Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεσαι μικρός, και δεν θυμάσαι ή δεν ξέρεις τον πραγματικό λόγο (ή έστω έναν εκ τους βασικούς) που μπήκαμε στο Ευρώ. Γιατί είμαστε λυράτες κότες. Και ζητούσαμε ασπίδα εναντίον της Τουρκίας, που ΠΟΤΕ δεν σε απείλησε πραγματικά και ΠΟΤΕ δεν κάτσαμε στο ίδιο τραπέζι.

Κάτσε τώρα να πολεμήσεις τον αόρατο εχθρό, και όταν σε πετάξουν έξω σαν στυμένη λεμονόκουπα, βάλτα πέρα μόνος σου μετά. 

Καλα να πάθουμε. Είμαστε κουτοπόνηροι (περισσότερο το πρώτο) και δειλοί. 

Τους Άγγλους μπορεί να τους κοροιδεύουμε αλλά κότες και καρπαζοεισπράκτορες δεν ήταν ποτέ. 

Δεν σε απείλησε η Τουρκία ποτέ;Αφού ακόμα και σήμερα υπάρχει το casus belli σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια.Και η εισβολή στην Κύπρο τι ήταν δηλαδή;Κοινωνική επίσκεψη;

• Απαντ. 704
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην μασάς ρε Φώτη. Το πολύ πολύ να ψηφίσουν και αυτοί στο Κοινοβούλιό τους ένα ηρωϊκό ΟΧΙ και καθάρισαν.

:-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μην μασάς ρε Φώτη. Το πολύ πολύ να ψηφίσουν και αυτοί στο Κοινοβούλιό τους ένα ηρωϊκό ΟΧΙ και καθάρισαν.

:-D :-D :-D

Επί της ουσίας όμως της κάνουν τα τρία δύο, η Αργεντινή ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξανά δώσει φράγκο γιατί έτσι και αλλιώς άλλαξε το νομικό της καθεστώς μετά την χρεοκοπία.Δηλαδή τι θα της κάνουν της Αργεντινής πια, θα την ξηλώσουν από την Γη και θα την στείλουν στον Άρη, η θα ρουφήξουν με το καλαμάκι τα πετρέλαια και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές από το υπέδαφος της;Έγινε ότι ήταν να γίνει με την χρεοκοπία που υπέστη αυτήν η χώρα τώρα bye bye Argentina.Ξέρετε τι θα πάρουν πια αυτοί που κυνηγούν την Αργεντινή;Ότι θα πάρουν και αυτοί που έχασαν τα λεφτά τους στην Λαϊκή και την Κύπρου.Έτσι το λέω για να μην λαϊκίζουμε με την περίπτωση της Αργεντινής.Ότι ήταν να πάθει το έπαθε.

Δημοσ.

Τιποτα δεν της κανουν ,απλα στην Αφρικη κραταγαν ενα πολεμικο της πλοιο με 50 ναυτες πριν 2 μηνες  επειδη χρωσταει ακομα , αν θες σου λεω και αλλα ...Εν ολιγοις ο πλανητης γη ειναι πολυ μικρος για να κρυφτει ενα ολοκληρο κρατος ειδικα στη σημερινη παγκοσμιοποιημενη οικονομια.Επισης μετα απο τοσο χρονια πλεουν τα λοισθια  ακομα δεν εχουν συνελθει ,διαδηλωσεις ,απεργιες και φυσικα πολυ χαμηλοτερο βιοτικο επιπεδο ακομα και τωρα  σε σχεση με την Ελλαδα της κρισης.Μιλαμε παντα για την 3η χωρα σε πλουτοπαραγωγικες πηγες στον κοσμο ,η δικια μας που ειναι μια τριχα απο @@ να μην σου πω καλυτερα  τι θα παθαινε.

Διαβασε,ενημερωσου  και λιγο τσαμπα ειναι  οχι τιποτα αλλο αλλα εκτιθεσαι .

Υ.Γ με το πολεμικο πλοιο μια χαρα τα πηραν τα λεφτα παντως πληρωσε η Αργεντινη και το αφησαν να φυγει απο το αφρικανικο λιμανι ,ο αρχηγος ναυτικου φυσικα "παραιτηθηκε".

• Like 2
Δημοσ.

Στο δια ταύτα δεν μου λες της κράταγαν ένα πλοίο και;Λες να μην μπορούσε η Πρόεδρος της χώρας να κοιμηθεί το μεσημέρι η δεν μπορούσε η χώρα να κάνει συναλλαγές;Και απ όσο θυμάμαι τελικά η κράτηση του πλοίου κηρύχθηκε παράνομη έτσι για να τα λέμε όλα.

Δημοσ.

Φαίνεσαι μικρός, και δεν θυμάσαι ή δεν ξέρεις τον πραγματικό λόγο (ή έστω έναν εκ τους βασικούς) που μπήκαμε στο Ευρώ. Γιατί είμαστε λυράτες κότες. Και ζητούσαμε ασπίδα εναντίον της Τουρκίας, που ΠΟΤΕ δεν σε απείλησε πραγματικά και ΠΟΤΕ δεν κάτσαμε στο ίδιο τραπέζι.

Κάτσε τώρα να πολεμήσεις τον αόρατο εχθρό, και όταν σε πετάξουν έξω σαν στυμένη λεμονόκουπα, βάλτα πέρα μόνος σου μετά. 

Καλα να πάθουμε. Είμαστε κουτοπόνηροι (περισσότερο το πρώτο) και δειλοί. 

Τους Άγγλους μπορεί να τους κοροιδεύουμε αλλά κότες και καρπαζοεισπράκτορες δεν ήταν ποτέ. 

Αλήθεια ε? Να κάτσω στο τραπέζι? Να κάνω τι?  Να μοιράσω τα «μας»? Και τα «σας»? Αδιαπραγμάτευτα?

Ναι, ναι ξέρω! Εκτός από κότες, δειλοί, καρπαζοεισπράκτορες και κουτοπόνηροι είμαστε και παραμυθιασμένα πρόβατα...

Πάντως, οικειοθελώς & από άποψη, ενεργούμενο των Αμερικανών δεν είμαι!

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης εμείς οι κουτοπόνηροι και οι δειλοί που είμασταν μία χούφτα ξεσηκωθήκαμε εναντίον της πανίσχυρης αυτοκρατορτία των Μογγολοειδών και μέχρι που μας έπιασε η γνωστή μας φαγωμάρα μόνοι μας τους δείξαμε τι εστί βερίκοκο.Επίσης όταν πετούσαμε τους Ιταλούς στην Θάλασσα αυτόι έγλειφαν τα τέτοια της Ιταλίας και της Γερμανίας.Έτσι για να ξέρουμε ποιοι ήταν οι δειλοί ανέκαθεν ιστορικά και ποιοι όχι

Τιποτα δεν της κανουν ,απλα στην Αφρικη κραταγαν ενα πολεμικο της πλοιο με 50 ναυτες πριν 2 μηνες  επειδη χρωσταει ακομα , αν θες σου λεω και αλλα ...Εν ολιγοις ο πλανητης γη ειναι πολυ μικρος για να κρυφτει ενα ολοκληρο κρατος ειδικα στη σημερινη παγκοσμιοποιημενη οικονομια.Επισης μετα απο τοσο χρονια πλεουν τα λοισθια  ακομα δεν εχουν συνελθει ,διαδηλωσεις ,απεργιες και φυσικα πολυ χαμηλοτερο βιοτικο επιπεδο ακομα και τωρα  σε σχεση με την Ελλαδα της κρισης.Μιλαμε παντα για την 3η χωρα σε πλουτοπαραγωγικες πηγες στον κοσμο ,η δικια μας που ειναι μια τριχα απο @@ να μην σου πω καλυτερα  τι θα παθαινε.

Διαβασε,ενημερωσου  και λιγο τσαμπα ειναι  οχι τιποτα αλλο αλλα εκτιθεσαι .

Υ.Γ με το πολεμικο πλοιο μια χαρα τα πηραν τα λεφτα παντως πληρωσε η Αργεντινη και το αφησαν να φυγει απο το αφρικανικο λιμανι ,ο αρχηγος ναυτικου φυσικα "παραιτηθηκε".

Το θέμα είναι από που διαβάζει και από που ενημερώνεται ο καθένας.Όσο για το ποιος εκτίθεται και αυτό υποκειμενικό είναι όπως σου έγραψα και προχτές ανάλογα πως βλέπει τα πράγματα.Επίσης η άποψη που έχεις δεν είναι η πλειοψηφία ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.Σε όλα τα κράτη κυβερνήσεις μειοψηφίας έχουν.Ο μόνος λαός που υποστηρίζει με την πλειοψηφία του αυτήν την πολιτική άποψη που εκφέρεις είναι οι Γερμανοί.Ο Αμερικανός πρόεδρος τους τα χώνει ο Ολάντ βγήκε στην Γαλλία εξαπατώντας τους Γάλλους με συνεχείς επιθέσεις προς την Γερμανία.Πες μου ποιος λαός στηρίζει αυτήν την πολιτική που ευαγγελίζεσαι και εγώ μαζί σου.Πρόσεξε λαός όχι κυβέρνηση.Για να μην αναφέρω την Μεγάλη Βρετανία που σκεφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την Ε.Ε

Δημοσ.

Δεν ειναι εκλεγμενες οι κυβερνησεις? εχεις προβλημα με την Δημοκρατια? η' απλα ειναι καλη μονο οταν σε βολευει.

Δημοσ.

Εγώ να έχω πρόβλημα με την δημοκρατία;Μάλλον εσύ έχεις και θα στο εξηγήσω απλά.Αν θέλεις να μιλάμε για δημοκρατία να εφαρμόσουμε την απλή αναλογική για να δούμε πραγματική δημοκρατία και τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Επίσης δεν σε ρώτησα αυτό.Σε ρώτησα κατά την άποψη σου ποιος λαός της Ευρώπης συμφωνεί με τις απόψεις σου.Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι θα ήθελα μία τοποθέτηση

Δημοσ.

Αλουμινα εχεις καταντησει βαρετος,διαφωνεις για να διαφωνεις , ειναι το 5ο account  που κανεις δεν βαρεθηκες να τρως ban  ελεος δηλαδη.

• Like 7
Δημοσ.

Τα έχουμε βάλει πάλι με τον Σόϊμπλε και την Μέρκελ, λες και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης κάνουν διαγωνισμό ποιά θα μας πρωτοβοηθήσει και στηρίξει. Τις δηλώσεις του Μοσκοβισί τις άκουσε κανείς; Αποκάλεσε την Κυπριακή οικονομία "Καζίνο", μακράν το πιο χοντρό που έχει ειπωθεί, αλλά δεν έχω ακούσει ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Τις δηλώσεις επίσης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών και των Πράσινων, στο Γερμανικό κοινοβούλιο τις έχουμε υπόψη μας;

• Like 1
Δημοσ.

ο τραπεζιτης της Λαικης, τα ειπε ολα/χυμα/τσουβαλατα στην ΝΕΤ

Γαμησε τα. Ελπιζω η εκει δικαιοσυνη να μαζεψει κοσμο.

Δημοσ.

Αλουμινα εχεις καταντησει βαρετος,διαφωνεις για να διαφωνεις , ειναι το 5ο account  που κανεις δεν βαρεθηκες να τρως ban  ελεος δηλαδη.

Αυτήν είναι η απάντηση σου σε έναν συνομιλητή σου που ποτέ δεν σε πρόσβαλε και μιλάει μαζί σου την καλή πρόθεση;Ούτε είχα ούτε έχω ούτε πρόκειται να έχω ποτέ διπλό λογαριασμό και αν φάω μπαν που σημαίνει ότι δεν θα με θέλουν εδώ εγώ είναι που θα πω άντε γεια σας.Στο δια ταύτα που σε ρώτησα έχεις να απαντήσεις κάτι;Αλλά το ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν έχεις.Με συγχωρείς πολύ νόμιζα ότι είχες την στοιχειώδη ευγένεια για να συζητήσεις.Δεν θα ξανά απαντήσω σε δικό σου post ούτε και θα σχολιάσω άλλη φορά λεγόμενα σου.Πήρα ήδη τις απαντήσεις μου.Ευχαριστώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...