qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το συγκεκριμένο έχει θέμα όταν και η κάρτα γραφικων ενεργοποιείτε στα παιχνίδια, ακόμα και με βάση . έχω παρατηρήσει και ανεβάσματα στην θερμοκρασίας μόνο με cpu. είναι και λίγο δυστροπο στο άνοιγμα τα εχουν κάνει χάλια μέσα(άλλο πλεονεκτημα των dekstop--> συντήρηση) . Πάντως δεν νομίζω να είναι θέμα βρώμας λιγους μήνες το έχω ... καμια φορα εχει να κανει και με προβληματικο σχεδιασμο.. δυστυχως δεν πεφτει παντα η μελετη που πρεπει για να ψυχονται σωστα τα λαπτοπ και ο,τι και να κανεις ειναι ζεστα εγω ηδη εχω κλαψει 2 σκληρους στο λαπτοπ μου απο τη ζεστη και η cpu εδω και χρονια βαραει κατι 85αρια ξεγυρισμενα , ευτυχως εχει αποδειχθει σκυλι εδω και ενα χρονο παντως πηρα βαση με φουρφουρια και μειωσα αρκετα το προβλημα, ομως ειναι ενοχλητικη και δε μπορω να τη παιρνω μαζι μου 1
naturegodtm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 δεν θα έλεγα οτι έχω παρατηρήσει διαφορά στην συμπεριφορα με το περασμα του χρόνου΄, πάντως δεν είναι και πολλά τα λαπτοπς που έχουν έυκολα προσβάσιμα ανεμηστηρα , πόσο μάλλον το δικο μου που μεσα είναι εφιάλτης
artshadows Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/468384-asus-k55a-156-laptop-i7-3610qm-23ghz-6gb-ram-509e/page-3
qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 δεν θα έλεγα οτι έχω παρατηρήσει διαφορά στην απόδοση με το περασμα του χρόνου΄, πάντως δεν είναι και πολλά τα λαπτοπς που έχουν έυκολα προσβάσιμα ανεμηστηρα , πόσο μάλλον το δικο μου που μεσα είναι εφιάλτης αμα θες να δεις εφιαλτη , βαλε να δεις βιντεο με λυσιμο απο hp.. ουτε που το τολμαω απο την αλλη ειχαμε ανοιξει με ενα φιλο μου ενα vaio και ηταν πολυ απλο μεχρι και τα macbook pro ειναι απλα για το ονομα του θεου ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα