείς σε αγορά. 1
life is music Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, Dante80 είπε Δεν τα έχω δοκιμάσει, φαίνονται όμορφα στις εικόνες. Διαβάζω πως ο σκελετός δεν αντέχει στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, να πας να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα γυαλιά που θέλεις πριν προβείς σε αγορά. Αυτό θα κάνω...για τα invu τι γνώμη έχεις ?
vagos789 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αναφορά σε κείμενο Επώνυμα γυαλιά ηλίου-αξίζουν; Αν μιλαμε για θεμα υγειας η απαντηση ειναι οχι. Αυτο μου ειπε ο οφθαλμιατρος.
Morosana Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν μιλαμε για θεμα υγειας η απαντηση ειναι οχι. Αυτο μου ειπε ο οφθαλμιατρος. Και τι προτείνει; Ηλεκτροκόλλησης; 2
life is music Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Dante80 είπε Δεν τα έχω δοκιμάσει, φαίνονται όμορφα στις εικόνες. Διαβάζω πως ο σκελετός δεν αντέχει στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, να πας να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα γυαλιά που θέλεις πριν προβείς σε αγορά. Τα δοκίμασα επάνω μου και μου άρεσαν πολύ και έτσι προχώρησα σε αγορά ...Όμως στο εύρος τιμής που κοίταζα δεν έβρισκα κάτι καλυτερο ....και persol που κοίταξα πηγαίνανε και αυτά στο θεό .Αλλά όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ ! 15 ώρες πριν, Dante80 είπε Δεν τα έχω δοκιμάσει, φαίνονται όμορφα στις εικόνες. Διαβάζω πως ο σκελετός δεν αντέχει στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, να πας να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα γυαλιά που θέλεις πριν προβείς σε αγορά. 15 ώρες πριν, Dante80 είπε Δεν τα έχω δοκιμάσει, φαίνονται όμορφα στις εικόνες. Διαβάζω πως ο σκελετός δεν αντέχει στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, να πας να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα γυαλιά που θέλεις πριν προβείς σε αγορά. Πάντως τα persol και τα maui jim είναι μια κατηγορία μόνα τους , αλλά και ποιο ακριβά .Όμως θεωρώ και πιστεύω πως όποιο γυαλί και να πάρεις κάνεις την δουλειά σου καλά.:) Επεξ/σία 5 Αυγούστου από life is music 1
tzotzo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου https://www.optikaliolios.gr/vendors/zeiss/zeiss-zs-22509s-001-polarized.htm https://www.skroutz.gr/c/2882/gialia-iliou/m/2356/Quiksilver/f/1045081/Polarized.html Έχει και η zeiss δικά της γυαλιά με πολωτικους φακούς αλλά και η quicksilver στο εύρος τιμής που ψαχνεις
Morosana Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Υπάρχει και ελληνική μάρκα με zeiss https://okiosunglasses.gr/manufacturer/carlzeissvisionsunlensdpt/
tzotzo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 hour ago, Morosana said: Υπάρχει και ελληνική μάρκα με zeiss https://okiosunglasses.gr/manufacturer/carlzeissvisionsunlensdpt/ αν ειναι cr39 ειναι πολωτικοι. αλλιως δεν ξερω αν αξίζει.
Morosana Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 ώρες πριν, tzotzo είπε αν ειναι cr39 ειναι πολωτικοι. αλλιως δεν ξερω αν αξίζει. Δεν το γνωρίζω, ίσως μια ερώτηση στη εταιρεία να βοηθήσει 1
mindreader Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καποτε, θεωρουσα οτι τα γυαλια ηλιου, εχουν οντως μια 'τρομερη' τεχνολογια ενσωματωμενη στους φακους τους. Με τον καιρο καταλαβα οτι το uv blocking, ειναι κατι που το κανει, με επιτυχια μαλιστα (δοκιμασμενο), ακομη και μια ....ειδικη ζελατινα για uv blocking απο το shein! Τοσο φτηνα και τοσο απλα! Απο εκει και περα βεβαια, θα πει κανεις, οτι παιζει ρολο η ποιοτητα των φακων, φυσικα το design κλπ. Κατα βαση λοιπον ομως, μαλλον αυτα 'πληρωνεις'. Το uv blocking, που ειναι αυτο για το οποιο κυριως αγοραζεις τα γυαλια ηλιου, ειναι αυτο για το οποιο πληρωνεις το λιγοτερο. Αρα λοιπον, με αυτο το σκεπτικο, πραγματικα πλεον δεν ξερω, αν αξιζει να δινει κανεις οντως πολλα χρηματα για γυαλια ηλιου. Πλεον ειναι σαν να πληρωνεις hype κατα 80%, σαν ενα ακριβο ρολοι... Εχω αναθεωρησει πολυ τις αποψεις μου σε σχεση με παλια, πλεον τα πολλα χρηματα για 'ακριβα' γυαλια, τα θεωρω κυριολεκτικα κοροϊδια, να ανοιγουν σαμπανιες στην υγεια των κοροϊδων στα καταστηματα οπτικων και στις εταιριες. Τουλαχιστον, αν δινω χρηματα, και ισως να δωσω αν το κρινω σκοπιμο, να ξερω γιατι τα δινω. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από mindreader
tzotzo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 9 hours ago, mindreader said: Καποτε, θεωρουσα οτι τα γυαλια ηλιου, εχουν οντως μια 'τρομερη' τεχνολογια ενσωματωμενη στους φακους τους. Με τον καιρο καταλαβα οτι το uv blocking, ειναι κατι που το κανει, με επιτυχια μαλιστα (δοκιμασμενο), ακομη και μια ....ειδικη ζελατινα για uv blocking απο το shein! Τοσο φτηνα και τοσο απλα! Απο εκει και περα βεβαια, θα πει κανεις, οτι παιζει ρολο η ποιοτητα των φακων, φυσικα το design κλπ. Κατα βαση λοιπον ομως, μαλλον αυτα 'πληρωνεις'. Το uv blocking, που ειναι αυτο για το οποιο κυριως αγοραζεις τα γυαλια ηλιου, ειναι αυτο για το οποιο πληρωνεις το λιγοτερο. Αρα λοιπον, με αυτο το σκεπτικο, πραγματικα πλεον δεν ξερω, αν αξιζει να δινει κανεις οντως πολλα χρηματα για γυαλια ηλιου. Πλεον ειναι σαν να πληρωνεις hype κατα 80%, σαν ενα ακριβο ρολοι... Εχω αναθεωρησει πολυ τις αποψεις μου σε σχεση με παλια, πλεον τα πολλα χρηματα για 'ακριβα' γυαλια, τα θεωρω κυριολεκτικα κοροϊδια, να ανοιγουν σαμπανιες στην υγεια των κοροϊδων στα καταστηματα οπτικων και στις εταιριες. Τουλαχιστον, αν δινω χρηματα, και ισως να δωσω αν το κρινω σκοπιμο, να ξερω γιατι τα δινω. Το να προστατέψει κάποιος τα μάτια του είναι ελαφρώς πιο σημαντικό από το να προστατέψει μια πλαστική σφραγίδα μην σπάσει μέσα στο backpack για παράδειγμα. Οι άνθρωποι κρίνουν τι δίνει value στα προϊόντα που αγοράζουν. Προσωπικό παράδειγμα έχω πάρει πάνω από 20 ζευγάρια hawkers και 6 επώνυμα την τελευταία 15ετια. Από τα hawkers έχουν μείνει μόνο τα κουτιά και από τα επώνυμα έχουν μείνει τα γυαλιά. Η ποιότητα των φακων συγκριτικά,έχει και άλλα χαρακτηριστικά, πόσο ξεκούραστοι είναι, τι χρωματική πιστότητα σου δίνουν, αν χαράσσονται κλπ. Οπότε το επιχείρημα οι εταιρίες και τα καταστήματα οπτικων ανοίγουν σαμπάνιες στην υγεία των κοροιδων, μάλλον κρύβει από πίσω την ανυπαρξία να αντιληφθεί κάποιος τι πληρώνει παρά επιβεβαιώνει τον αρχικό ισχυρισμό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα