tipestwra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εχεις γυρισει απο IDE Mode σε AHCI ? ειναι λιγο χαμηλες οι ταχυτητες του ναι ..
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 σατα 3 ειναι ? εχεις γυρισει απο IDE Mode σε AHCI ?? Η μητρικη μου εχει μονο θυρες σατα3 http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68ma-d2h-b3rev_10/specs και ναι ειναι σε achi.
tipestwra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εχεις περασει RST ? http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm 12.0.0.1083 WHQL
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εχεις περασει RST ? http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm Δεν ξερω τι ειναι αυτο που μου λες φιλε. Ειναι καποιο download που πρεπει να κανω install?
tipestwra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 μπες εκει που σου εστειλα κατεβασε αυτο 12.0.0.1083 WHQL κανε εγκατασταση επανεκινηση και θα εισαι οκ μαλλον
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 μπες εκει που σου εστειλα κατεβασε αυτο 12.0.0.1083 WHQL κανε εγκατασταση επανεκινηση και θα εισαι οκ μαλλον οκ ρε σι,ty,κανω αυτα που ειπες και να πατησω ενα ακομα bench για να δω πως παει. ιδιες μετρησεις και παλι εβγαλε. οκ ρε σι,ty,κανω αυτα που ειπες και να πατησω ενα ακομα bench για να δω πως παει. http://postimage.org/delete/omaelnzqq/
tipestwra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 παντως η τεχνολογια rst που εγκατεστησες ειναι πολυ σημαντικο κομματι στο παζλ για την σωστη λειτουργια του δισκου ..
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Λοιπον δε ξερω τι παιζει με τις θυρες της μητρικης,εχει 4 μπλε και 2 ασπρες,αλλαξα το καλωδιο και το εβαλα στι μια ασπρη και οι μετρησεις ειναι σχεδον οι διπλασιες. πριν ηταν αυτες
tipestwra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τωρα ειναι τουμπανο ! το ειχες σατα 2 , τωρα ειναι σατα 3 , το εβαλες στις ασπρες μαλλον ..
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τωρα ειναι τουμπανο ! το ειχες σατα 2 , τωρα ειναι σατα 3 , το εβαλες στις ασπρες μαλλον .. ευχαριστω αδερφε για το χρονο σου.Και το rst ειναι περασμενο πλεον και ολα καλα.
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τωρα ειναι τουμπανο ! το ειχες σατα 2 , τωρα ειναι σατα 3 , το εβαλες στις ασπρες μαλλον .. Γιατί καταλαβαίνει διαφορά τώρα? (Δεν το λέω ειρωνικά...απορία εκφράζω...)
tipestwra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 στην απλη χρηση οχι. σε βαριες εργασιες οπως πχ αποσυμπιεση μεγαλου σε ογκο αρχειου η διαφορες (στην ταχυτητα) ειναι αισθητες ..
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 η αληθεια ειναι πως βαριομουν να γραψω αλλα με αυτα που διαβαζω εδω ... φιλε Heatspreader δεν εχω καμμια διαθεση να σου την πω ουτε να σε προσβαλω , αλλα .. οκ καλα κανεις κ εχεις οποιες αποψεις εχεις ομως γραφεις απολυτα πραγματα και μπορει να παρασυσεις ατομα που ισως να μη ξερουν .. μονο μυθος δεν ειναι λοιπον οτι το γραψε-σβησε κ το οτι οσο γεμιζει η δισκος πεφτει αισθητα η αποδοση του ! αν δε σου φτανουν τα τεστ για να το δεις αυτο μπες κ διαβασε τα καλυτερα διεθνη φορουμ να δεις τι λενε ! Δεν σημαίνει ότι επειδή τα λένε στο εξωτερικό είναι σωστά. Έχω τον SSD πάνω από χρόνο όταν είχαν 200 Ευρώ τα 120GB και δεν έχω δει κάτι. Κατεβάζω torrent πολλές φορές στον δίσκο. Για παιχνίδια που έχω βάλει και έχω βγάλει δεν το κουβεντιάζω. Αυτή είναι η δουλειά του έτσι και αλλιώς όπως είπα. Αν κουβεντιάζουμε για τα προγράμματα που μετράνε ταχύτητες, μία φορά να έτρεξα ένα όταν τον πήρα στις αρχές. Ούτε που ασχολήθηκα. Το σύστημα πάει σφαίρα όπως τότε. Μάλιστα Από Q6600 @ 3.6GHz σε αυτόν που έχω τώρα, ουδεμία διαφορά δεν είδα στο λειτουργικό σύστημα και στους χρόνους φορτώματος προγραμμάτων. Η ταχύτητα πως πέφτει αν γράφεις και σβήνεις; Αν υπάρχει το TRIM, δεν πέφτει η απόδοση. Κάνω κάπου λάθος; τωρα για να σε βοηθησω να καταλαβεις γιατι θα πρεπει να ''ξεκουραζεις'' κατι το οποιο εχεις χρυσοπληρωσει θα σου πω πολυ απλα γιατι ακομη ειναι πανακριβη τεχνολογια (η σχεση δηλαδη τιμη-χωρητικοτητα ειναι παρα πολυ ακριβη σε απλα ελληνικα) Αν θες να το ξεκουράζεις είναι ok. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Επειδή το UPS το έχω στον iMac και το PC βρίσκεται σε άλλο χώρο χωρίς UPS το κλείνω το βράδυ. Διαφορετικά δεν έκλεινε ποτέ, όπως δεν κλείνει ποτέ και ο iMac. Μπορεί να χαλάσουν πιο γρήγορα, δεν αντιλέγω. Μπορεί όμως να μην χαλάσουν και ποτέ. Και να σου πω την αλήθεια τον Q6600 τον είχα από την ημέρα που βγήκε, μέχρι πριν λίγο καιρό στα 3,6GHz 24/7. Άπειρες ώρες λειτουργίας. Δεν μου έχει χαλάσει ποτέ εξάρτημα στον υπολογιστή τα τελευταία χρόνια. Ούτε καν σκληρός δίσκος. Πλέον τους έχω βγάλει βέβαια από το ρεύμα για λόγους φθοράς, μιας και έχουν δεδομένα. Έχω αποφασίσει δηλαδή τη φθορά να την τρώει ο SSD, ο οποίος δεν έχει σημαντικά αρχεία για εμένα. Δεν πιστεύω ότι θα μου χαλάσει όμως γι' αυτό. Χρόνια ολόκληρα έχει φίλος σε Mac Pro Intel SSD (κάποιον Postvile αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος πέρα από το ότι έχει δουλέψει άπειρες ώρες, σβήνει και γράφει συνεχώς, λόγω Video Editing. Ότι πληρώσεις παίρνεις βεβαίως. Τα Specs του σε Rear/Write είναι χώμα σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό, αλλά κάτι OCZ και Corsair, ψόφαγαν σαν τα κοτόπουλα. οταν με το καλο πεσουν οι τιμες τους παρε 1τερα και λιωστον στο γραψε-σβησε απ το πρωι μεχρι το βραδυ ! μεχρι τοτε ομως ακου .. περναμε μεσα μονο το λειτουργικο , τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε αντε και κανα παιχνιδι που παιζουμε , απο οπουδηποτε κανουμε download (firefox utorrent κτλ ) φτιαχνουμε τους φακελους αποθηκευσης να πηγαινουν σε αλλον σκληρο χωρις να περνανε καθολου απ τον ssd , ταινιες μουσικη εννοειται σε αλλον σκληρο , απενεργοποιουμε 2-3 πραγματακια που τα ειπες και συ και αυτο ηταν ! κοιτα .. αν εσενα σου περισευουν τα λεφτα καντου οποια μεταχειρηση θελεις ! πεφτει η αποδοση και πας και περνεις αλλον ! επειδη ομως πιστευω οτι για τους περισσοτερους στις μερες μας ειναι πολυτελεια καλο ειναι να τους ''ξεκουραζουμε'' να κραταμε τις επιδοσεις τους ψηλα και να κανουμε μια χαρα την δουλεια μας για πολυ καιρο .. αυτα εντελως φιλικα .. Αν είναι να μην βάζω τα παιχνίδια μου στον SSD, τσάμπα ο κόπος. Τι να βάλω; Τον Chrome; Απόψεις είναι αυτές, αλλά οπωσδήποτε υπάρχει μία υστερία για την ζωή των SSD, που καταντάει τουλάχιστον κουραστική. Η κλασικοί μύθοι των Forums. Μερικοί από αυτούς είναι το Bottleneck (πρώτος και καλύτερος μύθος, οι Plasma TVs δεν είναι για Video Games, κλπ).
stamatinho Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ολα υποκειμενικα ειναι φιλε "heatspreader".Μιλαμε για τεχνολογια και ολα ειναι αναλογα(μαρκα,αναγκες του καθενος,ωρες χρησης,τυχη,κλπ.Μυθοι υπαρχουν οπως και υπαρχουν και αληθειες συνχρονως.Και εγω π.χ εχω μια πλασμα tv και την ξεσκιζω ολη μερα στο game αλλα και ενας φιλος που του προτεινα εγω(δυστυχως) του επαθε burn in με λιγοτερες ωρες.Παιζουν πολλα ρολο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα