coolerman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 γίνετε μόνο αλλαγή το digitizer;; η lcd είναι αθικτή..η πάμε γιά πακετό digitizer+lcd από τήν στιγμή πού δέν αλλάζει μόνο το digitizer. τό πήγε σε κατάστημα και της είπαν 350 ευρώ γιά αλλαγή τής φίλης μου.(τής έφυγε από το χέρι το iphone καί έπαθε αυτό πού έπαθε) γνωρίζει κάποιος πάνω σε αυτό το θέμα;;
nikoskon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Συνήθως πάνε πακέτο αυτά μαζί και με το front cover. Ή αν βρεις μόνο digitizer, θα είναι τόσο ακριβό όσο το πακέτο με την LCD. Sent from my iPhone using Insomnia Από eBay πάντα. Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Συνήθως πάνε πακέτο αυτά μαζί και με το front cover. Ή αν βρεις μόνο digitizer, θα είναι τόσο ακριβό όσο το πακέτο με την LCD. Sent from my iPhone using Insomnia Από eBay πάντα. Sent from my iPhone using Insomnia Τό digitizer δεν είναι τόσο ακριβό, δέν ξέρω άν είναι fix( καί για αυτό κάνω τήν ερώτηση) μαζί με τήν lcd και δέν βγεί μέ θερμό αέρα..εκεί το φοβάμαι! ναί από ebay θα το αγοράσω,άλλο να δώσεις 20/40 ευρώ για digitizer και άλλο 200+ μαζί με lcd.
iMarilina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Τό digitizer δεν είναι τόσο ακριβό, δέν ξέρω άν είναι fix( καί για αυτό κάνω τήν ερώτηση) μαζί με τήν lcd και δέν βγεί μέ θερμό αέρα..εκεί το φοβάμαι! ναί από ebay θα το αγοράσω,άλλο να δώσεις 20/40 ευρώ για digitizer και άλλο 200+ μαζί με lcd. Απέφυγέ το το ebay, αγόρασα εγώ μπρος και πίσω για το 4s του άντρα μου σε καλή τιμή που ήθελε να γίνει μετατροπή από άσπρο σε μαύρο, και το έφτιαξε ο φίλος ο τεχνικός, και μετά από 2 μήνες έβγαλε προβλήματα η οθόνη (μαύριζε και έβγαζε άσπρη γραμμή για μερικά λεπτά) και αναγκάστηκα να παραγγείλω μέσω του τεχνικού καλή οθόνη στα 85 ευρώ (ναι μεν ακριβή αλλα δεν υπήρχε άλλη επιλογή, δεν ξαναεμπιστεύομαι απομιμήσεις). Αν θέλεις στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλέφωνό του να σου πει και ο ίδιος τί να προτιμήσεις για να είσαι σίγουρος.
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Απέφυγέ το το ebay, αγόρασα εγώ μπρος και πίσω για το 4s του άντρα μου σε καλή τιμή που ήθελε να γίνει μετατροπή από άσπρο σε μαύρο, και το έφτιαξε ο φίλος ο τεχνικός, και μετά από 2 μήνες έβγαλε προβλήματα η οθόνη (μαύριζε και έβγαζε άσπρη γραμμή για μερικά λεπτά) και αναγκάστηκα να παραγγείλω μέσω του τεχνικού καλή οθόνη στα 85 ευρώ (ναι μεν ακριβή αλλα δεν υπήρχε άλλη επιλογή, δεν ξαναεμπιστεύομαι απομιμήσεις). Αν θέλεις στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλέφωνό του να σου πει και ο ίδιος τί να προτιμήσεις για να είσαι σίγουρος. Σε ευχαριστώ iμαριλίνα γιά την πληροφόρηση,θα το παίξω κορώνα-γράμματα δυστηχώς.. άλλο 200 και άλλο 350 ευρώ (ελλάδα) άν έχει κάποια λίνκ/τιμή ο τεχνικός σου να μού προτίνει/νεις,θα το εκτιμήσω δεόντως. τήν αλλαγή (lcd) θα τήν κάνω εγώ,πιάνουν τα χέρια μου
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Απέφυγέ το το ebay, αγόρασα εγώ μπρος και πίσω για το 4s του άντρα μου σε καλή τιμή που ήθελε να γίνει μετατροπή από άσπρο σε μαύρο, και το έφτιαξε ο φίλος ο τεχνικός, και μετά από 2 μήνες έβγαλε προβλήματα η οθόνη (μαύριζε και έβγαζε άσπρη γραμμή για μερικά λεπτά) και αναγκάστηκα να παραγγείλω μέσω του τεχνικού καλή οθόνη στα 85 ευρώ (ναι μεν ακριβή αλλα δεν υπήρχε άλλη επιλογή, δεν ξαναεμπιστεύομαι απομιμήσεις). Αν θέλεις στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλέφωνό του να σου πει και ο ίδιος τί να προτιμήσεις για να είσαι σίγουρος. Δεν ειναι ολες οι απομιμησεις ιδιες.Υπαρχουν και καλες ,που κρατανε οσο και οι οριτζιναλ.Απλα θελει ψαξιμο,.
iMarilina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Απέφυγέ το το ebay, αγόρασα εγώ μπρος και πίσω για το 4s του άντρα μου σε καλή τιμή που ήθελε να γίνει μετατροπή από άσπρο σε μαύρο, και το έφτιαξε ο φίλος ο τεχνικός, και μετά από 2 μήνες έβγαλε προβλήματα η οθόνη (μαύριζε και έβγαζε άσπρη γραμμή για μερικά λεπτά) και αναγκάστηκα να παραγγείλω μέσω του τεχνικού καλή οθόνη στα 85 ευρώ (ναι μεν ακριβή αλλα δεν υπήρχε άλλη επιλογή, δεν ξαναεμπιστεύομαι απομιμήσεις). Αν θέλεις στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλέφωνό του να σου πει και ο ίδιος τί να προτιμήσεις για να είσαι σίγουρος. Δεν ειναι ολες οι απομιμησεις ιδιες.Υπαρχουν και καλες ,που κρατανε οσο και οι οριτζιναλ.Απλα θελει ψαξιμο,.Εννοια σου και γω το ψαξα ΠΟΛΥ. Αλλα επεσα στην περίπτωσηΣταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
nikoskon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Απορία Στο ebay βρίσκει κανείς "Genuine" back covers για iPhone 6 πχ. Πόσο "Genuine" είναι αφού υποτίθεται πως στο πίσω μέρος είναι τυπωμένο το ΙΜΕΙ της συσκευής; Είναι δυνατόν ή μας δουλεύουν; Το ίδιο περί γνησιότητας ισχύει και για LCD/Digitizers/front covers απλά εκεί δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος άλλος ελέγχου.
esykas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 γνήσια είναι μόνο όταν βγαίνει από τηλέφωνο επάνω στο εμπόριο υπάρχουν μόνο καλής ποιότητος που στη τιμή που τις πουλάνε στο ebay καλύτερα πας στον τεχνικό και έχεις και μια εγγύηση τώρα στο θέμα αλλαγής μόνο ντιτζιτερ δεν!!!!!!! δείτε όσα βίντεο θέλετε στον γοογλε για να καταλάβετε έχω δοκιμάσει εις γνώση μου και το είδα στη πράξη τα υπόλοιπα που λέγονται αν πιάνει το χέρι σου τα ακούω βερεσέ οι επισκευαστές αλλάζουν και τα δύο μαζί over
nikoskon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 esykas μάλλον έχει να κάνει και με την στεγανότητα αλλά με πιθανή εισροή σκόνης κλπ. Εν ολίγοις δεν μπορεί να βρεθεί back cover τύπου ΟΕΜ. Δηλαδή από το ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνουν τα γνήσια αλλά χωρίς ΙΜΕΙ κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα