fylatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Πρόσφατα επισκέφτηκα έναν εισαγωγέα γυαλιών και μάλλον έναν από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα και είδα ότι τα γυαλιά έρχονται σε κούτες των χιλίων και μετά μπαίνουν σε θήκες κλπ. Γιατί είναι τόσο premium προϊόν λοιπόν; Γιατί κοστίζουν πχ τα rayban wayfarer 130E και ένα μή επώνυμο με CE και BS EN 1836:2005 (ή άλλο iso) κάνουν πχ 15Ε; Πλαστικά τα μεν πλαστικά και τα δε. Στα οράσεως να το καταλάβω (και πάλι όχι σε όλα). Στην τελική αξίζει να πάρει κανείς πχ carrera polarized και όχι oem polarized στο ίδιο iso; Αν ναι γιατί; Και τα δύο bulk είναι απλά έχουν άλλη διανομή. (ΔΕΝ μιλάω για αγορές από πάγκους αλλά από καταστήματα οπτικών που πουλάνε και ανώνυμα γυαλιά ή πχ polaroid κα).
gigisoni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τον σκελετό πληρώνεις και την φίρμα, όχι τον φακό. Τι διαφορά έχει ένα ρούχο Dior πχ από ένα ρούχο πολύ καλού ράφτη; Πληρώνεις μάρκα, εκτός από ραφές και ποιότητα υφάσματος. 1
fylatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μα ο σκελετός, ειδικά σε κλασικά σχέδια είναι ίδιος, τη φίρμα δεν θέλω να την πληρώσω. Απλά ρωτάω αν ο φακός έχει κάποια διαφορά. Αν ο μεν εγκεκριμένος και ο δε έχει κάποια διαφορά για κάποιον που φορά πχ γυαλιά για την οδήγηση.
HamerZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Φακό μπορείς και να βάλεις άλλο, οπότε να δώσεις λεφτά περισσότερα στον φακό αντί για τον σκελετό
fylatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Φακό μπορείς και να βάλεις άλλο, οπότε να δώσεις λεφτά περισσότερα στον φακό αντί για τον σκελετό Μα γιατί να βάλω άλλο, όταν και οι δύο είναι polarized, uv400 με ίδιο iso και ce; Τι προσφέρει; Απλά όπως την είδα την κατάσταση (σε κούτες των χιλίων), ένιωσα πολύ κορόιδο για όσες φορές πήρα γυαλί και το ένιωσα premium. Αντικειμενικά, σε ποιότητα (οπτικά) δύο γυαλιά που το ένα είναι πχ αυτό http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Wayfarer-Sunglasses-with-Internal-Aztec-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2612805&SearchQuery=sunglasses&Rf-700=1001&Rf-800=-1,64&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=2&clr=Black και το άλλο αυτό http://www.staroptical.gr/sunglasses/carrera/carrera-carrera-6000-l-892-23-50-23.html τι διαφορά θα έχουν; Γιατί όπως προείπα και τα δύο πλαστικά είναι με πλαστικούς φακούς. Δεν παίζουν κρύσταλλα, επιστρώσεις κλπ.
gigisoni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ρε φιλαράκι, να το ξαναγράψουμε; Άλλο ν'αγοράζεις γυαλί carrera και άλλο να γράφει πάνω asos. Η φίρμα πληρώνεται πάντα πιο ακριβά, ακόμα και τα πάντα να είναι ίδια ανάμεσα σε δύο προιόντα.
mary Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Η ασος τι ειναι;;; Για 95ευρω τα καρερα ειναι αρκετα καλά νομιζω! 1
fylatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Η ασος τι ειναι;;; Για 95ευρω τα καρερα ειναι αρκετα καλά νομιζω! Ναι αλλά γιατί; Δεν είναι κινητό ή υπολογιστής για να έχει διαφορά, δεν είναι καν μαϊμού. Απλά είναι κατασκευασμένα για την εταιρεία. Γιατί να δώσω 95; Και το είναι φίρμα δεν με καλύπτει. Είναι αλήθεια μόνο αυτό; (η assos έχει ρούχα κλπ και στέλνει δωρεάν Ελλάδα)
gigisoni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ναι αλλά γιατί; Δεν είναι κινητό ή υπολογιστής για να έχει διαφορά, δεν είναι καν μαϊμού. Απλά είναι κατασκευασμένα για την εταιρεία. Γιατί να δώσω 95; Και το είναι φίρμα δεν με καλύπτει. Είναι αλήθεια μόνο αυτό; Τρολάρεις; Εσύ είσαι φίρμα και πουλάς κάτι στην x τιμή. Είναι δυνατόν εμένα που δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου να πουλήσω, ακόμα και το ίδιο ακριβώς προιόν στην ίδια τιμή μ'εσένα; Αν το κάνω, ο πελάτης θα πάει να ψωνίσει την φίρμα που ξέρει κι εγώ θα μείνω στα αζήτητα. Αναγκαστικά για να σε χτυπήσω και να πάρω μερίδιο της αγοράς, θα πουλήσω πιο φθηνά από εσένα. Αν και πάλι δεν μπορείς να το καταλάβεις, είτε μας δουλεύεις βραδιάτικα, είτε άσε καλύτερα δεν λέω. Και στις δυο περιπτώσεις, εγώ αποχωρώ. 1
mary Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Φιλοσοφημένες απορίες συμφορουμίτη!!!! Γιατι το θεωρω καλή τιμη τα 95; Τι να σου πω, δε ξερω. Ισως γιατι εχω δωσει περισσότερα λεφτά για γυαλιά μυωπιας που τα 95 για ηλίου μου φαινονται πολύ καλά. Αυτα που εχω τωρα ειναι ψιλοαγνωστης μαρκας (δε τη θυμαμαι) και τα πληρωσα 70. Τα 15 ομως για τα ασος θα τα εδινα με πολυ δυσπιστια. Εδω με 5 ευρω (καλά, στις εκπτώσεις ομως) πουλαν γυαλιου ηλίου στα H&M!!!
fylatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τρολάρεις; Εσύ είσαι φίρμα και πουλάς κάτι στην x τιμή. Είναι δυνατόν εμένα που δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου να πουλήσω, ακόμα και το ίδιο ακριβώς προιόν στην ίδια τιμή μ'εσένα; Αν το κάνω, ο πελάτης θα πάει να ψωνίσει την φίρμα που ξέρει κι εγώ θα μείνω στα αζήτητα. Αναγκαστικά για να σε χτυπήσω και να πάρω μερίδιο της αγοράς, θα πουλήσω πιο φθηνά από εσένα. Αν και πάλι δεν μπορείς να το καταλάβεις, είτε μας δουλεύεις βραδιάτικα, είτε άσε καλύτερα δεν λέω. Και στις δυο περιπτώσεις, εγώ αποχωρώ. και καλά κάνεις, ούτε τρολάρω ούτε τίποτα. Απλά θέλω κάτι παραπάνω για να καταλάβω πχ γιατί ένα mac θα έπρεπε με την ίδια λογική να κάνει 10000 και ένα turbox 400. Η φίρμα καλή αλλά τα hm όπως προείπε και η συμφορουμίτισσα (; ) είναι περίπου 20 φορές πιο φθηνά. Με 20 φορές πιο φθηνά πόσο χειρότερη είναι η ποιότητα; Ειδικά αν αυτή πιστοποιείται. Αυτό ρωτάω. Όχι το προφανές. Ξέρω ότι την φίρμα την πληρώνεις, για την ποιότητα των φθηνών δεν ξέρω. υγ και εγώ έχω δώσει 100άδες σε γυαλιά, αλλά μερικά ένιωσα ότι τα αξίζουν και άλλα όχι. Στα ηλίου τι παίζει; Τι vfmoney παίρνει κανείς με 5-15 ευρώ έναντι των 90-150 1
mary Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλά μη περιμενεις πιστοποιηση για τα γυαλιου ηλιου H&M ιδια με αυτη πχ των ντίζελ σε οπτικά κατστήματα. Προσωπικά τα θεωρω ιδια με αυτά απο τους μαύρους!
fylatos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλά μη περιμενεις πιστοποιηση για τα γυαλιου ηλιου H&M ιδια με αυτη πχ των ντίζελ σε οπτικά κατστήματα. Προσωπικά τα θεωρω ιδια με αυτά απο τους μαύρους! Ok, όχι των hm, αλλά αυτά που πουλάει ο οπτικός παράλληλα μαζί με τα diesel? Αυτά που πουλάει πχ η ASOS που έχουν την πιστοποίηση; 'Η τα πολύ φθηνά polaroid που τα βγάζει και εταιρεία με τεράστια εμπειρία στα φίλτρα; Polaroid με 1/3-1/4 στην τιμή γιατί όχι; Και δεν τρολάρω. Αλήθεια το ρωτάω γιατί πονάω τα λεφτά μου και τα μάτια μου. Ψάχνω να βρω απλά την πιο σωστή και οικονομική λύση. 2
Pa0ki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ρε αδερφέ είναι σα να μας ρωτάς γιατί ένα τζιν dolce&gabbana είναι 200-300€ πιο ακριβό από ένα lee και αν αξίζει Τη μάρκα πληρώνεις, αν σου φαίνονται πολλά μην τα δίνεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα