Kotsos87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, μιας και πηρα καινουργιο αυτοκινητο θελω να το πλυνω για πρωτη φορα...θελω να αγορασω καθαριστικα για το αυτοκινητο και για το εσωτερικο και κυριως για το εξωτερικο του μερος...πιο συγκεκριμενα σκεφτομαι για ενα πιεστικο για να πλενω το αυτοκινητο αλλα φοβαμαι γιατι διαβαζω οτι αλλιωνουν το χρωμα και διαφορα τετοια και οτι δεν ενδεικνυνται τα πιεστικα!...ισχυει?σε περιπτωση που δεν παρω πιεστικο και πλενω δηλαδη με το λαστιχο, τι σαπουνια και σφουγγαρια και τα λοιπα προτινεται! θελω τις καλυτερες δυνατες λυσεις.. ευχαριστω!
Tenshi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αν φοβάσαι το πιεστικό: -Λάστιχο+2 κουβάδες -καλό σαπούνι -καλό σφουγγάρι -καλή πετσέτα μικροινών -κλασικό chamois δέρμα για τζάμια και λοιπές επιφάνειες Έχεις τελειώσει πλύσιμο μέσα-έξω σε max. 1 ώρα.
andreapaog328 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 προσωπικά περισσοτερο φοβάμαι τα καθαριστικά σαμπουαν και αφρολουτρα που πουλανε για το πλυσιμο παρα το πιεστικο. εχω ενα karcher και πραγματικά δε νοιώθει . χρειάζεσαι και ένα καλό πετσινο πανί για το στέγνωμα. μη διανοηθείς να το πλύνεις χωρίς να το στεγνώσεις μετά, ειδικά αν ειναι μαυρο πρόσεχε το σφουγγαρι να μη ταφηνεις κάτω, κολλαει πέτρες μετα και σου κανει γρατσουνιες.
sofiathereal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 η meguiars ειναι εγγυηση... εαν εχεις ορεξη για διαβασμα οριστε http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewforum.php?f=8 1
Kotsos87 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 πιο πολυ το ψήνω για ενα καλο πιεστικό αλλά φοβαμαι μην αλλιωνει το χρωμα και τετοια.... ειναι αφοβο? ή καλυτερα να παρω σφουγγαρια και τετοια???
gpgalanis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Φιλε αγορασες αμαξι; Και θες και να το πλενεις; Αυτη την εποχη; Προνομιουχος! 5
Kotsos87 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Φιλε αγορασες αμαξι; Και θες και να το πλενεις; Αυτη την εποχη; Προνομιουχος! ναι αλλα θα ηθελα κατι πιο σοβαρο σαν απαντηση αλλιως μην απανταμε καθολου! ευχαριστω! 1
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο tenshi εδωσε καλες συμβουλες για εξωτερικο πλυσιμο αν εχεις μερακι. Εγω χρησιμοποιω υγρο πιατων εδω και 13 χρονια στο αμαξι και τα απλα σφουγκαρια και το χρωμα εχει διατηρηθει οπως στην αρχη αλλα πιστευω μεγαλη σημασια παιζει που το εχω σε πυλωτη και δεν το χτυπαει ο ηλιος παρα το τι σαπουνια χρησιμοποιεις. Για εσωτερικα θελεις αλλα τοσα για να κανεις καλη δουλεια, δεν εχω ασχοληθει πολυ γιατι ειναι ακριβα, το μονο που παιρνω καμια φορα ειναι γαλακτωμα της autoglym vinyl and rubber και κανω ταμπλο,πλαστικα και ελαστικα μερη και το συντηρει πολυ καλα. Σκεψου οτι κανει 20 ευρω μονο αυτο... και μετα μπορεις να παρεις και για τα δερματινα καθισματα αλλο γιατι αυτο δεν κανει η να παρεις σκουπα στερεων/υγρων αν εχεις υφασματινα καθισματα,
Kotsos87 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 αν παρω τελικα πιεστικο...πιο προτινετε? πιο ειναι η καλυτερη επιλογη για πλυσιμο αυτοκινητου ωστε να μην εχω κανενα θεμα με χρωμα και τα λοιπά?? και επισης με το πιεστικο τι σαπουνι να χρησιμοποιω? τι εχετε να προτινεται? ευχαριστω!
kakofonixx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 δε νομιζω οτι τα πιεστικα καταστρεφουν το χρωμα, απλα πιο πολυ αγχωνεσαι γιατι το αυτοκινητο ειναι καινουριο! (καλοταξιδο btw) εγω εχω ενα μικρο πιεστικο της bosch και χρησιμοποιω απλο υγρο πιατων οταν το πλενω με τα πιεστικα απλα πρεπει να μην ψεκαζεις το νερο απο πολυ κοντινη αποσταση γιατι μπορει να δημιουργησει λακουβες στη λαμαρινα απο την πιεση και επισης να προσεχεις (αν και αυτο παει πιο πολυ οταν πλενεις μοτοσυκλετα) να μην ψεκαζεις το ψυγειο του νερου γιατι θα στραβωσει! τελος σε σημεια που θεωρεις ευαισθητα ή ας πουμε μια κουτσουλια που δε φευγει ευκολα καλο ειναι να ψεκαζεις υπο καποια κλιση στο πιεστικο καλα πιεστικα θεωρουνται τα karcher και τα bosch
Kotsos87 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 δε νομιζω οτι τα πιεστικα καταστρεφουν το χρωμα, απλα πιο πολυ αγχωνεσαι γιατι το αυτοκινητο ειναι καινουριο! (καλοταξιδο btw) εγω εχω ενα μικρο πιεστικο της bosch και χρησιμοποιω απλο υγρο πιατων οταν το πλενω με τα πιεστικα απλα πρεπει να μην ψεκαζεις το νερο απο πολυ κοντινη αποσταση γιατι μπορει να δημιουργησει λακουβες στη λαμαρινα απο την πιεση και επισης να προσεχεις (αν και αυτο παει πιο πολυ οταν πλενεις μοτοσυκλετα) να μην ψεκαζεις το ψυγειο του νερου γιατι θα στραβωσει! τελος σε σημεια που θεωρεις ευαισθητα ή ας πουμε μια κουτσουλια που δε φευγει ευκολα καλο ειναι να ψεκαζεις υπο καποια κλιση στο πιεστικο καλα πιεστικα θεωρουνται τα karcher και τα bosch ποια αποσταση ειναι η καλυτερη και η ασφαλεστερη για να μην εχω θεμα με λακουβες και οτιδειποτε? ευχαριστω!
andreapaog328 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 ε δε θα τη μετράς και με το μέτρο. θα δεις και μόνος σου. στην αρχή είναι νερό με πολύ μεγάλη πίεση και προς το τέλος γίνεται ατμός. δε το βάζεις στους 10 ποντους γιατι αλλιως δε θα τελειώσεις ποτέ. μισο+ μέτρο. δε το πας πολύ κοντα στις χαραμάδες γενικά, αλλιώς θα μπεί μέσα. το karcher που έχω παίρνει δικό του σαπούνι. το παίρνεις σε μπιτόνι. νομίζω λεει πάνω οτι θέλει ξέπλυμα γρήγορα.
Kotsos87 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 για να τελειωνουμε εσεις τι θεωρειτε καλυτερη λυση? τι προτινετε εν τέλη?? ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μην σας κουρασα!
bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δεν θελω να φανω μπρουκλης αλλα με εξοδα καθαριστικων ποσο μαλλον πιεστικων και τζερτζελε σιγουρα δεν συμφερει ενα πλυντηριο μια στο τοσο ?
gpgalanis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 ναι αλλα θα ηθελα κατι πιο σοβαρο σαν απαντηση αλλιως μην απανταμε καθολου! ευχαριστω! Φιλε οταν θα κανεις δικο σου φορουμ να βαλεις τους κανονες σου. Πχ επιτρεπονται μονο ανθρωποι χωρις χιουμορ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα