Cossutius. Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κostas_dr μιλώντας σήμερα με εκπαιδευτικούς, (ενας εκ των οποιων ασχολείται με τέτοια στατιστικά) μου ξεκαθάρισαν οτι οι επιβεβαιωμένοι που έχουν επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και δε μπορουν πλέον να διδάξουν, δε ξεπερνουν τους 500 και έχουν ήδη μετακινηθεί ή έχουν συνταξιοδοτηθεί. Ουδεμία σχέση με το άρθρο που αναφέρει για 8000. Μου έκανε απ την αρχή εντύπωση γιατι δεν ανέφερε για το που βρήκε αυτά τα στοιχεία, αλλά το επιβεβαίωσα τώρα, όπως και με τους επίορκους εκπαιδευτικούς, άτομα δηλαδή που έχουν κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικους (πολύ βαριά κατηγορία), αλλά ακόμα και άτομα που κατηγορουνται πως δεν κάνουν σωστό μάθημα απο έναν γονέα. (είναι γνωστη η νοοτροπία πολλών γονέων "γιατί μάλωσες το παιδί μου?" "γιατί έκανε φασαρία ενώ όλοι οι άλλοι πρόσεχαν" "να κάνεις καλυτερο μάθημα για να προσέχει και το παιδί μου" .Κόκκαλο ο εκπαιδευτικός!!!! Αυτό το οποίο οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε είναι πως αν ένας οποιοσδήποτε καταγγείλει εκπαιδευτικό, ακομα και αν δεν έχει αποδείξεις, άμεσα ο εκπαιδευτικός περνάει στη κατηγορία των επίορκων και αναμένει την "δίκη" του. Σημερα ένας μου έλεγε οτι ειναι επίορκος, επειδή σε 5νθημερη (ως γνωστόν οι καθηγητές πάνε εθελοντικά, χωρις να τους υποχρεώνει κανεις), ένας πιτσιρικάς, αποφάσισε να πηδήξει απ τον 2ο όροφο του ξενοδοχείου του για να κάνει μαγκιές. Ο πιτσιρικάς έσπασε το πόδι του, οι γονεις φυσικά κατηγόρησαν τον υπεύθυνο καθηγητή πους στις 5 το πρωί, όφειλε να βρισκεται στο δωμάτιο του πιτσιρικά και να τον προστατεύσει(γελάει ο κόσμος) και πλέον περιμένει να βγει η απόφαση, ενώ έχει παυθεί....(η ιστορία αυτή πάει απ τη προηγούμενη άνοιξη...καλό ε????) Αυτό σημαίνει οτι το να ειναι κάποιος επίορκος δε σημαίνει οτι ειναι και τεμπέλης, η ανεύθυνος ή άχρηστος ή οτιδήποτε. Ειδικά τη σημερινή εποχή που πλέον ο ένας κάνει καταγγελίες στον άλλο (γενικά οι δ.υ.), προσπαθώντας ο καθένας να προστατεύσει τη θέση του) Όπως έχω ξαναπει, το δημόσιο ήθελε αυστηρό έλεγχο. Ήδη οι μόνιμοι δ.υ. έχουν λιγοστέψει μετά τις προσφατες συνταξιοδοτήσεις και κατά βάση στηριζόμαστε σε συμβασιούχους ή αναπληρωτές. Πρέπει να καταλάβετε οι περισσότεροι, οτι υπάρχει τεράστια προπαγάνδα, ειδικά για υπηρεσίες που πονάνε. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι φυλλάδες δεν ασχολούνται με τους μισθους υψηλόβαθμων στελεχών, αλλά με τους δ.υ. των 600-800 ευρώ. Επίσης δεν ειναι τυχαίο οτι αναφέρονται σε επίορκους, αλλά όχι σε ήδη καταδικασμένους, οι οποιοι εξακολουθούν να πληρώνονται κανονικά...
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κostas_dr μιλώντας σήμερα με εκπαιδευτικούς, (ενας εκ των οποιων ασχολείται με τέτοια στατιστικά) μου ξεκαθάρισαν οτι οι επιβεβαιωμένοι που έχουν επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και δε μπορουν πλέον να διδάξουν, δε ξεπερνουν τους 500 και έχουν ήδη μετακινηθεί ή έχουν συνταξιοδοτηθεί. Ουδεμία σχέση με το άρθρο που αναφέρει για 8000. Μου έκανε απ την αρχή εντύπωση γιατι δεν ανέφερε για το που βρήκε αυτά τα στοιχεία, αλλά το επιβεβαίωσα τώρα, όπως και με τους επίορκους εκπαιδευτικούς, άτομα δηλαδή που έχουν κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικους (πολύ βαριά κατηγορία), αλλά ακόμα και άτομα που κατηγορουνται πως δεν κάνουν σωστό μάθημα απο έναν γονέα. (είναι γνωστη η νοοτροπία πολλών γονέων "γιατί μάλωσες το παιδί μου?" "γιατί έκανε φασαρία ενώ όλοι οι άλλοι πρόσεχαν" "να κάνεις καλυτερο μάθημα για να προσέχει και το παιδί μου" .Κόκκαλο ο εκπαιδευτικός!!!! Αυτό το οποίο οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε είναι πως αν ένας οποιοσδήποτε καταγγείλει εκπαιδευτικό, ακομα και αν δεν έχει αποδείξεις, άμεσα ο εκπαιδευτικός περνάει στη κατηγορία των επίορκων και αναμένει την "δίκη" του. Σημερα ένας μου έλεγε οτι ειναι επίορκος, επειδή σε 5νθημερη (ως γνωστόν οι καθηγητές πάνε εθελοντικά, χωρις να τους υποχρεώνει κανεις), ένας πιτσιρικάς, αποφάσισε να πηδήξει απ τον 2ο όροφο του ξενοδοχείου του για να κάνει μαγκιές. Ο πιτσιρικάς έσπασε το πόδι του, οι γονεις φυσικά κατηγόρησαν τον υπεύθυνο καθηγητή πους στις 5 το πρωί, όφειλε να βρισκεται στο δωμάτιο του πιτσιρικά και να τον προστατεύσει(γελάει ο κόσμος) και πλέον περιμένει να βγει η απόφαση, ενώ έχει παυθεί....(η ιστορία αυτή πάει απ τη προηγούμενη άνοιξη...καλό ε????) Αυτό σημαίνει οτι το να ειναι κάποιος επίορκος δε σημαίνει οτι ειναι και τεμπέλης, η ανεύθυνος ή άχρηστος ή οτιδήποτε. Ειδικά τη σημερινή εποχή που πλέον ο ένας κάνει καταγγελίες στον άλλο (γενικά οι δ.υ.), προσπαθώντας ο καθένας να προστατεύσει τη θέση του) Όπως έχω ξαναπει, το δημόσιο ήθελε αυστηρό έλεγχο. Ήδη οι μόνιμοι δ.υ. έχουν λιγοστέψει μετά τις προσφατες συνταξιοδοτήσεις και κατά βάση στηριζόμαστε σε συμβασιούχους ή αναπληρωτές. Πρέπει να καταλάβετε οι περισσότεροι, οτι υπάρχει τεράστια προπαγάνδα, ειδικά για υπηρεσίες που πονάνε. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι φυλλάδες δεν ασχολούνται με τους μισθους υψηλόβαθμων στελεχών, αλλά με τους δ.υ. των 600-800 ευρώ. Επίσης δεν ειναι τυχαίο οτι αναφέρονται σε επίορκους, αλλά όχι σε ήδη καταδικασμένους, οι οποιοι εξακολουθούν να πληρώνονται κανονικά... το εχουμε ξαναπει για το 'small greek mafias', δεν χρειαζεται να επαναλαμβανόμαστε...
lak10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 οι λογαριασμοι της forthnet μετρανε ως αποδειξη για την εφορια? μιλαω για την τηλεφωνια ρωταω για να μην ανοιγω αλλο θεμα
No limit Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κostas_dr μιλώντας σήμερα με εκπαιδευτικούς, (ενας εκ των οποιων ασχολείται με τέτοια στατιστικά) μου ξεκαθάρισαν οτι οι επιβεβαιωμένοι που έχουν επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και δε μπορουν πλέον να διδάξουν, δε ξεπερνουν τους 500 και έχουν ήδη μετακινηθεί ή έχουν συνταξιοδοτηθεί. Ουδεμία σχέση με το άρθρο που αναφέρει για 8000. Μου έκανε απ την αρχή εντύπωση γιατι δεν ανέφερε για το που βρήκε αυτά τα στοιχεία, αλλά το επιβεβαίωσα τώρα, όπως και με τους επίορκους εκπαιδευτικούς, άτομα δηλαδή που έχουν κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικους (πολύ βαριά κατηγορία), αλλά ακόμα και άτομα που κατηγορουνται πως δεν κάνουν σωστό μάθημα απο έναν γονέα. (είναι γνωστη η νοοτροπία πολλών γονέων "γιατί μάλωσες το παιδί μου?" "γιατί έκανε φασαρία ενώ όλοι οι άλλοι πρόσεχαν" "να κάνεις καλυτερο μάθημα για να προσέχει και το παιδί μου" .Κόκκαλο ο εκπαιδευτικός!!!! Αυτό το οποίο οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε είναι πως αν ένας οποιοσδήποτε καταγγείλει εκπαιδευτικό, ακομα και αν δεν έχει αποδείξεις, άμεσα ο εκπαιδευτικός περνάει στη κατηγορία των επίορκων και αναμένει την "δίκη" του. Σημερα ένας μου έλεγε οτι ειναι επίορκος, επειδή σε 5νθημερη (ως γνωστόν οι καθηγητές πάνε εθελοντικά, χωρις να τους υποχρεώνει κανεις), ένας πιτσιρικάς, αποφάσισε να πηδήξει απ τον 2ο όροφο του ξενοδοχείου του για να κάνει μαγκιές. Ο πιτσιρικάς έσπασε το πόδι του, οι γονεις φυσικά κατηγόρησαν τον υπεύθυνο καθηγητή πους στις 5 το πρωί, όφειλε να βρισκεται στο δωμάτιο του πιτσιρικά και να τον προστατεύσει(γελάει ο κόσμος) και πλέον περιμένει να βγει η απόφαση, ενώ έχει παυθεί....(η ιστορία αυτή πάει απ τη προηγούμενη άνοιξη...καλό ε????) Αυτό σημαίνει οτι το να ειναι κάποιος επίορκος δε σημαίνει οτι ειναι και τεμπέλης, η ανεύθυνος ή άχρηστος ή οτιδήποτε. Ειδικά τη σημερινή εποχή που πλέον ο ένας κάνει καταγγελίες στον άλλο (γενικά οι δ.υ.), προσπαθώντας ο καθένας να προστατεύσει τη θέση του) Όπως έχω ξαναπει, το δημόσιο ήθελε αυστηρό έλεγχο. Ήδη οι μόνιμοι δ.υ. έχουν λιγοστέψει μετά τις προσφατες συνταξιοδοτήσεις και κατά βάση στηριζόμαστε σε συμβασιούχους ή αναπληρωτές. Πρέπει να καταλάβετε οι περισσότεροι, οτι υπάρχει τεράστια προπαγάνδα, ειδικά για υπηρεσίες που πονάνε. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι φυλλάδες δεν ασχολούνται με τους μισθους υψηλόβαθμων στελεχών, αλλά με τους δ.υ. των 600-800 ευρώ. Επίσης δεν ειναι τυχαίο οτι αναφέρονται σε επίορκους, αλλά όχι σε ήδη καταδικασμένους, οι οποιοι εξακολουθούν να πληρώνονται κανονικά... όλα καλά φίλε cossutius και δεν θέλω να αμφισβητήσω αλλά πες μου εσύ πως να μην επηρεαστούμε όλοι μας κατά των αποφάσεων για Δ.Υ όταν πληρώνουμε ακόμα τον Κορκονέα.Προχτές έγραψα για έναν άνθρωπο στο Ικα που ξεσκίστηκε να μας εξυπηρετήσει.Στον Ο.Α.Ε.Δ λοιπόν πήγα για να πάρω μία βεβαίωση ότι είμαι άνεργος για να συμμετέχω σε μία προκήρυξη της ΔΕΥΑ.Η ουρά όπως λες απίστευτη μία μόνο υπάλληλος εξυπηρετούσε αλλά σηκονώταν από την θέση της κάθε 5 λεπτά.Δεν κάνω πλάκα.Τρεις την έβρισαν με απαράδεκτο τρόπο ένας πήγε και έφερε τον διευθυντή της υπηρεσίας σηκωτό μία γυναίκα η οποία ήθελε μία βεβαίωση συγκεκριμένα από αυτό το τμήμα το έγραφε το χαρτί της κόντεψε να την χαστουκίσει γιατί της έλεγε να πάει αλλού.Αν δούλευε αυτήν στον ιδιωτικό τομέα δεν θα την κρατούσε εργοδότης πάνω από 5 λεπτά.Αλλά στο δημόσιο στο μ@υνί της ποιος θα την διώξει;Επίσης για ποιον λόγω μονιμότητα σήμερα στο δημόσιο;Υφίσταται κανένας πολιτικές διώξεις;Απλά όλα είναι θέμα ψήφων.Αν δεν αλλάξει ο τρόπος εκλογής των βουλευτών η διαφθορά στην Ελλάς θα πάει σύννεφο.Ας καταργηθεί η μονιμότητα να δεις πως θα δουλεύουν όλοι και θα τους φύγουν και τα ψυχολογικά και όλα.Και όποιος έχει ψυχολογικά λυπάμαι αλλά δεν θα τον πληρώνω εγώ ας πάει στο ψυχιατρείο ή όπου αλλού θέλει.Στον ιδιωτικό τομέα αν έχεις ψυχολογικά (είχαμε παλιά έναν τέτοιον στην δουλειά στα καλά καθούμενα άρχιζε να τρέχει και να κυλιέται στο πάτωμα) παίρνεις τον μπούλο στο δημόσιο γιατί να τον πληρώνω;
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κάπου είχα διαβάσει ότι μέχρι το 2015 το κονδύλι για μισθούς από τα 18 δις θα πάει στα 10. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Νομίζω ότι είναι μνημονιακή υποχρέωση. No Limit : Η Θάτσερ είχε πει, ότι ο Σοσιαλισμός επιβιώνει μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των άλλων.Συνεπώς όταν τους δανείζουν οι τρελοί οι Γερμανοί για πολλοστή φορά, ενώ αυτοί τους κοροϊδεύουν στα μούτρα, θα συνεχίσεις να βλέπεις το θέατρο του παραλόγου στον αιώνα τον άπαντα. 3
rikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 No Limit : Η Θάτσερ είχε πει, ότι ο Σοσιαλισμός επιβιώνει μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των άλλων.Συνεπώς όταν τους δανείζουν οι τρελοί οι Γερμανοί για πολλοστή φορά, ενώ αυτοί τους κοροϊδεύουν στα μούτρα, θα συνεχίσεις να βλέπεις το θέατρο του παραλόγου στον αιώνα τον άπαντα. Αν το ειπε αυτη η τιτανοτεραστια "οικονομολογος" ετσι θα ειναι. Ετσι εξηγείται μαλλον γιατι οι σκανδιναβικες χωρες ειναι πνιγμενες στα χρεη.
No limit Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Αν το ειπε αυτη η τιτανοτεραστια "οικονομολογος" ετσι θα ειναι. Ετσι εξηγείται μαλλον γιατι οι σκανδιναβικες χωρες ειναι πνιγμενες στα χρεη. Πουθενά δεν υπάρχει το τέλειο οικονομικό μοντέλο.Αλλά και πουθενά αλλού όπως εδώ τέτοιο μπουρδέλο.Είδες κάνει και ρίμα Κάπου είχα διαβάσει ότι μέχρι το 2015 το κονδύλι για μισθούς από τα 18 δις θα πάει στα 10. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Νομίζω ότι είναι μνημονιακή υποχρέωση. No Limit : Η Θάτσερ είχε πει, ότι ο Σοσιαλισμός επιβιώνει μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των άλλων.Συνεπώς όταν τους δανείζουν οι τρελοί οι Γερμανοί για πολλοστή φορά, ενώ αυτοί τους κοροϊδεύουν στα μούτρα, θα συνεχίσεις να βλέπεις το θέατρο του παραλόγου στον αιώνα τον άπαντα. Καλά όχι κιόλας ότι έχασαν ή χάνουν οι Γερμανοί από την υπόθεση της Ελλάδος;Ίσα ίσα που βγάζουν και κέρδη τρελά μέχρι τώρα, και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι, ακόμα και ο Πρετεντέρης για να φανταστείς.Άλλο όμως αυτό και άλλο το μπουρδέλο κράτος που έχουμε.
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 No limit : Δε λέω ότι χάνουν, αν και αν θεωρήσεις ότι σε δανείζουν με το μισό επιτόκιο από ότι αν έβγαινες στην αγορά τότε χάνουν, αλλά και οι ντόπιοι όσο βρίσκουν έτοιμο χρήμα τόσο θα τα φορτώνουν όλα στον κόκορα και στις επόμενες γενιές (για 4η δεκαετία συνεχόμενη). 1
No limit Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο σε ότι αφορά τα δικά μας φυντάνια και το δικό μας πολιτικό σύστημα.Καταρχήν όσο δεν καταργείτε η εκλογή βουλευτή με σταυρό εξυγίανση και κατά συνέπεια ανάπτυξη μην περιμένεις να δεις. Ωστόσο οι "φίλοι μας" οι Γερμανοί κέρδιζαν και κερδίζουν ταμάλα από μας και προ κρίσης και μετά.Εκεί ήταν και η μόνη μου ένσταση.Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 No limit : Οι ανοργάνωτοι πάντοτε θα τρέχουν προς όφελος των οργανωμένων. Το θέμα είναι να σπάσει ο φαύλος κύκλος της μη μηχανοργάνωσης, που ξεκίνησε το 80, όταν όλα τα άλλα κράτη χρησιμοποιούσαν τη φθηνή υπολογιστική δύναμη που ξεκίνησε εκείνη τη δεκαετία για να οργανωθούν. Εμείς τότε γυρίσαμε το χρόνο 200 χρόνια πίσω, και αρχίσαμε μανιωδώς να δουλεύουμε όπως δούλευαν οι άλλοι τον 19ο αιώνα, δηλαδή με χαρτιά, υπογραφές και σφραγίδες(και η διαφορά με τον 19ο αιώνα είναι ότι εμείς τα εφεύραμε για να εξυπηρετούν αυτούς που είναι μέσα από τον 'γκισέ' και μόνο, οπότε ηθικά μας περνάνε ακόμα και οι κοινωνίες του 19ου αιώνα). 2
rikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πουθενά δεν υπάρχει το τέλειο οικονομικό μοντέλο.Αλλά και πουθενά αλλού όπως εδώ τέτοιο μπουρδέλο.Είδες κάνει και ρίμα Το προβλημα εδω δεν ηταν/ειναι το οικονομικο συστημα (π.χ. το κατα ποσο υπαρχει κρατικος παρεμβατισμος στην οικονομια) αλλα η διαφθορα. 1
Praetorianos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πηγή: http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324100904578404970721519696.html">Portugal Court Strikes Down Austerity Measures Portugal's Constitutional Court struck down some of the austerity measures planned by the government, forcing Prime Minister Pedro Passos Coelho to find new ways to lower the budget deficit or risk derailing the country's €78 billion ($101 billion) international bailout.The ruling, issued late Friday, said that plans to trim public employee wages and retiree pensions—while not touching the income of other groups—violated the constitutional principle of equality. It also overturned a planned tax on unemployment benefits.As a result, the government must fill a hole estimated at €860 million to €1.3 billion in its €5.3 billion budget for 2013, according to calculations by several independent economists. While some economists said the government could find ways to fill the gap, the ruling was still a political blow that could weaken its authority to demand new sacrifices from a recession-weary population. [...]Specifically, the ruling rejected plans to cut one paycheck out of the 14 public employees usually get each year and 6.4% from pensions for retired public employees.In overturning the tax on unemployment benefits, the court said the constitution bars the government from imposing on people—in this case the country's jobless—any measure that could cause them excessive harm. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αν το ειπε αυτη η τιτανοτεραστια "οικονομολογος" ετσι θα ειναι. Ετσι εξηγείται μαλλον γιατι οι σκανδιναβικες χωρες ειναι πνιγμενες στα χρεη. Τι σχέση έχει ο σοσιαλισμός με τις Σκανδιναβικές χώρες. Μια χαρά καπιταλισμό έχουν. Η ύπαρξη κοινωνικού κράτους δεν οδηγεί αυτομάτως στο σοσιαλισμό. 4
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αρχισαν τα οργανα και επισημα... Site: http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=269811">Στον έλεγχο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Εθνική - Eurobank Και κατι σχετικο με την μαυρη τρυπα της χωρας: Site: http://www.capital.gr/News.asp?id=1768417">Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα τι είναι, σκουπίδια,Πηγή:www.capital.gr 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις