chaos748 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Εχω εναν i5-2500 στα 3,3Ghz με μαμα ψυχτρα πανω του . Συμφωνα με το core temp οι θερμοκρασιες του ηταν περιπου στους 30-35 βαθμους και σε full stres φτανανε μεχρι 65. Αγορασα μια Η100i της corsair την οποια συνδεσα κ σε καποια φαση βλεπω λιγο καπνο κ κλεινω το pc αμεσως.Βαζω παλι την ψυχτρα του κουτιου του(μια intel ειναι ) και δουλευει κανονικα ο υπολογιστης αλλα ο cpu παει σε θερμοκρασιες 90-95 βαθμους ακομα κ με το που ανοιγει ο υπολογιστης. Τι μπορει να φταιει?? (η ψυχτρα μου γυρναει κανονικα και εχει και θερμοαγωγιμη παστα)
dimuscrossfire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 φίλε μου κάτι δεν έχεις κάνει σωστά.μάλλον δεν την έχεις κουμπώσει καλά.για αυτό και αυτές οι θερμοκρασίες.κάπου είναι στον αέρα.τσέκαρε το αυτό που σου λέω.αυτό είναι 100%.όσο για την H100i το ίδιο συμβαίνει.είχα κι εγώ τέτοιο θέμα.μου ανέβαζε 90 βαθμούς και έκλεινε.έπρεπε να την γυρίσω στο πλάι για να κουμπώσει σωστά.κάνε το ίδιο.όσο για την πάστα να βάλεις σωστή ποσότητα αφού καθαρίσεις την υπάρχουσα πάστα του επεξεργαστή και της ψήκτρας.θέλει περίπου 3 μικρά μπαλάκια και άπλωσε της ομοιόμορφα στον επεξεργαστή με μία κάρτα ώστε να έχει όλη η επιφάνεια πάστα.όχι υπερβολές στην πάστα και ξεχειλίσει
chaos748 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ειχες δικιο.την κουμπωσα καλυτερα και τωρα ειναι ενταξει.ευχαριστω!
dimuscrossfire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 τίποτα φίλε.για αυτό είμαστε εδώ.πάντως έκανες καλή επιλογή στην υδρόψυξη.εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος
WalkerSW Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο καπνος που είδες δεν σε ανησυχεί καθολου? Η αφού το pc δουλεύει τωρα.... δεν μαμιέται ποιος ασχολείται? 1
chaos748 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τον καπνο τον εβγαλε με την Η100i,την αποσυνδεσα και εβαλα την παλια μου.σημερα πηγα την Η100i στο πλαισιο κ μου την αλλαξανε κ τωρα θα την ξαναβαλω
trek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πάλι καλά που σου κοψε αμέσως και έκλεισες το pc. Bάρεσα 2 εγκεφαλικά ίσα που διάβασα το πρώτο post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα