Antwni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω μια κάμερα για το αυτοκίνητο! Το budget είναι γύρω στα 50 ευρώ!! Έχετε κάποια να προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 chinavision.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Κάτι συγκεκριμένο και γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 γιατι μας ειπες γιατι ακριβως το θες για να σου προτεινουμε συγκεκριμενο μοντελο?το Budget δεν μου λεει κατι απο μονο του.ψαξε και λιγο ντε.τοσες εχει εκει μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Γιατί να θέλει ένας άνθρωπος την κάμερα στο αυτοκίνητο? Για να καταγράφει τα ταξίδια του... Δεν ξέρω τίποτα για αυτό ρωτάω εσας Το budget μπορεί να ανέβει λίγο...αν αξίζει τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 στην ρωσια τα χουν για τις τρακες+ασφαλιστικες... τουλ.720p και οσο μεγαλυτερη γωνια μπορει να εχει ο φακος.δεν χρειαζετε ενσωματωμενη οθονη και οσο γινεται πιο διακριτικη!μερικες ειχαν και μια 2η καμερα για καταγραφη μεσα στην καμπινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 στην ρωσια τα χουν για τις τρακες+ασφαλιστικες... Ναι το ξέρω αυτό...εγώ σκέφτομαι να το βάλω για να καταγραφω τα ταξίδια...λες να είναι μλκια? Δεν ξέρω αλλά μου έχει καρφωθεί να το κάνω τουλ.720p και οσο μεγαλυτερη γωνια μπορει να εχει ο φακος.δεν χρειαζετεενσωματωμενη οθονη και οσο γινεται πιο διακριτικη!μερικες ειχαν και μια 2η καμερα για καταγραφη μεσα στην καμπινα... Έχεις δει τίποτα σε αυτήν την τιμή? Ή εκτοξεύτεται πάνω στο 100αρικο? Γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω τόσα λεφτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα