Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συγκεκριμένο έχει θέμα όταν και η κάρτα γραφικων ενεργοποιείτε στα παιχνίδια, ακόμα και με βάση . έχω παρατηρήσει  και ανεβάσματα στην θερμοκρασίας μόνο με cpu. είναι και λίγο δυστροπο στο άνοιγμα τα εχουν κάνει χάλια μέσα(άλλο πλεονεκτημα των dekstop--> συντήρηση) . Πάντως δεν νομίζω να είναι θέμα βρώμας λιγους μήνες το έχω ...

καμια φορα εχει να κανει και με προβληματικο σχεδιασμο.. δυστυχως δεν πεφτει παντα η μελετη που πρεπει για να ψυχονται σωστα τα λαπτοπ και ο,τι και να κανεις ειναι ζεστα 

εγω ηδη εχω κλαψει 2 σκληρους στο λαπτοπ μου απο τη ζεστη και η cpu εδω και χρονια βαραει κατι 85αρια ξεγυρισμενα , ευτυχως εχει αποδειχθει σκυλι 

εδω και ενα χρονο παντως πηρα βαση με φουρφουρια  και μειωσα αρκετα  το προβλημα, ομως ειναι ενοχλητικη και δε μπορω να τη παιρνω μαζι μου 

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν θα έλεγα οτι έχω παρατηρήσει διαφορά στην συμπεριφορα με το περασμα του χρόνου΄, πάντως δεν είναι και πολλά τα λαπτοπς που έχουν έυκολα προσβάσιμα ανεμηστηρα , πόσο μάλλον το δικο μου που μεσα είναι εφιάλτης

Δημοσ.

δεν θα έλεγα οτι έχω παρατηρήσει διαφορά στην απόδοση με το περασμα του χρόνου΄, πάντως δεν είναι και πολλά τα λαπτοπς που έχουν έυκολα προσβάσιμα ανεμηστηρα , πόσο μάλλον το δικο μου που μεσα είναι εφιάλτης

αμα θες να δεις εφιαλτη , βαλε να δεις βιντεο με  λυσιμο απο hp.. 

ουτε που το τολμαω :P

απο την αλλη ειχαμε ανοιξει με ενα φιλο μου ενα vaio και ηταν πολυ απλο

μεχρι και τα macbook pro ειναι απλα για το ονομα του θεου !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...