skiabox Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 παπι : Γιατί πιστεύεις ότι στις εκλογές θα ψηφίσουν κάποιον που θα τους υποσχεθεί σκληρή δουλειά και μόνο; Γιατί αν δεν το πιστεύεις πρέπει είτε να μεταναστεύσεις είτε να παρακολουθήσεις την ολοκληρωτική καταστροφή και φυσικά να την υποστείς. 1
fsbmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σημερα αλλα και αυριο οποιος ειχε ρευστο και επαιξε με eyrobank...εβγαλε για ενα χρονο χρηματα
rikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τι σχέση έχει ο σοσιαλισμός με τις Σκανδιναβικές χώρες. Μια χαρά καπιταλισμό έχουν. Η ύπαρξη κοινωνικού κράτους δεν οδηγεί αυτομάτως στο σοσιαλισμό. Η Σουηδία συγκεκριμένα έχει 40% δημόσιο. Παραείναι Σοβιέτ σύμφωνα με τα στανταρτ πολλών εδώ μέσα.
enteacher04 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τραπεζικό σύστημα Ελλάδας: Η επόμενη μέρα (και ποιος θα το ελέγχει) Μου φάνηκε ενδιαφέρον...
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η Σουηδία συγκεκριμένα έχει 40% δημόσιο. Παραείναι Σοβιέτ σύμφωνα με τα στανταρτ πολλών εδώ μέσα. Ο Δημόσιος τομέας της Σουηδίας είναι περίπου ίσος με αυτόν της Μ. Βρετανίας και σε ένα πρόσφατο άρθρο που διάβαζα αναμένεται να μειωθεί κάτω από αυτόν της Βρετανίας το επόμενο έτος. Φέτος ο εταιρικός φόρος στη Σουηδία είναι 22% με απόφαση της Βουλής που πάρθηκε το Σεπτέμβριο, την ώρα που στην Ελλάδα είναι 26% +10% στα μερίσματα. Είναι μια χώρα με χαμηλό εταιρικό φορολογικό συντελεστή, που δίνει ευκαιρίες σε επενδυτές και σε επαγγελματίες, με κοινωνικό κράτος που όμως ολοένα και μικραίνει. Σοβιέτ μόνο κάποιοι το λιγότερο άσχετοι θα τη χαρακτήριζαν. 2
capten- Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τελικά έγινε το αδύνατο κάτω απο 100 ο ΔΤΡ. Οι δικές μου αναλύσεις δεν έλεγαν ποτέ οτι θα βιώσει τέτοια κατάσταση ο τραπεζικός δείκτης. Εγώ θα περιμένω πια να πάει λίγο πιο πάνω η Ετε και η Αλφα για να αρχίσω ξανά παιχνίδι μια και είμαι πια εγκλωβισμένος. Πολλοί πιστευουν οτι οι τρεις συστιμικές είδαν τα χαμηλά τους. Για την eurobank είμαι σίγουεος οτι είτε θα μηδενίσει είτε θα βγεί απο το ταμπλό,όπως έγιναν με Ατε,ΤΤ και Κύπρου. Πολύ ακραία η όλη κατάσταση.Expanded flat στα .....ακραία του. Εχει ακομα πολλα δανεικα (παραδοσιακο σορτ). Την θελουν κατω την πουτανα, αν και δεν τους αδικω εφοσον οι τραπεζες δε παιζει να δουν κερδοφορια για τα επομενα 10-50 χρονια. Ειχαν παρει 25δις δανεικα το 2008 + αλλα 50δις για τωρα... 75δις ολα μαζι για 3 τραπεζες. Που να τα βγαλουν αυτα τα λεφτα; Τουλαχιστον, εκοψαν τα δανεικα απο την εεεκ αρα παιζει να "σωσουν" τον γιδι Φίλε παπι οι τράπεζες θα αρχίσουν να έχουν κερδοφορία απο το 2014.Αλλά ήταν πολύ επικερδείς επιχειρήσεις αλλά το ελληνικό κράτος τους έδωσε ελληνικά ομόλογα απαράμιλλης ομορφιάς πως να μην .....καταστραφουν. Για τις μετοχές σε αυτή τη μιζέρια είμαι αισιόδοξος.Ελπίζω να μην την πατήσω.
rikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ο Δημόσιος τομέας της Σουηδίας είναι περίπου ίσος με αυτόν της Μ. Βρετανίας και σε ένα πρόσφατο άρθρο που διάβαζα αναμένεται να μειωθεί κάτω από αυτόν της Βρετανίας το επόμενο έτος. Φέτος ο εταιρικός φόρος στη Σουηδία είναι 22% με απόφαση της Βουλής που πάρθηκε το Σεπτέμβριο, την ώρα που στην Ελλάδα είναι 26% +10% στα μερίσματα. Είναι μια χώρα με χαμηλό εταιρικό φορολογικό συντελεστή, που δίνει ευκαιρίες σε επενδυτές και σε επαγγελματίες, με κοινωνικό κράτος που όμως ολοένα και μικραίνει. Σοβιέτ μόνο κάποιοι το λιγότερο άσχετοι θα τη χαρακτήριζαν. Δεν ξερω αν ειναι ισος με της Βρετανιας, που πολύ αμφιβάλλω, ξέρω ότι το 40% του εργατικού δυναμικού είναι Δ.Υ. Συνεπώς ναι, είναι μία χώρα που ο κρατισμός έχει σημαντικό μερίδιο στην οικονομία της.
παπι Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1769316 Καλα τα παμε. Δεν υπαρχει περιπτωση, αυτη η χρονια ειναι "η χρονια της δραχμης".
LRoi Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τα λέμε χρόνια τώρα, αλλά οι ευρωσωτήρες δεν μας ακούνε. Με τέτοια φορολογία ή θα μπούμε όλοι φυλακή ή θα βγούμε από το ευρώ, μέση λύση δεν υπάρχει. Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν χρωστάει cent σε κάποιον, ας βάλει τη φωτογραφία του εδώ, να του κάνουμε άγαλμα.
Fotis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα λέμε χρόνια τώρα, αλλά οι ευρωσωτήρες δεν μας ακούνε. Με τέτοια φορολογία ή θα μπούμε όλοι φυλακή ή θα βγούμε από το ευρώ, μέση λύση δεν υπάρχει. Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν χρωστάει cent σε κάποιον, ας βάλει τη φωτογραφία του εδώ, να του κάνουμε άγαλμα. Εγω LRoi ,δεν σε χαλασε περιμενω το αγαλμα . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2013 από Fotis13
capten- Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν χρωστάει cent σε κάποιον, ας βάλει τη φωτογραφία του εδώ, να του κάνουμε άγαλμα.Κάποιος που δεν χρωστάει είμαι και εγώ. Αλλά νιώθω ΜΑΛΑΚΑΣ. Πιο συνετό θα ήταν να χρώσταγα σε όποιον μιλάει Ελληνικά και να έλεγα οτι για όλα φταίενε οι πολιτικοί μας ,οι Γερμανοί και το ευρώ. Περαστικά μου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις