Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα charade του '93 αλλά έχω πρόβλημα με τον θόρυβο ρε γαμώτο... Ναι εντάξει ακούγεται η μηχανή του αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Ακούγεται και θόρυβος από τον δρόμο όταν τρέχεις πχ στην εθνική.....

Τι μπορώ να κάνω; Τι υλικά χρησιμοποιούν για ηχομονώσεις σε αυτοκίνητα (πως μπορώ να τα ψάξω/ζητήσω, και είναι ακριβά; ) και πιο σημείο του οχήματος πρέπει να μονωθεί για να έχω αποτελέσματα; Στο πάτωμα; φτερά; πόρτες;  :fear:

Προφανώς βέβαια θα παίζουν ρόλο και οι αναρτήσεις και ίσως τα λάστιχα; Αναρτήσεις είναι κούτσουρα πάντως (δε ξέρω τι φοράει πάντως δε νομίζω να είναι μαμά).

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αλλάζεις πρώτα κανένα αμορτισέρ...και μετά μπορείς να ρωτήσεις κάνουν μόνωση καμπίνας λέγετε (αν θυμάμε καλά) αλλά κοστίζει αρκετά λεφτά σχετικά...σε αμάξι του 93' δεν νομίζω πως αξίζει να το κάνεις. Ψάξε στο jimmyclub έχει κάνει ένας θυμάμαι το διάβαζα και νομίζω είχε πάει σε ταπετσιέρη.

Μου θυμίζεις το "ανέκδοτο" που λέγανε για το Lada.

Πάει στην έκθεση της Γενεύης η Mercedes και παρουσιάζει τη καινούργια CLS κτλ. οπότε ένας υπάλληλος λέει: για να αποδείξουμε τη στεγανότητα και τη ποιότητα του αυτοκινήτου πέρνουν μια γάτα τη πετάνε μέσα στο αμάξι και φεύγουν. Το επόμενο πρωί έρχονται και βρίσκουν τη γάτα νεκρή απο ασφυξία.

Το βλέπουν αυτό οι μηχανικοί της Lada γελάνε....σιγά ρε λέει ο άλλος...

Βάζουν και αυτοί μια γάτα μέσα σε ένα Niva και φεύγουν...

Το επόμενο πρωί που ήρθαν η γάτα έλειπε...

Δημοσ.

:-D

ναι βρε το ξέρω ότι δεν αξίζει να σκάσω ένα σωρό λεφτά σε μαγαζιά που το κάνουν για αυτό ρωτάω μπας και κάνω κάτι μόνος μου. Δεν έχω πρόβλημα να ξηλώσω όλο το εσωτερικό πιάνουν τα χέρια μου. Που λεφτά για αμορτισέρ  :confused:

Αυτό που μου λες να κοιτάξω φαντάζομαι εννοείς jimnyclub ε; 

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...