Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Εχω ενα laptop Dell Inspiron 1525 (n5010) και ξαφνικα εκει που ημουν στο ιντερνετ και ειναι ολα καλα,αποφασιζω να κανω μια επανεκκινηση.Κανω λοιπον την επανεκκινηση και μετα μολις παω να το αναψω δουλευει κανονικα για 12-14 δευτερολεπτα και μετα κλεινει.Αυτο το κανει ειτε μπω στο bios και μετα το περας αυτων των δευτερολεπτων.Μου ερχεται στο μυαλο οτι μηπως ηταν λογω υπερθερμανσης γιατι δεν το εχω καθαρισει ποτε.Οντως το ανοιγω και καθαριζω το συστημα ψυξης και ειδα οτι καποιες φορες κολλουσε το ανεμμυστηρακι με αποτελεσμα (ετσι πιστευω) να σβηνει το laptop επειδη ''βλεπει'' οτι δεν λειτουργει το ανεμηστηρακι σωστα καποιες φορες και κλεινει για να προλαβει να μην καει.Οταν το καθαρισα λοιπον και το ανοιξα ολα καλα,μπηκε κανονικα στα windows και δουλεψε κανονικα αλλα με το μονο σημειο (?) οτι οταν ανοιγει ξεκιναει και ο ανεμηστηρας και οσο περναει ο χρονος,10-12 δευτερολεπτα τοτε ακουγεται οτι ανεβαζει στροφες σταθερα και οτι φτανει να δουλευει στο full κατι το οποιο πριν δεν εκανε. Οταν λοιπον το ξανακλεισα και το ξανανοιξα τοτε παλι εκανε το ιδιο,δλδ στα 12-15 δευτερολεπτα εσβηνε παλι.Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? Ειδικα ετσι στα καλα καθουμενα? Να σημειωσω επισης πως οταν μπηκε κανονικα στα windows και ειδα θερμοκρασιες ελεγε μεγιστη θερμοκρασια cpu 31 βαθμους και στην gpu 65-68..Νομιζω οτι ειναι οκ οι θερμοκρασιες.Σας παρακαλω ας βοηθησει καποιος...

Δημοσ.

Παιδια κανεις καμια απαντηση??

Να πω επισης πως εκανα ενα τσεκαρισμα με το tools της dell απο το dell support center και μου εβγαλε αποτυχια στο ''Συντομη Αυτοδοκιμη SMART'' στο σκληρο δισκο και δειχνει με κοκκινα γραμματα και εναν κωδικο διπλα που γραφει WHD16-IQ9.

Μπορει να ευθυνεται κατι τετοιο ο δισκος? Γιατι τωρα τον ανοιξα και δουλευει κανονικα,ενω πριν μια ωρα που εκλεινε οπως περιγραφω πιο πανω.. Τωρα δεν το εχω κλεισει το laptop για να δω αν θα μου ξαναβγαλει σφαλμα.Αν καποιος ξερει ας μου δωσει μια απαντηση

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών έχει λίγο υψηλές θερμοκρασίες...

Είναι σε εγγύηση?

Άλλαξες pads?

Για τον σκληρό μου φαίνεται λίγο δύσκολα αλλά ποτε δεν ξέρεις...

Όλα είναι πιθανα...

Κάνε ενα cmos...

Ενα dimm εχεις?

Δημοσ.

Μα τωρα δουλευει κανονικα.Μου βγαζει αυτο το σφαλμα στον δισκο που εγραψα.Δεν εχω αλλαξει παστα γιατι ειναι δυσκολο να βγει η ψυχτρα και δεν θελω να το χαλασω εντελως..Αν ηταν προβλημα ram δεν θα αναβε καθολου ολες τις φορες

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει για το συγκεκριμενο μοντελο με την καρτα γραφικων την 5470 με 512 ΜΒ μνημη ποσο πρεπει να ειναι η θερμοκρασια της σε idle? Οταν δηλαδη ειμαι απλα στο ιντερνετ και ποσο πρεπει να ειναι το ανωτερο η θερμοκρασια οταν ας πουμε βλεπεις βιντεο στο youtube? Ας μου απαντησει καποιος Please

Δημοσ.

Σε idle 40-50 είναι κανονικές...

80-90 είναι επικίνδυνες αλλά όταν παίζεις παιχνίδια τόσο ανεβαίνουν...

100 Βαθμούς είναι το όριο για να κλείσει το pc και να μην καεί τίποτα...

Δημοσ.

Eγω οταν βλεπω βιντεο στο youtube στα 720p τοτε η θερμοκρασια παει στους 77 βαθμους και μεχρι 79..μεσα απο το everest ultimate το βλεπω και λεει gpu diode αυτες τις θερμοκρασιες

Δημοσ.

Φίλε μου είναι υψηλές οι θερμοκρασίες σου...

Πήγαινε το σε τεχνικό να το δει...αν δεν έχεις εμπειρία με λαπτοπ

Το ανεμιστηράκι δουλευει?Το ακούς?

Βγάζει ζεστό αερα?

Δημοσ.

Το ανεμιστηρακι που ειναι προφανως του επεξεργαστη.Αυτο ψυχει και την καρτα γραφικων μαζι? Ναι δουλευει αλλα δεν βγαζει και ΤΟΝ καυτο αερα,χλυαρο αερα βγαζει και ναι δουλευει

Δημοσ.

Ναι μαζί είναι φυσικά...βγάζει το ζεστό αερα έξω

Πήγαινέ το σε τεχνικό να το δει...να αλλάξει pads...

Δημοσ.

Εξαρταται...αν πιανουν τα χερια σου...

Δεν ειναι σαν τα desktop ομως..θελει παραπανω προσοχη...

Για αυτο σου λεω να το πας σε τεχνικο...κανενα 30αρι θα σου παρει αλλά ρώτα τον φυσικά πρώτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...