KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ σε όλα αλλά και οι Κύπριοι Έλληνες είναι.Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε. Επίσης ο παλμός του κόσμου στην Ελλάδα είναι ο ίδιος με αυτόν της Κύπρου ανεξάρτητα το τι ψήφισε η ψηφίζει.Τρίτον οι μολώτοφ απόλυτα φυσικό φαινόμενο αφού το πολιτικό σύστημα δεν κάνει τα αυτονόητα να με προστατέψει και είναι σε όλα yes εγώ πως θα αντιδράσω με λουλούδια;Μου κλέβουν το ψωμί τι θα κάνω θα λέω ευχαριστώ;Και κάτι άλλο.Στην Κύπρο η αίσθηση ευθύνης είναι πολύ πιο αναπτυγμένη λόγω ότι δέχθηκαν εισβολή από άλλη χώρα μόλις 40 χρόνια πριν.Μακάρι να μην την είχαν δεχθεί και να ήταν εντελώς αλλού για αλλού όπως εμείς.Για να είναι τόσο ομόψυχοι τους έτυχε η μεγαλύτερη συμφορά που μπορεί να σε βρει σαν έθνος.Πόλεμος και ήττα με απώλεια εδαφών. τοσο ομοψυχοι, που ριχνανε τα δικα μας στρατιωτικα αεροπλανα με φανταρους, οταν στελναμε βοηθεια... 2
παπι Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Θα την βομβαρδισει... Μα ειμαστε σοβαροι; Τοσα χρονια στην ευρωπη, ακομα να καταλαβεις πως λειτουργει; Τη παρασκευη που λες μαζευτηκαν ολοι οι αντιπροσωποι των χωρων της εζ για να δουν πως θα δωσουν (δανεισουν) φραγκα στη κυπρου που ειναι σε αναγκη. Επεσε μια προταση, να πληρωσουν την ανακεφαλαιοποιηση οι καταθετες και τα κτρατη να δωσουν εγγιυσεις για τα χρεολυσια που ερχονται. Ε εδω δεν βγηκε αλλη προταση. Ουτε οι γαλλοι ειπαν κατι, ουτε οι ιταλοι ουτε οι ισπανοι ουτε κανενας (τα στουρναρια μας χαρηκαν με την προταση επειδη θα παρουμε τις τραπεζες τους ... ημαρτον..) Τωρα η νεα προταση αποτι ακουγεται ειανι ναι μεν να δωσουν το ποσο της ανακεφαλαιοποιησης (αρα να πληρωσουν οι κυπροι το τραπεζικο τους, οπως καναμε εμεις, οι ισπανοι, οι ιρλανδοι και ιταλοι) αλλα να μην δωσουν εγγιυσεις.
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Site: http://rbth.gr/news/2013/03/20/polymeli_antiprosopeia_ti_ee_me_epikefali_ton_mparozo_ftanei_simera_sti_20907.html">Πολυμελής αντιπροσωπεία της ΕΕ με επικεφαλής τον Μπαρόζο φτάνει σήμερα στη Μόσχα
Tyler Durdenn Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Το πρόβλημα είναι γεωπολιτικό!! Δεν είναι μόνο οικονομικό!! Και δεν είναι μόνο τα πετρέλαια αλλά είναι και ο έλεγχος των εμπορικών δρόμων της Μεσογείου! Γι αυτό και είμαι βέβαιος ότι αν χάσουν τη μάχη οι Γερμανοί με την Κύπρο θα τη χάσουν γενικά στη Μεσόγειο!
παπι Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Παει η marfin λαικη cpb ή οποιο νεο ονομα εχει βαλει στη mother russia
panther_512 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αφελής όποιος νομίζει ότι το όλο θέμα της Κύπρου είναι απλά χρηματοοικονομικής φύσεως. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα. Killik, μας ρίχνουν οι ξένοι συνέχεια χτυπήματα κάτω από τη μέση, ας μήν το κάνουμε και εμείς. Οι Κύπριοι μπορεί να σκότωσαν από φιλικά πυρά Έλληνες, αλλά και κάποιοι "Έλληνες" φρόντισαν να δοθεί η μισή Κύπρος στη Τουρκία, με πολλαπλάσιους νεκρούς και αγνοούμενους. Και φυσικά το πρόβλημα που έχει η Κύπρος τώρα, το έχει αποκλειστικά και μόνο επειδή αγόρασε το Ελληνικό χρέος, το οποίο κουρεύτηκε. Τα ματάκια μας ας τα βγάλουμε με τα χεράκια μας κάποια άλλη στιγμή. 2
darknes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Θα την βομβαρδισει... Μα ειμαστε σοβαροι; Τοσα χρονια στην ευρωπη, ακομα να καταλαβεις πως λειτουργει; Τη παρασκευη που λες μαζευτηκαν ολοι οι αντιπροσωποι των χωρων της εζ για να δουν πως θα δωσουν (δανεισουν) φραγκα στη κυπρου που ειναι σε αναγκη. Επεσε μια προταση, να πληρωσουν την ανακεφαλαιοποιηση οι καταθετες και τα κτρατη να δωσουν εγγιυσεις για τα χρεολυσια που ερχονται. Ε εδω δεν βγηκε αλλη προταση. Ουτε οι γαλλοι ειπαν κατι, ουτε οι ιταλοι ουτε οι ισπανοι ουτε κανενας (τα στουρναρια μας χαρηκαν με την προταση επειδη θα παρουμε τις τραπεζες τους ... ημαρτον..) Τωρα η νεα προταση αποτι ακουγεται ειανι ναι μεν να δωσουν το ποσο της ανακεφαλαιοποιησης (αρα να πληρωσουν οι κυπροι το τραπεζικο τους, οπως καναμε εμεις, οι ισπανοι, οι ιρλανδοι και ιταλοι) αλλα να μην δωσουν εγγιυσεις. Καλά πλάκα κάνεις έτσι δεν είναι;Εκτός των γνωστών συμμάχων των Γερμανών που είναι και μία φυλή άλλωστε Ολλανδία Αυστρία και Φιλανδία συμφωνεί κανείς άλλος με αυτήν την πολιτική η τους επιβάλλεται με εκβιασμό από το Βερολίνο;Όσο το ότι οι Κύπριοι έριχναν τα δικά μας αεροπλάνα μήπως ήταν γιατί οι "επαναστάτες" της 21 Απριλίου δεν τους είχαν ενημερώσει καν πότε και που στέλνουμε και τα πέρναγαν για εχθρικά;Λέω μήπως...Ο Σόιμπλε είπε στον Κύπριο υπουργό οικονομικών με πρωτοφανή τρόπο λες και μίλαγε ο καθηγητής στον μαθητή αν φύγει από το τραπέζι να μην ξανά γυρίσει.Και ο ποιος είναι αυτός και δίνει τέτοιες διαταγές;Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη ή όχι;Θα σου πω εγώ ποιος είναι. Ένα σκιάχτρο είναι σακάτης όχι στο σώμα αλλά στο μυαλό και στην ψυχή.Και πολύ έχουμε ασχοληθεί ως τώρα με τους ούνους.Σαν τώρα θυμάμαι την αυγή του 1990 που πάρα πολλοί ήταν αντίθετοι στην ένωση των Γερμανιών σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί έλεγαν ότι οι ούνοι δεν θα αλλάξουν ποτέ.Πόσο δίκιο είχαν....
παπι Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν σου κανω καθολου πλακα, η μερκελ ειναι απλα ενα "πλυντηριο" για τους ευρωπαιους πολιτικους οπως η τροικα για τους ελληνες. Η γερμανια μπορει να βαζει αυτες τις προτασεις που βαζει, αλλα προσωπικα δεν βλεπω καμια αντιδραση, μπορει στο ευρωκοινοβουλιο να λεγονται διαφορα καλα, αλλα οταν ειναι να παρθουν οι αποφασεις ξαφνικα ολοι περα βρεχει.
darknes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν σου κανω καθολου πλακα, η μερκελ ειναι απλα ενα "πλυντηριο" για τους ευρωπαιους πολιτικους οπως η τροικα για τους ελληνες. Η γερμανια μπορει να βαζει αυτες τις προτασεις που βαζει, αλλα προσωπικα δεν βλεπω καμια αντιδραση, μπορει στο ευρωκοινοβουλιο να λεγονται διαφορα καλα, αλλα οταν ειναι να παρθουν οι αποφασεις ξαφνικα ολοι περα βρεχει. Παιχνίδι εξουσίας λέγεται και δεν υπάρχει κανένα πλυντήριο.Δεν λέω ότι η Μέρκελ δεν υπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο αυτό είναι δεδομένο.Πάντως θέλει να κυριαρχήσει με ηγεμονικό τρόπο στην Ευρώπη πρώτα οικονομικά και μετά πολιτικά, στρατιωτικά δεν χρειάζεται.Εν ολίγοις είναι είναι αυτό που έγραψα προχτές.Πλέον δεν μιλάμε για την ενωμένη Ευρώπη των λαών των ιδεών και της διακίνησης αγαθών αλλά μιλάμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Γερμανίας.Δυστυχώς για τρίτη φορά σε λιγότερο από 100 χρόνια έβαλε όλη η Ευρώπη νταβά στα @ρχείδια της τους Ούνους..Περαστικά της και περαστικά μας γενικά.Στο ότι δεν αντιδράει κανείς ποιος να αντιδράσει;Η Ιταλία και Ισπανία είναι σε αποσύνθεση η Γαλλία φοβάται ότι έρχεται και η σειρά της.
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Οι Κύπριοι μπορεί να σκότωσαν από φιλικά πυρά Έλληνες, αλλά και κάποιοι "Έλληνες" φρόντισαν να δοθεί η μισή Κύπρος στη Τουρκία, με πολλαπλάσιους νεκρούς και αγνοούμενους. πλάνη..
LRoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Crash, boom, bang η ΕΕ. Έπεσαν οι μάσκες. Οι Γερμαναράδες ήθελαν τα πετρέλαια νταβατζιλίδικα και πήραν τα φρύδια τους, επειδή θεώρησαν ότι και οι Κύπριοι Έλληνες είναι και τους κρατάμε από τα φρύδια. Είχαν ξεχάσει βέβαια ότι οι Κύπριοι δεν σήκωσαν της μισή Siemens σε μίζες και ότι οι Κύπριοι έχουν και τη Ρωσία από πίσω. Αν χρεοκοπήσει η Κύπρος, είμαστε οι επόμενοι, μη χαίρεστε... πλάνη.. Πες μας για τη δημοκρατία επί χούντας Killik. πες μας πόσο όμορφα ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα τότε. Πες μας...
παπι Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Στο ότι δεν αντιδράει κανείς ποιος να αντιδράσει;Η Ιταλία και Ισπανία είναι σε αποσύνθεση η Γαλλία φοβάται ότι έρχεται και η σειρά της.Τετραγωνη λογικη.
darknes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Τετραγωνη λογικη. Πες μου εσύ την στρόγγυλη αλλά μην μου πεις για πλυντήρια πάλι μου τέλειωσε το απορρυπαντικό. LRoi γιατί ώρες ώρες συζητάς για τα αυτονόητα;
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πες μας για τη δημοκρατία επί χούντας Killik. πες μας πόσο όμορφα ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα τότε. Πες μας... πάλι πλάνη.. και offtopic. εγω σταματαω εδω. καλη συνεχεια μονος σου.
LRoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πες μου εσύ την στρόγγυλη αλλά μην μου πεις για πλυντήρια πάλι μου τέλειωσε το απορρυπαντικό. LRoi γιατί ώρες ώρες συζητάς για τα αυτονόητα; Γιατί δεν μπορεί ο καθένας να πετάει μία ατάκα χωρίς επιχειρήματα και μόλις του λες να επιχειρηματολογήσει, να σου λέει, εγώ απoχωρώ, συνέχισε μόνος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις