Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο να μην κάνεις κανένα λάθος...

Όπως τα βγάζεις έτσι τα ξαναβάζεις...

Και θελει προσοχή το πως θα βαλεις το pad

Δημοσ.

Δηλαδη τι προσοχη καθως βαζω το pad? το βαζω πανω στον cpu οπως στα desktop..Ετσι δεν ειναι?

Επισης κατι που παρατηρησα τωρα..Οταν ανοιγω το Everest Ultimate στην καρτελα την γενικη με τα χαρ/τικα του laptop μου βγαζει στο Motherboard Name : Unknown

Τι μπορει να συμβαινει?Δεν θα επρεπε να γραφει το μοντελο της μητρικης?

Δημοσ.

Ναι...αλλά ειναι pad όχι πάστα...

Ψάξε σχετικά στο google...

Δεν μπορώ να ξέρω...μπορεί να φταίει το πρόγραμμα...κατέβασε το speccy να δεις τα χαρακτηριστικά του λαπτοπ σου αν θες...ειναι free

Έχεις περάσει όλα τα updates έτσι?

Πάντως αν αποφασίσεις τελικά να το ''ρισκάρεις'' και να το ανοίξεις εσύ δες σχετικά videakia στο youtube και κάντο όταν έχεις χρόνο με την ησυχία σου :)

Αν πιάνουν τα χερια σου δεν χρειάζεται να φοβάσαι και τόσο...

Υ.Γ.Καλό ειναι να υπάρχει και μια βάση για το λαπτοπ παντως...δεν θα μειώση πολύ την θερμοκρασία αλλά ειναι καλό για να αναπνέει καλύτερα το λαπτοπ

Φαντάζομαι δεν θα το έβαζες πανω σε κουβερτες/παπλωματα/κρεβατια κτλπ ε?

Αν έχεις να το καθαρίσεις 2 χρόνια ήρθε η ευκαιρία :)

Δημοσ.

Δεν βαζω θερμοαγωγιμη παστα δηλαδη οπως στον σταθερο? Δεν μπορω να χρησιμοποιησω την κλασικη παστα?

Δημοσ.

Όχι στα λαπτοπς συνήθως (αφηνω μια μικρη πιθανοτητα) έχουν pads

Γενικά οτι ειχε πριν θα βαλεις...αν ειχε pads θα βαλεις pads αν ειχε παστα θα βαλεις παστα

Δημοσ.

Τα pads πως τα βαζεις? Απλα τα κολλας πανω στον επεξεργαστη? Γιατι ψαχνω βιντεο στο google για το μοντελο που εχω και δεν βλεπω πουθενα pads..

Δημοσ.

Λοιπον αλλαξα παστα σε ολα,σε επεξεργαστη και gpu. Ανοιξε κανονικα το pc.Μολις το κλεινω και το ξανανοιγω μου κανει παλι τα ιδια,σβηνει δηλαδη μετα απο 10-15 δευτερολεπτα.Να πω επισης οτι μετα την αλλαγη παστας οι θερμοκρασιες ειναι 28-32 στον επεξεργαστη και max 71 στην καρτα γραφικων οταν βλεπω καποιο βιντεο full hd και οταν παιζω κανενα μικροπαιχνιδακι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως μου το κανει αυτο? Να πω επισης οτι παρατηρω,οταν ανοιγω το λαπτοπ μολις ξεκιναει ο ανεμηστηρας ακουγεται ελαχιστα και μεσα σε αυτα τα 15 δευτερολεπτα το ακουω να αυξανει την ταχυτητα του μεχρι που κλεινει.Αφου το αφησα κλειστο,και μετα απο καποια ωρα το ξανανοιξα ανοιξε κανονικα παρολο που υπαρχει αυτη η αυξηση στην ταχυτητα του ανεμηστηρα ενω πριν εκλεινε,τωρα λειτουργει κανονικα και με αυτες τις θερμοκρασιες που ανεφερα..Τι μπορει να παιζει? Μπορει να εχει καποιο προβλημα ο ανεμηστηρας και να ανεβαζει μονο του στροφες με αποτελεσμα να το ''βλεπει'' αυτο ο υπολογιστης και να νομιζει οτι για καποιο λογο αφου ανεβαζει στροφες ο ανεμηστηρας υπαρχει καποιο προβλημα και γιαυτο σβηνει? Μηπως θα βοηθουσε ενα format?

Δημοσ.

αυτά τα 837 errors που σου λέει είναι λάθη μεταξύ σκληρού και υπολογιστή.λάθη επικοινωνίας. ή υπάρχει πρόβλημα καλώδιου σύνδεσης που στην περίπτωση σου δεν έχεις καλώδιο, συνδέετε απευθείας ο σκληρός ή είναι θέμα σκληρού ή θέμα ρεύματος.

κάποιος άλλος φίλος αν μπορεί να προσθέσει κάτι.

Δημοσ.

Ο δισκος ομως γιατι μου βγαζει 90% health? Οταν τον ανοιξα εβαλα εναν ssd που ειχα και παλι τα ιδια εκανε,δηλαδη εσβηνε με το παραπανω προβλημα..Οποτε σκληρος δεν ειναι.Παιζει να εχει προβλημα καμια μητρικη? Αυτο με το θεμα του ρευματος παιζει να φταιει ο φορτιστης ή μπορει να φταιει κατι απο μεσα? Ρωταω για να ξερω τι με περιμενει μολις ακουσω τα χρηματα.. :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...