Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ενιαία σύνταξη των 350 αφορά και τον υπουργό οικονομικών, βουλευτές κτλ κτλ ή μόνο την...μάζα?? :P

Δεν εχει διαφορα.

Οι πρωτοι ειναι καθρεφτης των δευτερων.

• Απαντ. 704
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχει διαφορα.

Οι πρωτοι ειναι καθρεφτης των δευτερων.

Mπα δε νομίζω.

Η σύνταξή τους ειναι εντελως διαφορετική.

Δημοσ.

Koιτα Τριτονα. Ειναι γενίκευση εν μέρη. Δεν έχεις άδικο επίσης ομως εν μέρη.

Δεν μπορουμε ομως να σακουλιάζουμε εναν ολόκληρο λαό για κάτι που κάνει μια μειοψηφία έτσι οπως έχουν καταλλήξει τα πράγματα.

Αυτο ειναι και το σκεπτικό :-)

Ξεχναμε το παρελθόν. Βλεπουμε τι γινεται τώρα. Το τι έγινε πριν 10 χρονια δεν έχει σημασία. Τωρα ειναι το θέμα :-)

Από που θα αναζητηθούν οι 15.000 δ.υ. που θα πρέπει να αποχωρήσουν

Πηγή:www.capital.gr
Δημοσ.

Νεο-ελληνο-θιχτησμος detected.

Αγαπητε μη κρινεις εξ ιδίων τα αλλοτρια. Υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι διαφορετικοι απο σενα, εξω απο τις ιδεοληψιες σου και τις επιλογες σου.

Δημοσ.

Θα συνεχίσεις πολύ να μας προωθείς το μπλογκ σου ρε ciaoant1; Δεν σου έφτασε το adslgr και ήρθες κι εδώ;

Δεν είμαι ο ciaoant1, το μπλογκ το προωθώ όμως όσο μπορώ, γιατί θεωρώ ότι αξίζουν αυτά που λέει.

Αν δε σου αρέσουν, μην τα παρακολουθείς. Δε σε υποχρέωσα, και ούτε σου μίλησα άσχημα. Και σιγά την προωθηση που έκανα δηλαδή, επειδή έβαλα μερικά μετρημένα στα δάχτυλα άρθρα

Δημοσ.

Άρθρο του Bloomberg, η περίληψη και τα bold δικά μου:

Why Germany Should Embrace a Banking Union

Germany is hitting the brakes on a banking union crucial to the long-term survival of the euro on the grounds that it needs a better legal foundation. [...]The banking union, which European Union leaders agreed in December to create, is supposed to help sever the unhealthy link between banks and governments.

More troubling is the potential threat presented by Deutsche Bank (DB), the largest bank in the euro area, with assets of €2 trillion ($2.6 trillion). The bank’s tangible equity—the bedrock layer of capital—is so thin that a mere 2 percent decline in the value of its assets could render it insolvent.

. The more havoc their failure would wreak, the more certain they could be that the banking authority would be forced to bail out their creditors at the expense of euro-area taxpayers.

We hope other nations’ finance ministers will remind Germany that, as Europe’s self-appointed voice of prudence, it should be leading the way instead of finding reasons to stall.

http://www.businessweek.com/articles/2013-04-18/bloomberg-view-why-germany-should-embrace-a-banking-union

Δημοσ.

Δεν κοιτάνε τα μαύρα και τρισάθλια χάλια τους οι αμερικανοί με την "οικονομία" τους, δίνουν και συμβουλές απο πάνω.

Απο που, και πως, ξεκίνησε η κρίση, το ξεχάσαμε;

Δημοσ.

Δεν κοιτάνε τα μαύρα και τρισάθλια χάλια τους οι αμερικανοί με την "οικονομία" τους, δίνουν και συμβουλές απο πάνω.

Απο που, και πως, ξεκίνησε η κρίση, το ξεχάσαμε;

η οικονομια τους αρχιζει και φτιαχνει ομως...

sad i know

Δημοσ.

Δανείζονται σχεδόν 5 δισ $ την ημέρα! :confused:

Πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό, πριν σκάσει για άλλη μια φορά η φούσκα;

Δημοσ.

η οικονομια τους αρχιζει και φτιαχνει ομως...

sad i know

Με εκατομμύρια άστεγους και άνεργους, ο καθένας μπορει να λέει οτι "φτιάχνει" οικονομία. Και εγώ ειμαι ο Superman. Τρελός ειμαι ότι θέλω κάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...