math_gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το προηγούμενο καλοκαίρι αγόρασα έναν Seagate 2T. Μου εμφάνισε στην αρχή 8 bad sectors και πριν ένα μήνα 16.Μάλλον αργοπεθαίνει γιατί το διαγνωστικό της seagate μου προτείνει να τον στείλω για αντικατάσταση. Έκανα την αίτηση αποστολής στο site της seagate όμως κάπου λέει ότι για την ευρωπαϊκή ένωση χρειάζεται ένα T12 document. Μήπως κάποιος μπορεί να μο πει τι είναι αυτό αν έχει ξαναστείλει στην seagate?
washcloud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αν δε βρεθεί κανείς να ξέρει (το πιθανότερο), επικοινώνησε (mail) με το support της Seagate (...το οποίο δεν έχει και την καλύτερη φήμη ότι νοιάζεται γι' απαντήσεις, αλλά) και ρώτα διευκρινήσεις...
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εγώ δεν θυμάμαι να ζητούσαν κάτι ιδιαίτερο πάντως που έχω στείλει.. Εκτυπώνεις την διεύθυνση με το RMA number το συσκευάζεις όπως σου λένε και το στέλνεις συστημένο.. μήπως το συστημένο είναι αυτό που ψάχνεις ?
math_gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εγώ δεν θυμάμαι να ζητούσαν κάτι ιδιαίτερο πάντως που έχω στείλει.. Εκτυπώνεις την διεύθυνση με το RMA number το συσκευάζεις όπως σου λένε και το στέλνεις συστημένο.. μήπως το συστημένο είναι αυτό που ψάχνεις ? πιθανών να εννοούν το συστημένο, την διεύθυνση με το RMA την εκτύπωσα θα το συσκευάσω όπως αυτοί θέλουν και θα το στείλω συστημένο σας ευχαριστώ.
tmjuju Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Χαχα … και εγώ την είχα αυτή την απορία, αλλά κανείς δεν ήξερε τι είναι αυτό το T form … Απλό συστημένο από ταχυδρομείο θα το στείλεις περίπου 11 ευρώ μου κόστισε πρόσφατα (πάλι) Επέλεξε να το στείλεις Schiphol (Amsterdam) Υπολόγιζε σε δυο βδομάδες να έχεις στα χέρια σου το νέο δίσκο, θα σου έρθει με UPS. Εάν έχεις συσκευασία από προηγούμενο δίσκο χρησιμοποίησε τη. Τη συσκευασία που θα σου στείλουν κρατά την – μην την πετάξεις, για τον επόμενο δίσκο.
kostas_dr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εάν έχεις συσκευασία από προηγούμενο δίσκο χρησιμοποίησε τη. Τη συσκευασία που θα σου στείλουν κρατά την – μην την πετάξεις, για τον επόμενο δίσκο. Ας διατηρήσουμε μια νότα αισιοδοξίας.
tmjuju Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ας διατηρήσουμε μια νότα αισιοδοξίας. Χαχα μα ξέρεις τι είναι ρε φιλέ να ψάχνεις για κατάλληλη συσκευασία … δες λίγο τι θέλουν στο PDF … συνήθως δεν υπάρχει στο σπίτι. Αν είναι να δώσεις 11 ευρώ μεταφορικά, και να θές αλλά 5-10 ευρώ για τη συσκευασία (ψάξιμο, βενζίνες, τηλεφωνά σε φίλους), αρχίζει και κοστίζει η διαδικασία Σε γνωστό έχουν αρνηθεί αντικατάσταση γατί τον έστειλε όπως να ‘ναι…
washcloud Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ...πάντως ο Κώστας εννοούσε "γιατί τόση σιγουριά ότι θα του χαλάσει κι άλλος δίσκος" (και μάλλον ψιλοχαβαλέ έκανε), διότι η φράση σου "για τον επόμενο δίσκο", φάνηκε ολίγον...ντετερμινιστική. 1
math_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ...πάντως ο Κώστας εννοούσε "γιατί τόση σιγουριά ότι θα του χαλάσει κι άλλος δίσκος" (και μάλλον ψιλοχαβαλέ έκανε), διότι η φράση σου "για τον επόμενο δίσκο", φάνηκε ολίγον...ντετερμινιστική. κι όμως έχει δίκιο γιατί αν είχα κρατήσει την προηγούμενη συσκευασία τώρα δεν θα ψαχνόμουν να βρω συσκευασία. Επίσης δεν επέλεξα Amsterdam αλλά Milan Italy γιατί μου έλεγε να επιλέξω την κοντινότερη και θεώρησα ότι είναι η Ιταλία. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα!
washcloud Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ...αν με το "κι όμως έχει δίκιο", εννοείς τον tmjuju, εννοείται πως έχει. (...μάλλον δεν κατάλαβες την πιο πάνω επεξήγησή μου) Όσο για την "Ολλανδία", πιθανότατα την ανέφερε έχοντας καλή/καλές εμπειρίες. Όχι δηλαδή ότι ντε και καλά θα έχεις πρόβλημα αν στείλεις Ιταλία...
math_gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Εντάξει παιδιά ο δίσκος εστάλη!! Θα σας πω τις εντυπώσεις μου από την Ιταλία αν θα μου τον στείλουν πίσω! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια
kostas_dr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αναμένουμε νεώτερα, μακάρι να πάνε όλα καλά. ...πάντως ο Κώστας εννοούσε "γιατί τόση σιγουριά ότι θα του χαλάσει κι άλλος δίσκος" (και μάλλον ψιλοχαβαλέ έκανε), διότι η φράση σου "για τον επόμενο δίσκο", φάνηκε ολίγον...ντετερμινιστική. Μπράβο ρε washcloud, ακριβώς αυτό εννοούσα, με μια δόση χιουμορ. Μόνο "ολίγον" ντετερμινιστική;
tmjuju Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Εντάξει παιδιά ο δίσκος εστάλη!! Θα σας πω τις εντυπώσεις μου από την Ιταλία αν θα μου τον στείλουν πίσω! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια Φίλε μου δε φαντάζομαι να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με το Μιλάνο! Απλά μιας και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Ολλανδία για αυτό είπα να το προτείνω. Την επόμενη εβδομάδα φαντάζομαι θα έχεις το νέο δίσκο. Θυμάσαι τι πόσο πλήρωσες, περί τα 11 ευρώ ? Δε ξέρω εάν έχουν καν διαφορά στα ΕΛΤΑ, φαντάζομαι ότι δεν έχουν.
washcloud Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Όχι, ΕΕ είναι παντού το ίδιο (10.90€ για την ακρίβεια, αν η συσκευασία μαζί με τον δίσκο δεν ξεπέρασε -δύσκολο άλλωστε- το 1Kg).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα